Mesqal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδες καλησπερα. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μου γεμιζει η οθονη με γραμμες και πολυγωνα? Τα ιδια μου εκανε στο crysis και στο farcry με medium και πανω ρυθμισεις και μονο σε αυτα τα games. Καρτα γραφικων 1950pro 8.1cat driver only και Ati tray tools.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 3 απλά πράγματα που μπορεί να είναι οποτε να τα θυμάσαι: 1st drivers 2nd θερμοκρασίες 3nd overclockin
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Παιδες καλησπερα. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μου γεμιζει η οθονη με γραμμες και πολυγωνα? Τα ιδια μου εκανε στο crysis και στο farcry με medium και πανω ρυθμισεις και μονο σε αυτα τα games. Καρτα γραφικων 1950pro 8.1cat driver only και Ati tray tools. Σε Ati x1950pro, με 7.11 catalyst και καθολου overclocking, δεν παρουσίαζε το πρόβλημα που αναφέρεις. Σε διάφορες στιγμές (όχι πολύ συχνά ώστε να ενοχλεί) όμως είχα "flashing textures" (δηλαδή επιφάνειες ή τμήματα επιφάνειας που ανάλογα με την οπτική γωνία που τις κοιτουσες μαύριζαν τελείως ή τρεμόπαιζε το texture τους).
Mesqal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Θερμοκρασιες max 48 τωρα το χειμωνα και με overclock δεν ασχολουμαι, οποτε οι drivers πρεπει να φταινε. Ισως φταει που τους βαζω χωρις το catalyst control center, θα δοκιμασω παλιοτερους με full install. Επισης περασα και το DirectX november 07 αλλα τζιφος. Μου κανει εντυπωση οτι το προβλημα ειναι μονο στα games που ανεφερα, τελως παντων ευχαριστω παιδες.
chill Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κανά 20λεπτο ασχολήθηκα δεν τρελάθηκα ούτε όμως και το θεωρώ του πεταματού. Ίδωμεν Τα παιχνίδι δεν δικαιολογεί από γραφικής απόψεως την βαρύτητα του. Ώρες ώρες φτάνω και μέχρι 25-30 fps αν είναι δυνατόν γι' αυτό το πράγμα? 1920X1200 ανάλυση δεν φρόντισαν να μας δώσουν? Γκουχ γκουχ....Από nvidia panel ενεργοποιώ aa/af αλλά βελτίωση δεν είδα.... Το παιχνίδι τελικά έχει ή δεν έχει vibration? Γιατί με gamepad εγώ δεν τραντάχτηκα ούτε μια φορά....κονσολοπαίχνιδο και να μην έχει δόνηση μου φαίνεται πολύ περίεργο γι'αυτό ρωτάω μήπως θέλει καμιά ρύθμιση.
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 οκ το ξερουμε οτι σας αρεσει το dexter,θα κανονισουμε να βγει ενα ντεξτερ μοργκαν παιχνιδι για του χρονου,που θα σπερνει :shock: Φίλε Bougas, πρέπει να μου πεις τι κονέ έχεις ... αλλιώς αν το είπες στην τύχη, κοίτα να παίξεις κανένα τζοκερ: March 3, 2008 - Tomorrow, Showtime Networks and Marc Ecko Entertainment will announce that they have partnered up to create an all-new videogame based on the popular award-winning show, Dexter Πηγή: Darkly Gaming Dexter (βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι είμαι οπαδός της ιδέας να ξεσκίσουν και το Dexter σε κάποιο video game)
chill Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε σε αντίθεση με τα όσα λέτε οι περισσότεροι. Μια χαρούλα πέρασα "πρωταγωνιστώντας" στην αγαπημένη μου σειρά. P.S. GIEF DEXTER GAME \m/
zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Εμενα απο θεμα γραφικων με γυρισε αρκετα πισω με αριστα το 10 (μονο για γραφικα) ενα 5αρι επιεικως. Δεν μπορω να πω πως με αφησε αδιαφορο απλα το περιμενα πιο δυναμικο.
Sadamiraq Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια πχ οταν παιζω περναω ενα episode μετα βγαινω και οταν ξαναμπαινω να συνεχισω πανε ολα τα πραματα στο inventory εχει προβλημα το game μου η ετσι ειναι το παιχνιδι?
Bougas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 μαλλον επιλεγεις πιστα να παιξεις,και οχι load from checkpoint. :shock:Φίλε Bougas, πρέπει να μου πεις τι κονέ έχεις ... αλλιώς αν το είπες στην τύχη, κοίτα να παίξεις κανένα τζοκερ: Πηγή: Darkly Gaming Dexter (βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι είμαι οπαδός της ιδέας να ξεσκίσουν και το Dexter σε κάποιο video game) εγω προτεινα το παιχνιδι,μπας και σταματησετε να μας ζαλιζετε εκανα την προταση,και σε 3 μερες να το,ερχετε!
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια πχ οταν παιζω περναω ενα episode μετα βγαινω και οταν ξαναμπαινω να συνεχισω πανε ολα τα πραματα στο inventory εχει προβλημα το game μου η ετσι ειναι το παιχνιδι? Ετσι ειναι το παιχνιδι.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Έχω κολλήσει λιγο μετά που φτιάχνει το αεροπλάνο στο σημείο που βγάζει φωτογραφίες στη παραλία και εμφανίζεται μια κοπέλα. Ξέρει κανείς που πρέπει να τραβήξω φωτογραφίες ή τι άλλο πρέπει να κάνω ;
kounabi22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 να σου πω και γω αρχη εκει κολλησα και βαρουσα οπου να νε και στην τυχη το πετηχα στην αρχη που εχει μια σκισμενη φωτογραφια που ειναι η βοηθεια πριν αρχιζει το φλας μπακ. Νομιζω οτι ειναι ο παππους στην παραλια και κατι βαρκες μετα...δεν ειμαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.