The_player Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Djmikep ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Όπως και σε όλες τις δουλειές έτσι και σε αυτή βελτιώνεσαι όσο περνάνε τα χρόνια.Κάποιες τεχνικές που δυκολευόσουν να πετύχεις μικρός....μεγαλώνοντας είναι παιχνιδάκι.Παλιότερα έκανα αυτή την δουλειά για να ζώ...Τώρα έχω πρωινή δουλειά και δουλεύω 3 μέρες μόνο ως Dj για διασκέδαση και extra χρήμα .Αυτό είναι το καλύτερο.Όμως να ξέρετε δεν είναι μόνο η μουσική σε αυτό το επάγγελμα...Είναι και το μαγαζί που παίζεις...οι συνάδελφοι (djs,barman,σερβιτόροι,πελάτες...). Αν καμιά φορά σε γεμίζουν όλα αυτά παρακάμπτεις μουσικές κτλ.... Τέλος θα σας κάνω μια ερώτηση.Εάν σας πρότειναν μια δουλειά σε Εστιατόρια ως Dj να παίζετε Εlvis , Frank Sinatra kai 60s ...με 63 Euro μισθο ΚΑΙ ένσημo , ωράριο 21:00 - 01:00 ....θα πηγαίνατε....ή θα λέγατε...όχι...γουσταρω να παίξω house,electro και minimal....για την καβλα μου....Εγώ πήγα....και καλά έκανα....και για ένα χρόνο έβγαλα τρελά λεφτά....και αναγκάστηκα και έμαθα και μουσικές που ποτέ δεν ήξερα....
djven_om Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 όπως και να το κάνεις καλό είναι να είσαι dj για την πάρτη σου αλλά και απο την άλλη καλά είναι και τα λεφτά, οπότε ψηφίζω both.
magna5 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους τους djs. Αν υπάρχει κάποιος από νότια προάστια, που έχει διά8εση να μου παραδώσει μερικά μαθήματα djing, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ πολύ.
Metal_Throne Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους τους djs. Αν υπάρχει κάποιος από νότια προάστια, που έχει διά8εση να μου παραδώσει μερικά μαθήματα djing, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Φίλε μου αγόρασε ένα ζευγάρι cdj 100 ή cdj 200 (που παίζουν mp3) πάρε κι έναν μικρό μίκτη και εξασκήσου μόνος σου. Πήγαινε και μια βόλτα στα μαγαζιά που παίζουν τη μουσική που σε ενδιαφέρει, "στήσε αυτί" δες τις αντιδράσεις του κόσμου και θα καταλάβεις πολλά. Όσο για εμένα...μουσική για προσωπική διασκέδαση με την καλύτερη δυνατή αμοιβή. Ο τσάμπας πέθανε. Κι εννοείται οτι παίζω μόνο τη μουσική που μου αρέσει. παντού θα βρει κάποιος να παίξει τη μουσική που θέλει αρκεί να ψάξει.
AFANIS_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 αρχικά δηλώνω την απογοητευσή μου για την απουσια εως τωρα του aledjo απο το θέμα...εγώ προσωπικά μόνο ένα χρόνο έκανα ως dj όταν ξεκίνησα να ασχολούμε με τον χώρο γενικά...στα 16-17 περίπου σε ένα ροκ-μπαρ...τα λεφτά τότε δεν με που ένοιαζαν...αλλά όταν άρχισαν να έρχονται...6.000 δρχ τότε...δεν μου κακοέπεσαν...και το βασικό ότι μπορεί να μην πολυ γούσταρα και πολύ τα ροκ...όμως λόγω ηλικίας...ακολούθησα αυτο τον δρόμο....απο τότε επαιξα μόνο μια φορά σε μια παρέλαση για καρναβάλι...χωρίς λεφτά...αλλά ήταν μια φορά για τον χαβαλέ... :-P πάντως καλό είναι να 'εχεις μια ταυτότητα σαν dj οπως είναι και με τους Ραδιοφωνικούς Παραγωγούς.....
papahlamidas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για εμένα ο DJ θα πρέπει να παίζει μόνο αυτό το είδος που του αρέσει. Αλλά καλό θα είναι να είναι ανοιχτόμυαλος με την μουσική ως προς τα ακούσματα του γιατί θα τον βοηθήσει πολύ στην δουλειά του. Για εμένα δεν μπορείς να λέγεσαι επαγγελματίας DJ και να μην έχεις ένα μεγάλο μουσικό φάσμα μουσικών ακουσμάτων ακόμα και εάν παίζεις μόνο σκυλάδικα στα μαγαζιά. ---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ---------- Καλημέρα σε όλους τους djs. Αν υπάρχει κάποιος από νότια προάστια, που έχει διά8εση να μου παραδώσει μερικά μαθήματα djing, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Youtube is your friend
aledjo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 αρχικά δηλώνω την απογοητευσή μου για την απουσια εως τωρα του aledjo απο το θέμα... με εχουν φαει τα κυκλωματα.... δεν ειχα δει αυτο το θεμα. θα ποσταρω αργοτερα.
VitamineQ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μα είναι δυνατόν να παίζει ένας dj μουσική που δε του αρέσει? το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε αν κάποιος έβαζε εμένα για παράδειγμα να παίζω ελληνική μουσική και το ίδιο αν έβαζε κάποιον άλλον που να του αρέσει; Αν ο dj κάνει αγγαρεία όταν παίζει τότε τι να το κανείς...
Metal_Throne Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μα είναι δυνατόν να παίζει ένας dj μουσική που δε του αρέσει? Είναι δυνατόν...όταν παίζει σε γάμους Θώδη , Κιτσάκη και Φιλιώ Πυργάκη και τσεπώνει πεντακοσάρικα. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.