WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Παίδες, εγκατέστησα το ubuntu64 5.10, και δεν ανοίγει το X μου λέει για πρόβλημα στο xorg.conf και επίσης: -No device Found -No screens found > το xorg.conf : # /etc/X11/xorg.conf (xorg X Window System server configuration file) # # This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using # values from the debconf database. # # Edit this file with caution, and see the /etc/X11/xorg.conf manual page. # (Type "man /etc/X11/xorg.conf" at the shell prompt.) # # This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only* # if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg # package. # # If you have edited this file but would like it to be automatically updated # again, run the following command: # sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg Section "Files" FontPath "/usr/share/X11/fonts/misc" FontPath "/usr/share/X11/fonts/cyrillic" FontPath "/usr/share/X11/fonts/100dpi/:unscaled" FontPath "/usr/share/X11/fonts/75dpi/:unscaled" FontPath "/usr/share/X11/fonts/Type1" FontPath "/usr/share/X11/fonts/CID" FontPath "/usr/share/X11/fonts/100dpi" FontPath "/usr/share/X11/fonts/75dpi" # paths to defoma fonts FontPath "/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType" FontPath "/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/CID" EndSection Section "Module" Load "GLcore" Load "i2c" Load "bitmap" Load "ddc" Load "dri" Load "extmod" Load "freetype" Load "glx" Load "int10" Load "type1" Load "vbe" EndSection Section "InputDevice" Identifier "Generic Keyboard" Driver "kbd" Option "CoreKeyboard" Option "XkbRules" "xorg" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbLayout" "us" EndSection Section "InputDevice" Identifier "Configured Mouse" Driver "mouse" Option "CorePointer" Option "Device" "/dev/input/mice" Option "Protocol" "ImPS/2" Option "Emulate3Buttons" "true" Option "ZAxisMapping" "4 5" EndSection Section "Device" Identifier "ATI Technologies, Inc. Radeon X850 Pro (R480)" Driver "ati" BusID "PCI:2:0:0" EndSection Section "Monitor" Identifier "Generic Monitor" Option "DPMS" HorizSync 28-51 VertRefresh 43-60 EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Device "ATI Technologies, Inc. Radeon X850 Pro (R480)" Monitor "Generic Monitor" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Depth 1 Modes "1024x768" "800x600" "640x480" EndSubSection SubSection "Display" Depth 4 Modes "1024x768" "800x600" "640x480" EndSubSection SubSection "Display" Depth 8 Modes "1024x768" "800x600" "640x480" EndSubSection SubSection "Display" Depth 15 Modes "1024x768" "800x600" "640x480" EndSubSection SubSection "Display" Depth 16 Modes "1024x768" "800x600" "640x480" EndSubSection SubSection "Display" Depth 24 Modes "1024x768" "800x600" "640x480" EndSubSection EndSection Section "ServerLayout" Identifier "Default Layout" Screen "Default Screen" InputDevice "Generic Keyboard" InputDevice "Configured Mouse" EndSection Section "DRI" Mode 0666 EndSection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Για δοκίμασε να βάλεις ένα σχόλιο (#) μπροστά στο BusID και να αλλάξεις τον driver από ati σε vesa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Komple file mou anoikse to X , thanks a lots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Λόγω του ati ή του Bus ID όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Λόγω του ati ή του Bus ID όμως; xm! afto den to kserw! tha kano dokimes argotera kai tha sou po. les an valw official ati drivers na ksanapathi plaka? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 εγκατεστημένους τους έχεις απλώς με την αλλαγή σε vesa του είπες να μην τους χρησιμοποιεί. Μπορεί και να φταίει αυτό πάντως, μιά δοκιμή θα σε πείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Χμ... θα το δοκιμάσω... τους Drivers τους πέρασα, αλλά τέλος πάντων, θα σας πω τι θα παίξει. Πιστεύω το πρόβλημα ήταν στο bus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μόλις άλλαξα το Vesa σε ati έκανε πάλι τα ίδια ! Τι να κάνω ρε παιδιά θέλω να δουλέψω το tvout γιατί θα βάλω VDR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Αν θές tv-out πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers από την ATi και ίσως δουλέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Αν θές tv-out πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers από την ATi και ίσως δουλέψει... Αυτούς εγκατέστησα mate, αλλά όταν άλλαξα πάλι το xorg.conf και έβαλα ΑΤΙ οδηγούς τότε μου την έκανε πάλι τη λαμογιά. Στο παρελθόν, με άλλες κάρτες δούλεψε άψογα το tvout (με επίσημους οδηγούς ΑΤΙ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εάν έχεις τους drivers της ATi τότε στο xorg.conf αντί για Driver "ati", πρέπει να βάλεις Driver "fglrx" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
My8os Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ποιόν οδηγό ακολούθησες για να κάνεις την εγκατάσταση; Εδώ υπάρχουν οδηγίες για το πώς να βάλεις τους τελευταίους drivers της ati (δες method 2). Τον έχω ακολουθήσει για 32bit σε φορητό με κάρτα pci-e x700 και όλα μου δούλεψαν ρολόι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ποιόν οδηγό ακολούθησες για να κάνεις την εγκατάσταση;Εδώ υπάρχουν οδηγίες για το πώς να βάλεις τους τελευταίους drivers της ati (δες method 2). Τον έχω ακολουθήσει για 32bit σε φορητό με κάρτα pci-e x700 και όλα μου δούλεψαν ρολόι . H ATI έχει δική της εγκατάσταση απλώς τρέχεις το αρχείο που κατέβασες και τα κάνει μόνο του. Ακόμα και όταν άλλαξα στο xorg.conf to ati me "fglrx" πάλι τα ίδια. θα δοκιμάσω τον οδηγό στο τελευταίο λινκ και θα σας πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ποιόν οδηγό ακολούθησες για να κάνεις την εγκατάσταση;Εδώ υπάρχουν οδηγίες για το πώς να βάλεις τους τελευταίους drivers της ati (δες method 2). Τον έχω ακολουθήσει για 32bit σε φορητό με κάρτα pci-e x700 και όλα μου δούλεψαν ρολόι . τελικά έπαιξε το λινκ του μύθου! Ευχαριστώ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.