Προς το περιεχόμενο

fear kollima

xa xaxa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paizei na kollaei logw crack?exw p4 3.0 ghz 1024 ram dual geforce 6600 256 mb-agp sb audigy platinum(na pw oti htan logw epexergasias hxoy alla de nomizw)-ap oti leei k to official site exw recommended system kai par olayta trwei kollimata exei kanenas kamia idea?

Δημοσ.
φορμάτ απο πότε έχεις να κάνεις?ο σκληρός σου είναι τίγκα?σε low graphics σου κολλάει?

k format exw kanei k sto sklhro xwro exw.....se low graphics kollaei

Δημοσ.

enw i AMD xtapodakia sta karvouna... E eisvolea??? ;-p

epeidi exoume kapws ta idia xaraktiristika....kai mena kolouse to fear.....einai psilovari kata tin gnwmi mou....

Δημοσ.

enw i AMD xtapodakia sta karvouna... E eisvolea??? ;-p

epeidi exoume kapws ta idia xaraktiristika....kai mena kolouse to fear.....einai psilovari kata tin gnwmi mou....

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι ΑΜD παιδια.Eγω εχω Athlon 3200+ 64bit, Dual Asus EN6600GT και το παιχνιδακι ετρεχε στα 1280x1024 πολυ ανετα, με σχεδον ολες τις επιλογες ενεργοποιημενες.Μαλιστα, στο test που εκανα το 95% των fps εβγαινε πανω απο το ανωτατο οριο(δε θυμαμαι πιο ειναι, εχω καιρο να παιξω, ισως 50fps).

Δημοσ.

Kι εμένα με το σύστημα μου το Fear 1280x1024 χωρίς AA πάει μια χαρά.Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.Μάλλον οι Intel είναι για μπριζόλες... :PPP

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι οι ΑΜD παιδια.Eγω εχω Athlon 3200+ 64bit, Dual Asus EN6600GT και το παιχνιδακι ετρεχε στα 1280x1024 πολυ ανετα, με σχεδον ολες τις επιλογες ενεργοποιημενες.Μαλιστα, στο test που εκανα το 95% των fps εβγαινε πανω απο το ανωτατο οριο(δε θυμαμαι πιο ειναι, εχω καιρο να παιξω, ισως 50fps).

xlwmo to kovw...to epaiza se amd 64 3500+ me 1g mnimi sata skliro kai 6800gt 256mb kai ta pio polla itan sto normal, elaxista pragmata sto high.mipos dn exeis energopoiisei aa kai af??

Δημοσ.

Οπως ειπα, εχω πολυ καιρο να παιξω.Ειχα το aa στο οn, το af στο off.Τα αλλα ηταν ολα ενεργοποιημενα.Ξερεις τι γινεται?Ενω γενικα μια 6800GΤ ειναι ελαφρως καλυτερη απο 2 6600GT, στο FEAR για καποιο λογο αποδιδουν καλυτερα οι 2 6600GT.Μαλιστα καπου ειχα βρει και benchmark που το αποδεικνυε αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...