hugelacky Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Κάνοντας click σε ένα link κάνει πως πάει να φορτώσει η σελίδα, μετά από 5-6 δευτερόλεπτα δείχνει στο tab του firefox ότι έχει φορτώσει άλλα τελικά είναι κενή-άσπρη. Κάνω καμια 30αριά refreash αλλά και πάλι τα ίδια... :???: Αν ανοίξει τελικά, τότε αυτό γίνεται τυχαία και μετά από άπειρες προσπάθειες. Μερικές φορές (αφού φορτώσει τελικά με τα χίλια ζόρια) περιμένω μέχρι να βγάλει το "click here", πατάω, και μου βγάζει "Download limit exceeded" αλλά είναι άκυρο γιατι μπορεί να έχω κατεβάσει π.χ. μόνο 60ΜΒ. Άλλες δεν το βγάζει και κατεβάζω κανονικά. Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Εχω δοκιμάσει να σβήσω cookies + cache + history + download history και καπάκι κλείσιμο και ξανάνοιγμα του Firefox, ή όλα τα παραπάνω και restart το router για αλλαγή της IP αλλά και πάλι τίποτα! Παίζει να φταίει καμια ρύθμιση σε firewall ή άλλο prog?? Έχω το Kerio, Kaspersky, SpyBot, NetLimiter 2 (με απενεργοποιημένο το firewall του). Για πείτε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ να κάνω κάτι άλλο, και μου έχει σπάσει τα νεύρα η όλη κατάσταση. Ευχαριστώ.
sculper Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 έχω το ίδιο πρόβλημα και φαντάσου ότι εγώ έχω premium account!
asmilon Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Οσον αφορα το κολλημα που αναφερεις, φροντισε να εχεις εγκατεστημενες τις τελευταιες εκδοσεις για την Java και το Flash και πιστευω πως το προβλημα σου θα λυθει μετα... Sun Java Macromedia Flash Για το download limit μηπως σου λεει τιποτα για την χωρα? Επειδη αυτο ειναι αλλο, απο Ελλαδα επιτρεπει 200 συνδεσεις αν θυμαμαι καλα...
hugelacky Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 asmilon τα κατέβασα, τα εγκατέστησα αλλά τα δεν άλλαξε κάτι... πάλι τα ίδια! Το περίεργο είναι ότι ανοίγει, αλλά μια φορά στις 50 και εντελώς τυχαία... Εχω ΙΕ, Firefox 1.5.0.3 & Opera 8.54 και συμβαίνει και στους 3 browers, καμιά άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει...? :roll:
hugelacky Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Τελικά από το απόγευμα που ξανάνοιξα το pc δουλεύει κανονικά το megaupload. Οπότε thanks asmilon , μάλλον αυτό ήταν και ήθελε restart (αν και έκανα verify instalation στην σελίδα της Java μετά την εγκατάσταση και έβγαλε ότι όλα ήταν οκ). :-?
hugelacky Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά τι έγινε, κόψανε τα μισά slots??? Ενώ μέχρι χθες ήταν 200 αυτά που αντιστοιχούσαν για ελλάδα, από σήμερα λέει ότι είναι 100 μόνο, και συνέχεια μου βγάζει "Download with Ρremium" :-| Τι παίζει? :roll:
hugelacky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά τι γίνεται...?? Πρίν μερικές ώρες μειώσανε πάλι τα slots, και πλέον για ελλάδα αναλογούν μόνο 50!!! :? All download slots (50) assigned to your country (Greece) are in use. Οπότε πάει και το megaupload, κρίμα! Ξέρει κανείς καμια μέθοδο για "παράκαμψη" της διαδικασίας με τα slots? Κάτι ανάλογο με το thread για το rapidshare που έχει ανοίξει εννοώ, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας στείλει κανα pm, thanks anyway... :neutral:
blueviper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Προφανώς δεν έρχεται χρήμα από το Ελλάντα κι έκοψαν τα πολλά slots...είμεθα κακοπληρωτές!
takis456 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Apoti 8imamai ta eixan meiwsei sta 100... kai twra 50? Apla min anevazete se megaupload I moni lisi 8a itan na katevasete mesw kapoiou proxy..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.