Προς το περιεχόμενο

Εύρεση Συσκευών Hardware

tsouk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά.

Πριν ποσταρω εψαξα αλλα δε βρηκα κάτι αν κ είμαι σιγουρος πως υπαρχει σε καποιο ποστ .

Θα ήθελα να κανω μια αναβάθμιση στο μπρίκι μου(υπολογιστη) και θα ήθελα να μου πείτε ενα προγραμματακι το οποιο θα μου δίνει το μοντελο της μητρικής τα χαρακτηριστικα των ραμ κ γενικα πληροφορίες που θα χρειαστω για να αγοράσω το αντιστοιχο υλικό για την αναβάθμιση.

Αυτά , ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

CPU-Z

Δες αν σε καλυπτει αυτο... Παντως αν δε ειναι κλασης Pentium 4 το PC σου με μνημη DDR, δε θα μπορεις να χρησιμοποιησεις μητρικη/RAM για την αναβαθμιση, θα θελει καινουρια...

Δημοσ.

Ωραία.Ευχαριστω

τωρα θα ήθελα να δω αν μπορω να βάλω στη μητρική κάποια ποιο συγχρονα πράγματα.Η μητρική μου είναι η sis-648fx θέλω να δω ποια είναι η ανώτερη αναβάθμιση που μπορώ να κάνω στο σύστημα.

Δημοσ.

Μνημη μπορεις να αναβαθμισεις και να δεις αρκετη διαφορα στο μηχανημα σου.

Επεξεργαστη Pentium 4 πρεπει να ψαξεις λιγο αν θες να τον αλλαξεις αν δε σε καλυπτει...Ποσα ΜΗz ειναι? Εχουν αλλαξει γενια τωρα και οι καινουριοι δε κουμπωνουν πανω στις παλιες μητρικες...

Δημοσ.

Επεξεργαστη δε με ενδιαφερει να αλλαξω αυτος που έχω είναι οκ,celeron 2.4 επίσης θέλω να αναβαθμιστώ κ σε επίπεδο κάρτας γραφικών ποιες σειρές μπορω να του φορέσω?

Δημοσ.

Κοιτα ο Celeron δε ειναι οτι καλυτερο για επεξεργαστη, δηλαδη θα δεις μεγαλη διαφορα με ενα Pentium4 αλλα δε αξιζει σε αυτη την φαση μαλλον... Αν ειναι να δωσεις χρηματα κανε συνολικη αναβαθμιση και αλλαξε μητρικη/επεξεργαστη + επιπλεον μνημη...

Αν θες απλα καρτα γραφικων, ολες οι AGP καρτες γραφικων σε καλυπτουν, αλλα δε μπορεις, λογω επεξεργαστη, να εκμεταλλευτεις υψηλων επιδοσεων καρτες γραφικων...

Δημοσ.

Kοιτα δε με νοιαζει κ πολυ να του κάνω μια δαπανηρη αναβαθμιση μιας κ θα το χρησιμοποιώ τώρα το καλοκαίρι απλα θέλω να πηγαίνει καλα.κ νομίζω θα πηγαίνει με ενα δυο επεμβάσεις.

Βασικά θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι σε ram κ σε καρτα γραφικών να ξέρω προς τα που να κινηθώ.

Αυτά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...