Προς το περιεχόμενο

προβλημα με cdr

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες ταχω παιξει, τα millenium ειναι μαπα τα 98 κολανε....κλαφτα χαραλαμπε!!!<P>στο θεμα μας,<BR>το εν λογο cdrw (plexwrighter 16/10/40) που ειναι στο ιδιο καλοδιο με το dvd, και ολλα σε csel, μια το βλεπει μα δεν το βλεπει.<P>Δηλ, παω να βαλω ενα cd στο plextor, κολαει το συστημα (ctr alt del) επανεκινηση, καιτοτε το cdrw εχει εξαφανιστει ως δια μαγειας!!!!<P>ΦΙΛΟΙ INSOMNIACS HELP!!<P>Y.Γ. το βαζω στο software γιατι δεν ειναι προβλημα της ιδιας της συσκευης<p>[ 28-11-2001: Message edited by: pyro ]

Δημοσ.

Den ksero an ftaiei pou ta exeis sto idio kalodio..pantos den prepei na ta exeis mazi an theleis na kaneis copy cd on the fly!Isos vevaia na prepei na ksanaperaseis ta windows opos eipe o filos parapano..<BR>Good Luck..

Δημοσ.

Pote mh vazeis to CDR se idio kalwdio me allo device. Emena ama to valw mazi me kati allo den to vlepei ME TIPOTA. Vale sto ena kalwdio DVD kai sklhro kai sto allo to CDR h ama exeis mhtrhkh me raid kai epitrepei na xrhsimopoieis ta raid san IDE channels (opws h soyo me to KT266A) vale to kathena se xexwristo kalwdio.<p>[ 28-11-2001: Message edited by: MY80$ ]

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να τα ορίσεις master & slave με τα jumper και οχι με Cable Select? <BR>Η γνώμη μου είναι οτι το μόνο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί όταν έχεις και τις 2 συσκευές στο ίδιο καλώδιο είναι να μην μπορείς να αντιγράψεις σωστά on the fly,όπως ανέφερε και ο G.O.S.<BR>Εγώ έχω το recorder στο ίδιο bus με ένα optical drive της Compaq και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι αυτό.Καίει τα CD τις περισσότερες φορές σε εγγραφή on the fly.

Δημοσ.

εβαλα το dvd στο ιδιο με το καλωδιο, μεχρι τορα δουλευει...α, ειχα βαλει και το ultra dma της msi, παιζει ρολο?<BR>on the fly πρεπει να κανει γιατι εχω ενεργοποιησει το ltra dma και απο την mobo, τεσπα 0α προσπα0ησω να το βαλω στο raid...<BR>ευχαριστώ παιδες!<P>(μυθε δες το email grin.gif" border="0 tongue.gif" border="0 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...