ekkli Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 χρησιμοποιω το εν λογω προγραμμα εδω κ πολλα χρονια, εδω κ μια βδομαδα περιπου οποτε παω να ριπαρω σιντι κρασαρει το πισι, παγωνει τελειως κ δεν αποκρινεται σε τπτ, με shut down απο το κουμπι του κουτιου ξαναναβει μονος του μετ απο μερικα δεύτερα. εκανα απεγκατασταση κ το ξαναεγκατεστησα, κοιταξα αν εχω τους τελευταιους lame encoders, μεχρι κ defrag στο σκληρο που τα περναω εκανα αλλα τπτ. μοναδικη αλλαγη μετα την επανεγκατασταση του προγραμματος, οτι εκανε reset αντι να παγωσει. εν τω μεταξυ, αν τα κανω wav τα αρχεια, μετατρεπονται κανονικα, σε mp3 κρασαρει. επισης, δεν ειναι στανταρ το μετα απο ποση ωρα θα κολλησει, μπορει στο πρωτο κομματι, μπορει στο πεμπτο κοκ. -εννοειται πως εχω δοκιμασει διαφορα δισκακια. αλλαγη στο hardware δεν υπαρχει, ενω μοναδικη αλλαγη στο software , η εγκατασταση του c+c cleaner (ή καπως ετσι) που κ αυτο το εσβησα. any help ?
Eusebius Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κάτι με το Audiograbber, αντίγραψε όλο τον κατάλογό του από το Program Files, πήγαινε σ' ένα άλλο μηχάνημα και τρέξ' το από κει (είναι φορητό -- τρέχει από παντού και δεν γράφει τίποτα έξω από τον κατάλογό του). Η παρακάτω αναζήτηση: http://www.google.com/search?q=crash+lame+audiograbber βγάζει πρώτο-πρώτο ένα θρεντ από το φόρουμ του Audiograbber. Αυτό που λέει ο τελευταίος, ότι ήταν πρόβλημα ελαττωματικής μνήμης, νομίζω ότι το έχω ξαναδιαβάσει κάπου.
ekkli Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 καλη ιδεα η μεταφορα του καταλογου, Eusebius, θα το κανω μαλλον αυριο. οσον αφορα την ελατωματικη μνημη, υπαρχει περιπτωση να χαλασε ξαφνικα? εχω 2 αρθρωματα των 512, εδω κ 2 χρονια κ δεν εχω δει κατι που να δειχνει ελατωματικη μνημη, βεβαια η αληθεια ειναι πως δεν φτανω κ στα ορια του συχνα το πισι, συνηθως dune 2k παιζω ..... παω να κανω το ram benchmark της σαντρας να δω τι λεει
ekkli Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 κατι δε παει καλα με το lame encoder ξαφνικα. κατεβασα κ το eac που χρησιμοποιει επισης lame κ εχω τα ιδια συμπτωματα, reset κ κοντρα reset. χεεεεεεεεεεεελπ ενιμπαντι ?
Eusebius Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Χμμμ.... Ποιά έκδ. LAME έχεις; Πριν την 3.96.1; Μήπως είναι αυτό το «rare bug»; LAME 3.96.1 July 25 2004 * Robert Hegemann: -- Fixed a rare bug in vbr-new (could lead to crashes or data corruption) * Gabriel Bouvigne: -- some fixes in ACM codec -- fixed padding when encoding to 320kbps -- fixed block size selection for mid and side channels Η καλύτερη προς το παρόν είναι μάλλον η 3.97 beta 2, το πακέτο bundle από δω: http://rarewares.org/mp3.html Αλλιώς... Μήπως είναι hardware? Έχουν πιάσει οι ζέστες εκεί που είσαι; Αερίζεται καλά το μηχάνημα; Είναι καθαρό μέσα;
smilefreeware Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Αν θες δοκίμασε και το cdex είναι free. http://sourceforge.net/projects/cdexos Χρησιμοποιεί και αυτό LAME. Ισως είναι απ΄τα λίγα που διαβάζει και το cd-text.
ekkli Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Χμμμ.... Μήπως είναι hardware? Έχουν πιάσει οι ζέστες εκεί που είσαι; Αερίζεται καλά το μηχάνημα; Είναι καθαρό μέσα; δεν ητανε............ φιρτωσα mbm κ ειδα με τρομο τη θερμοκρασια cpu να ειναι στους 87 -οταν η συνιστωμενη ειναι κατω απο 75 κ στους ανω των 85 η amd λεει οτι μπορει να ψηθει ανα πασα στιγμη........ το ανοιξα, το καθαρισα κ πλεον μαξιμουμ ειμαι στους 72. δεν το φανταστηκα με τπτ ομως γιατι πρωτη φορα εγινε 9 το πρωι κ δεν ειχανε πιασει οι χοντρες ζεστες που εχει απο δευτερα πχ. το κουτι ειναι χαλια, με χλμ καλωδιων κ 3 σκληρους μεσα. κ ειναι ενα τυπικο κουτακι 5ετιας των 30 ευρων με 2 ανεμιστηρακια. ποτε θα βγουν τα btx ρε γμτ να κανουμε την αναβαθμιση ? φχαστω οσους βοηθησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.