gnikol21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εχω ενα Α1667 G2 απο το Νοέμβρη, είναι μια χαρά από επιδόσεις χωρίς προβλήματα. Τις τελευταίες ημέρες που άρχισαν οι ζέστες το μηχάνημα στο 40λεπτό μου φαίνεται αρκετά ζεστό ειδικά στην εμπρός αριστερή μεριά του. Εκτός από βάση με ανεμιστηράκι μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να μην θερμαίνετια τόσο? Στους καύσωνες θα λιώσει δηλαδή?
21century Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Εξαρταται για ποσες ωρες την ημερα το αφηνεις ανοικτο και αν το εχεις σε δροσερο χωρο στο γραφειο σου.
gnikol21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αν βγάλω τη μπαταρία θα βελτιωθεί η κατάσταση της θερμοκρασίας?
CKcool10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 File gnikol21 kai ego to idio provlima exo me to Laptop mou kai prospatho na vro mia lisi! Exo mia vasi me anemistiraki alla den eimai kai poly efxaristimenos! Sou protino na engatastisis ena programa gia na elenxis tis thermokrasies tou kai se periptosi megalis anodou tis se epikindino epipedo kala tha itan na ton klinis esto gia ligo! Distixos den 3ero kati allo na sou protino!
skullman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Όπως μπορείς να διαβάσεις και στο σχετικό thread για τα 1667G, εγώ έβγαλα το πλαστικό κάλυμμα που καλύπτει την είσοδο του αέρα κατά 2/3. Η θερμική του συμπεριφορά, βελτιώθηκε κατά πολύ. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ή αν ανησυχείς για την εγγύηση, πήγαινε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις και ζήτησε να στο κάνουνε εκεί.
pan82 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Όπως μπορείς να διαβάσεις και στο σχετικό thread για τα 1667G, εγώ έβγαλα το πλαστικό κάλυμμα που καλύπτει την είσοδο του αέρα κατά 2/3. Η θερμική του συμπεριφορά, βελτιώθηκε κατά πολύ. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ή αν ανησυχείς για την εγγύηση, πήγαινε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις και ζήτησε να στο κάνουνε εκεί. Ρε παιδιά εγώ παρόλο που πιάνω το laptop και μετά από πολύωρη χρήση καίει πολύ σε κάποια σημεία που δε μπορείς καν να το αγγίξεις όταν τρέχω το everest βλέπω ότι η θερμοκρασία δεν είναι και πολύ υψηλή. Το everest δείχνει όντως τη πραγματική θερμοκρασία;; Εμένα για παράδειγμα όταν το ανοίγω φτάνει τους 45 βαθμούς περίπου ενώ μετά από αρκετή χρήση τους 55 βαθμούς. Αν δε το ζορίσω πολύ και τρέχει βαριά προγράμματα το maximum είναι να φτάσει τους 65 βαθμούς. Είναι πολύ;; Μια φορά μόνο έφτασε ξαφνικά τους 78 γιατί το είχα πάνω στο κρεβάτι και το μετακίνησα στο γραφείο αμέσως και επανήλθε σε 2 λεπτά στους 60. Από πόσο ν΄ανησυχώ; Να βασίζομαι στο everest άσχετα με το αν καίει σε κάποια σημεία;
CKcool10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ego pan82 xrisimopoio to CPUcool Vers 7.3.7 alla den 3ero kataposo einai akrivis! Emana mou vgazei 2 thermokrasies gia Sens 1 kai Sens 2 . Gia to ena mou exei xamili thermokrasia stous 44 vathmous alla gia to Sens 2 mou exei 58 me 60 vathmous! Otan ergazete sto full o CPU mou gia arketi ora oi thermokrasies anevenoun stous 50 vathmous sto Sens1 kai stous 68 me 70 sto Sens2. Opote pano kato mporoume na poume oti kapou exoumai tes idies thermokrasies! Fisika o ypologistis mou meta apo mia thermokrasia kai pano aftomata kanei Shutdown monos tou gia skopous prostasias. Mexri stigmis den exei gini kati tetoio opote pistevo oti mexri tous 70 vathmos otan o CPU ergazete sto Full einai ok!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.