Xvipes Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Πριν κάτι μέρες μου προσφέραν δουλεία σε ένα μαγαζί το οποιο παίζει μουσική που εμένα δεν μου αρέσει να παίζω(RnB-Hip Hop- Rap).Δούλεψα 3 μέρες και είδα οτι δεν ένιωθα ωραία την ώρα που έπαιζα μουσική,γιατί τα κομμάτια που έβαζα δεν ήταν αυτά που έχω ασχοληθεί,έπρεπε να γράψω τουλ. 15-20 cd για να είμαι καλημένος σε ότι και αν γίνει(ευτηχώς δεν πρόλαβα να δουλέψω Σάββατο) και γενικά έβλεπα οτι κάποιος άλλος Dj που ξέρει απο RnB-Hip Hop- Rap θα έπαιζε πολύ καλύτερα απο εμένα(σε επιλογή κομματιών κυρίως) και έτσι παρόλο που έπερνα καλά λεφτά έφυγα. :neutral: Το ερώτημα μου σε όσους δουλεύουν επαγγελματικά Dj είναι: θα δουλεύατε σε ένα μαγαζί το οποιο παίζει μουσική που εσάς δεν σας αρέσει/καλύπτει και απο μέσα σας νιώθατε οτι σαν Dj δεν βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό μόνο και μόνο για τα λεφτά, ή θα ψάχνατε για ένα άλλο μαγαζί το οποιο σας έδινε ίσως λιγότερα λεφτά και μπορεί να αργούσατε να το βρείτε,αλλά εκεί η μουσική που θα παίζατε θα ήταν του γούστου σας ή έστω δεν θα σας ενοχλούσε/δυσαρεστούσε τις ώρες που θα δουλεύατε. Να ξεκαθαρίσω οτι ο προβληματισμός που θέτω είναι καθαρά στο θέμα της μουσικής/χρημάτων και όχι αν το αφεντικό δεν σας αρέσει ή δεν πηγαίνει σωστός κόσμος,κλπ,που και αυτοί είναι παράγοντες για εμένα,αλλά θέλω να μείνουμε στο αρχίκο θέμα. Ίσως ξέρω απο τώρα τι θα απαντήσετε,αλλά θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε λίγο(κουβέντα να γίνετε )
mandate Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 κοίτα βασικά εμένα μου αρέσει το φάσμα r'n'b/ hip-hop και το φάσμα της χορευτικής μουσικής.όμως όπως εσύ δε φτιάχνεσαι με την rnb δε φτιάχνομαι και 'γω με τα ελληνικά.άρα για κανένα λόγο μη παίζεις ότι δε σε φτιάχνει.
silencer51 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Για μένα το DJing ειναι κυρίως διασκέδαση, οπότε η απάντησή μου στο ερώτημά σου ειναι όχι. Μέχρι πρόσφατα δούλευα σε μαγαζί εδώ στη Πάτρα παίζοντας μουσική που ακούω (alt. rock - electro) και διάφοροι φίλοι προσπαθούσαν να με πείσουν να "μετακομισω" αλλού οπου θα υπήρχαν περισσότερα φράγκα αλλα δυστυχώς και πιο mainstream ακούσματα, απλά δεν το σκέφτηκα καν... ;-)
The_player Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Και εμενα μου αρεσει να παιζω οτι γουσταρω....αλλα με τα χρονια οταν γερασεις...(σαν εμενα) αρχιζεις και μαθαινεις και αλλα ακουσματα συμβιβαζεσαι πιο ευκολα...και πιστεψτε με υπαρχουν πολυ καλα κομματια απο ολα τα ειδη....αυτα εμαθα με τα χρονια παιζοντας και σε club ,και σε ροκαδικα και σε Lounge εστιατορια και σε ελληναδικα....Ποια ειναι τα πραγματικα καλα κομματια....
billpeppas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δεν υπήρχε περίπτωση να παίζω styles που δεν μου αρέσουν ( είτε επαγγ. είτε για ερ. ), απλώς δεν μπορώ.
djmike Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 παιζουμε για τον κοσμο του μαγαζιου.... οποιος πιστευει οτι παιζει αποκλειστικα οτι του αρεσει ας παιζει σπιτι του...... τωρα αν αυτα που "πρεπει" να παιζεις δεν σου αρεσουν φευγεις................ και ψαχνεις για αλλο χωρο που και θα πληρωνεσαι και θα γουσταρεις....
silencer51 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 παιζουμε για τον κοσμο του μαγαζιου.... οποιος πιστευει οτι παιζει αποκλειστικα οτι του αρεσει ας παιζει σπιτι του...... τωρα αν αυτα που "πρεπει" να παιζεις δεν σου αρεσουν φευγεις................ και ψαχνεις για αλλο χωρο που και θα πληρωνεσαι και θα γουσταρεις.... Διαφωνώ. Πιστεύω οτι παίζεις καλά οταν γουστάρεις πάνω απ' όλα εσύ. Aν αναγκάζεσαι να παίζεις πράγματα που δεν σ' αρέσουν, τότε το πιθανότερο ειναι να ξενερώσει και ο κόσμος. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ...
lazz Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο djmike παιζουμε για τον κοσμο του μαγαζιου.... οποιος πιστευει οτι παιζει αποκλειστικα οτι του αρεσει ας παιζει σπιτι του...... τωρα αν αυτα που "πρεπει" να παιζεις δεν σου αρεσουν φευγεις................ και ψαχνεις για αλλο χωρο που και θα πληρωνεσαι και θα γουσταρεις.... Διαφωνώ. Πιστεύω οτι παίζεις καλά οταν γουστάρεις πάνω απ' όλα εσύ. Aν αναγκάζεσαι να παίζεις πράγματα που δεν σ' αρέσουν, τότε το πιθανότερο ειναι να ξενερώσει και ο κόσμος. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ... auta ta duo mporoume na ta sundiasoume kai na bgei ena wraio apotelesma....paizoyme kala otan goustaroume polu auto pou paizoume...kai auto metadidetai kai ston kosmo kai pernaei kai o kosmos kala...
Xvipes Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 αυτό που λέτε για το άμα παίζεις κομμάτια που γουστάρεις παίζεις καλύτερα το έχω παρατηρήσει και στον εαυτό μου...όσες φορές γούσταρα τρελά,έπαιζα όντος καλύτερα απο φάσεις που βαρίομουν την ζωή μου(και είναι και λογικό πιστεύω) και στο θέμα μας...αν στην δουλεία που δεν σας αρέσαν τα κομμάτια σας δίναν 15ε παραπάνω την βραδυά θα την προτιμούσατε ή όχι(έτσι για να γίνουμε και λίγο πιο ρεαλιστές) p.s for the record.μου αρέσει/ξέρω να παίζω house-pop-alt.rock-trance.μου την σπάει απίστευτα να παίζω Ελληνικά - Rnb-hip hop - rap (αν και τα Rnb δεν είναι άσχημα,όχι όμως 7 ώρες συνεχεία)
aGka8l Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 στα Χανια ολα αυτα?βρε δεν μας λες που παιζει HiPHoP να παμε μια βολτα να δουμε τι παίζει?
Xvipes Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 δεν θέλω να το διαφημήσω...μιλάμε με pm αν θες
@_zerocool Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 An eisai eppaggelmaties ka8ara kai skopos sou einai na bgazeis lefta tote pas sto kalytero nyxtokamato poy soy prosferete se syndiasmo me to analogo orario. Tyxeros eppagelmaties 8a eisai an perneis kalo nuxtokamato se syndiasmo na paizeis ayta pou akous.
Paralizer Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Παίδες αν τα λεφτά κακά τα ψέματα ήταν καλά πήγαινα και εγώ και έπαιζα οπουδήποτε. Μην τα ισοπεδόνουμε όλα...και DJ δουλειά είναι. Άλλοι ζούνε από αυτό. Οπότε όπου ήταν τα καλύτερα φράγκα εκεί θα πήγαινα και ας έπαιζα και σκυλάδικα. Σίγουρα δεν θα γούσταρα, αλλά θα μπορούσα, λέμε τώρα, να πάω κάπου καλύτερα διακοπές!
djmikep Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Και εμενα μου αρεσει να παιζω οτι γουσταρω....αλλα με τα χρονια οταν γερασεις...(σαν εμενα) αρχιζεις και μαθαινεις και αλλα ακουσματα συμβιβαζεσαι πιο ευκολα...και πιστεψτε με υπαρχουν πολυ καλα κομματια απο ολα τα ειδη....αυτα εμαθα με τα χρονια παιζοντας και σε club ,και σε ροκαδικα και σε Lounge εστιατορια και σε ελληναδικα....Ποια ειναι τα πραγματικα καλα κομματια.... Αυτή νομίζω είναι η πιό σωστή απάντηση πού διάβασα. Τό θέμα είναι ότι ο player είπε μέ λίγα λόγια πάρα πολλά πράγματα, πού καί λίγοι θά τά καταλάβουν χωρίς τήν εμπειρία του....
1000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το Djing είναι τέχνη και όχι αγγαρεία. Όποιος παίξει με γνώμονα τα φράγκα είναι καταδικασμένος να αποτύχει αργά ή γρήγορα.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.