Προς το περιεχόμενο

megaupload πρόβλημα...

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνοντας click σε ένα link κάνει πως πάει να φορτώσει η σελίδα, μετά από 5-6 δευτερόλεπτα δείχνει στο tab του firefox ότι έχει φορτώσει άλλα τελικά είναι κενή-άσπρη. Κάνω καμια 30αριά refreash αλλά και πάλι τα ίδια... :???:

Αν ανοίξει τελικά, τότε αυτό γίνεται τυχαία και μετά από άπειρες προσπάθειες. Μερικές φορές (αφού φορτώσει τελικά με τα χίλια ζόρια) περιμένω μέχρι να βγάλει το "click here", πατάω, και μου βγάζει "Download limit exceeded" αλλά είναι άκυρο γιατι μπορεί να έχω κατεβάσει π.χ. μόνο 60ΜΒ. Άλλες δεν το βγάζει και κατεβάζω κανονικά.

Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Εχω δοκιμάσει να σβήσω cookies + cache + history + download history και καπάκι κλείσιμο και ξανάνοιγμα του Firefox, ή όλα τα παραπάνω και restart το router για αλλαγή της IP αλλά και πάλι τίποτα! Παίζει να φταίει καμια ρύθμιση σε firewall ή άλλο prog?? Έχω το Kerio, Kaspersky, SpyBot, NetLimiter 2 (με απενεργοποιημένο το firewall του).

Για πείτε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ να κάνω κάτι άλλο, και μου έχει σπάσει τα νεύρα η όλη κατάσταση. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οσον αφορα το κολλημα που αναφερεις, φροντισε να εχεις εγκατεστημενες τις τελευταιες εκδοσεις για την Java και το Flash και πιστευω πως το προβλημα σου θα λυθει μετα...

Sun Java

Macromedia Flash

Για το download limit μηπως σου λεει τιποτα για την χωρα? Επειδη αυτο ειναι αλλο, απο Ελλαδα επιτρεπει 200 συνδεσεις αν θυμαμαι καλα...

Δημοσ.

asmilon τα κατέβασα, τα εγκατέστησα αλλά τα δεν άλλαξε κάτι... πάλι τα ίδια! Το περίεργο είναι ότι ανοίγει, αλλά μια φορά στις 50 και εντελώς τυχαία... :(

Εχω ΙΕ, Firefox 1.5.0.3 & Opera 8.54 και συμβαίνει και στους 3 browers, καμιά άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει...? :roll:

Δημοσ.

Τελικά από το απόγευμα που ξανάνοιξα το pc δουλεύει κανονικά το megaupload. Οπότε thanks asmilon :) , μάλλον αυτό ήταν και ήθελε restart (αν και έκανα verify instalation στην σελίδα της Java μετά την εγκατάσταση και έβγαλε ότι όλα ήταν οκ). :-?

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έγινε, κόψανε τα μισά slots??? Ενώ μέχρι χθες ήταν 200 αυτά που αντιστοιχούσαν για ελλάδα, από σήμερα λέει ότι είναι 100 μόνο, και συνέχεια μου βγάζει "Download with Ρremium" :-|

Τι παίζει? :roll:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται...?? Πρίν μερικές ώρες μειώσανε πάλι τα slots, και πλέον για ελλάδα αναλογούν μόνο 50!!! :?

All download slots (50) assigned to your country (Greece) are in use.

Οπότε πάει και το megaupload, κρίμα! Ξέρει κανείς καμια μέθοδο για "παράκαμψη" της διαδικασίας με τα slots? Κάτι ανάλογο με το thread για το rapidshare που έχει ανοίξει εννοώ, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας στείλει κανα pm, thanks anyway... :neutral: :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...