hugelacky Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Για να δούμε εδω μέσα πόσοι είναι fan των θεών S.Y. Κανονικά o δίσκος κυκλοφορεί στις 13 Ιούνη, το κατέβασα όμως, δεν άντεξα! Σε σχέση με τα 3 τελευταία μου φαίνεται πιο γρήγορο, "θορυβώδες" & πειραματικό θυμίζοντας λίγο παλιότερες κυκλοφορίες (Dirty, Goo, Jet Set, Washing Machine), μέχρι στιγμής με καμια δεκαριά ακούσματα νομίζω ότι είναι και καλύτερο τους να πω την αλήθεια. Το έχει ακούσει κανείς άλλος? Εντυπώσεις? :roll:
silencer51 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Τόσο καλό ειναι; Για μένα top τους ειναι τα Sister, Washing Machine και φυσικά Daydream Nation... Θα το τσεκάρω... ;-)
hugelacky Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Κοίτα... γενικότερα με αυτή την μπάντα δεν μπορώ να είμαι και πολύ αντικειμενικός... Μέ εξαίρεση κανα 2 από τα πρώτα και το NYC Ghosts & Flowers όλα τα υπόλοιπα albums τους μου αρέσουν από πάρα πολύ, εως.... :roll: :wink: Οπότε γι'αυτό θέλω να δώ και αν το έχει ακούσει κανένας άλλος, και πώς του φάνηκε. Όπως είπα και παραπάνω εμένα μ'αρέσει περισσότερο από τα 3 τελευταία! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.