Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεσμεύομαι να αναθεωρήσω αν το τερματίσω και αν καταφέρει να μου αλλάξει γνώμη :-P. θα αναθεωρησεις.στο λεω απο τωρα . δεν ξερω αν θα μεινει και στην ....ιστορια σαν game,η αν θα ειναι απο τα αγαπημενα σου,αλλα στην συνεχεια αποκτα αρκετο ενδιαφερον και εχει ομορφα τοπια και θα σ'αρεσει περισσοτερο. δεν το θεωρω βεβαια παιχνιδι γριφων,μιας και ολοι οι γριφοι του ειναι με πινακες και ασφαλειες ενα απο τα ( - ) του παιχνιδιου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 πινακες και ασφαλειες Να λοιπόν παιχνίδι που δεν έχουν κάνει ποτέ. Με ηλεκτρολόγους.
Salvia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας και από μένα. Χρειάζομαι τα φώτα σας αν κάποιος έχει τι δυνατότητα να βοηθήσει. Εγκατέστησα χτες το LOST στο φτωχό μου pc και ενώ πληρεί όλες τις άλλες προϋποθέσεις (Pentium 4 3.2 GHz ,χώρο στο σκληρό,ram 1.5GB ),η κάρτα γραφικών μου είναι η αμέσως προηγούμενη από το minimum.Ενώ χρειάζεται NVIDIA GeForce 6600 εγώ έχω την 6200 με 256MB που υποστηρίζει Shader 3.0. Στα settings του παιχνιδιού υπάρχει application που τσεκάρει το hardware και εκεί μου δείχνει ότι όλα είναι εντάξει. Χαμήλωσα και όλα τα γραφικά και τελικά το παιχνίδι παίζει με πολλά προβλήματα στις κινήσεις και στα χρώματα κλπ κλπ οπότε έπαιξα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αλλά δεν γίνεται να το συνεχίσω σε τέτοια ποιότητα. Μέχρι να ζητήσω τη βοήθεια σας το έψαξα πολύ και βρήκα μέσα σε όλα τα άλλα και ένα πρόγραμμα που «μετατρέπει» τι κάρτα μου από 6200 σε 6600.Επισης και drivers…Είμαι όμως άσχετη από Hardware και δεν θέλω να κάνω βλακεία και να κλαίω μετά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσω την κάρτα μου να παίξει το παιχνίδι? Θα αγόραζα μια καλύτερη κάρτα αλλά εγώ συνήθως παίζω adventure που δεν είναι τόσο απαιτητικά όποτε ήλπιζα ότι προς το παρόν θα απέφευγα και αυτό το έξοδο. Υπάρχει ελπίδα???
Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Να λοιπόν παιχνίδι που δεν έχουν κάνει ποτέ. Με ηλεκτρολόγους. δεν ξερω αν ειναι παιχνιδι με ηλεκτρολογους ,παντος 2-3 βασικα πραγματακια τα εμαθα . πολυ ασφαλεια ρε παιδι μου....
liopyr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέχρι να ζητήσω τη βοήθεια σας το έψαξα πολύ και βρήκα μέσα σε όλα τα άλλα και ένα πρόγραμμα που «μετατρέπει» τι κάρτα μου από 6200 σε 6600.Επισης και drivers…Είμαι όμως άσχετη από Hardware και δεν θέλω να κάνω βλακεία και να κλαίω μετά. Κοίτα, πρόγραμμα που να αλλάζει κάρτες γραφικών, δυστυχώς δεν υπάρχει. Το πολύ πολύ, αυτό που βρήκες να τις ανεβάζει λίγο τους χρονισμούς, και να φτάνουν στα επίπεδα της 6600. Όπως και να έχει, αποτέλεσμα δύσκολα θα δεις, μιας και η 6600 μετά βίας το παίζει το παιχνίδι... Υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσω την κάρτα μου να παίξει το παιχνίδι? Χμμ, όχι. Θα αγόραζα μια καλύτερη κάρτα αλλά εγώ συνήθως παίζω adventure που δεν είναι τόσο απαιτητικά όποτε ήλπιζα ότι προς το παρόν θα απέφευγα και αυτό το έξοδο. Υπάρχει ελπίδα??? Αν μη τι άλλο, θεωρώ πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τα οποία πιθανόν να αξίζει να πάρεις καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά σίγουρα δεν θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ένα από αυτά... Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Salvia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Κοίτα, πρόγραμμα που να αλλάζει κάρτες γραφικών, δυστυχώς δεν υπάρχει.Το πολύ πολύ, αυτό που βρήκες να τις ανεβάζει λίγο τους χρονισμούς, και να φτάνουν στα επίπεδα της 6600. Όπως και να έχει, αποτέλεσμα δύσκολα θα δεις, μιας και η 6600 μετά βίας το παίζει το παιχνίδι... Αυτό είναι αλήθεια….απ ότι διάβασα πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμα και με τις 6600 και 6800 οπότε φαντάζομαι ότι ζητάω πολλά… όσο για το προγραμματακι που έλεγα διάβασα ότι κάνει pipeline optimization και πολύ το χάρηκα (ιδέα δεν έχω τι σημαίνει) μάλλον θα πρέπει να πάρω καινούρια κάρτα… Αν μη τι άλλο, θεωρώ πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τα οποία πιθανόν να αξίζει να πάρεις καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά σίγουρα δεν θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ένα από αυτά... Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Κερνάω…όποτε σε βγάλει ο δρόμος liopyr ευχαριστώ για το χρόνο σου :-)
liopyr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 liopyr ευχαριστώ για το χρόνο σου :-) παρακαλώ, παρακαλώ...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Το έφτασα τελικά στο (ας-το-πούμε) φινάλε. Η πρώτη εντύπωση δεν αναιρεθηκε σε μεγάλο βαθμό. (Υπάρχουν 2-3 μεγάλα σχετικά maps -που το gameplay τα χειρίζεται χάλια- και υπάρχουν 1-2 ερμηνείες στο speech που μπορεις να πεις ότι έχουν συναίσθημα). Το παιχνίδι είναι αχταρμάς πολλών ειδών με μετριότατο αποτέλεσμα. Και κλασσική κακή μεταφορά από την υλοποίηση για τις consoles. Πολύ καλή η μουσική του. Αυτά. Έχω κι άλλα δηλαδή αλλά μάλλον δεν έχει νόημα. Και όπως πολύ σωστά διάβασα αλλού: Μην το αγοράσετε εκτός και αν είστε τόσο fan του LOST που δε θέλεται να λείπει από τη συλλογή σας (βέβαια story-wise αν είστε die-hard fan δε μπορώ να δω πως δεν θα απογοητευτείτε από τις ανακρίβειες και τις "πρωτοβουλίες" του παιχνιδιού -ναι ναι δεν είναι canon). Νοικιάστε το. Στο youtube υπάρχει και πλήρες footage από το παιχνίδι.
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Βασικά σχεδόν κάνα δεκάλεπτο παιχνιδιού που αφιέρωσα μου ήταν αρκετό να καταλάβω τι θα έβλεπα, και αν υπήρχε έστω και μισή πιθανότητα να το συνεχίσω, μετά τα λεγόμενα του από πάνω θα γίνει uninstall και μακριά. Μετάλλιο ήρωα στον Praetorian που το συνέχισε, και μας έβγαλε από τον κόπο να διαπιστώσουμε τα αυτονόητα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μετάλλιο ήρωα στον Praetorian Ευχαριστώ για τα εύσημα. (αν και γι'αυτό το εγχείρημα άλλο μετάλλιο δυστυχώς είναι που αρμοζει.)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Και go το τελειωσα αλλα δεν μου είπε τίποτα. Χειρότερο και από το προηγούμενο επεισόδιο του lost.
liakjim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Λοιπον , το τερματισα και εγω πριν απο λιγο( και εγω αναρωτιεμαι πως αντεξα ως το τελος). Το παιχνιδι ειναι αθλιο... + Ομορφα γραφικα....μονο - Απιστευτα μικρο σε διαρκεια.Μου πηρε ενα απογευμα και ενα πρωινο!!! -Πανευκολο, για παιδια του δημοτικου - γελιοι γριφοι -Αθλιο σεναριο -Βαρετο Του βαζω 3/10 λογω γραφικων αλλιως -10...Μακρια:fear::eek:
Bougas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 οκ το ξερουμε οτι σας αρεσει το dexter,θα κανονισουμε να βγει ενα ντεξτερ μοργκαν παιχνιδι για του χρονου,που θα σπερνει
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 οκ το ξερουμε οτι σας αρεσει το dexter,θα κανονισουμε να βγει ενα ντεξτερ μοργκαν παιχνιδι για του χρονου,που θα σπερνει το γεγονός πως μου αρέσει η σειρά, ενισχύει την αρνητική μου γνώμη για το παιχνίδι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιχνίδι βασισμένο σε σειρά για να πάρει λεφτά από τους πορωμένους (όχι εσάς) που δεν σκέφτονται αμε-γκουχ-άνους. Περιμένατε δηλαδή υπερπαραγωγή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.