Προς το περιεχόμενο

EOL, Broadsat και eonffm

cv01302

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι παίζει αυτή τη στιγμή με broadsat (η EOL - EuropeOnLine είχε κηρύξει πτώχευση πριν κανα δίχρονο). Έκανα μια αναζήτηση στο forum μπας και βρω πληροφορίες, αλλά τζίφος.

Ήμουν συνδρομητής στην EOL, και απολάμβανα τα 8MBps μέχρι την πτώχευση. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μετέπειτα, αφού ακουγόταν πως δεν θα είχε η broadsat κάτι αντίστοιχο με eon file fetch manager (eonffm) + θα πηγαίναν σε καινούριους transpoders , το 80cm πιάτο δεν αρκούσε (κάτι είχε ειπωθεί τότε για 200 cm+ ! ). Πρόσφατα είδα μία προσφορά από την broadsat (εκείνη πήρε τα ηνία μετά από την EOL), και μου ξανακίνησε το ενδιαφέρον.

Βλέπω πως και πλέον υπάρχει το Opensky όπως παλιά + δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο πιάτο (Eurobird 3 at 33 degrees East , W3A at 7 degrees East transponder C3 or C12 or C7 με 90 cm για Αθήνα - λογικά δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το 80άρι μου). http://www.broadsat.com/en/opensky/need/antenna.html

Ξέρει κανείς να μου πει τί παίζει αυτόν τον καιρό? Προσπάθησα να ξαναγραφτώ στο eonboard ή/και στο fzproject , αλλά με γράψανε κανονικά :D

Όχι τίποτε άλλο, καλά τα 40 k/s της 384, αλλά τα 1024 k/s δεν με χαλάνε ^^ . Εννοείται έχω κρατήσει το πιάτο (ακόμα στραμμένο στον Eutelsat είναι) + την δορυφορική κάρτα.

Όποιος ξέρει ας το γράψει plz εδώ, ή να μου στείλε pm ;)

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω αυτό που έγραψες, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως μιλάμε για τις ίδιες υπηρεσίες.

Για τα πρακτικά: στην EOL έδινες τον χώρο σου (700MB / month έως 1000 ΜΒ / month) σε pushers (παράνομο), και εκείνοι το χρησιμοποιούσαν για να στέλνουν μαζικά ό,τι ποιο καινούριο κυκλοφορούσε εκείνη τη στιγμή (οποιασδήποτε κατηγορίας..). Προφανώς αυτό γινόταν από τους περισσότερους χρήστες (εξού και ο άπειρος χώρος που είχαν). Δεν είχες επιλογή τί ήθελες να κατεβάσεις, αλλά είχες την επιλογή αν ήθελες να κατεβάσεις αυτά που ήταν scheduled για κατέβασμα. Αυτό γινόταν μέσω του eonffm.

Θα το ψάξω στο link που μου έδωσες, αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν είναι αντίστοιχη υπηρεσία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...