Προς το περιεχόμενο

ti einai kalitero>???? usb i karfi

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na rotiso kati poia einai kaliteri sindesi ixion sto pc.ennoo pia einai kaliteri piootika na sindeontai ta ixia me usb exei vgalei i yiamaxa i kalitera me karfi pou einai kai o klasikos tropos.kai kati allo to karfi gia ixia 2.1 einai to idio me ena karfi pou pernei 7.1 ixia????:?

Δημοσ.

Τα USB ηχεια, στην ουσια, ενσωματωνουν μια καρτα ηχου μεσα τους και δε εχω ακουσει ως τωρα καποια ιδιαιτερα αξιολογη προταση σε αυτη την κατηγορια...

Δημοσ.

Σωστά τα παιδιά. Η παρούσα κάρτα ήχου σου δεν θα χρησιμοποιείται. Τα ηχεία περιέχουν κάποιον στοιχειώδη DAC και λειτουργούν σαν software κάρτα ήχου. Σαν ήχος, ανάλογα με την υλοποίηση, μπορεί και να ακούγονται καλύτερα, λόγω του ότι οι παρεμβολές που περνάνε στο σήμα μέσω των αναλογικών καλωδίων ("καρφί" όπως λες) δεν θα υφίστανται, αλλά το αν το τελικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο, θα πρέπει να συγκρίνουμε τα ηλεκτρονικά των ηχείων με τα ηλεκτρονικά της παλιάς κάρτας ήχου, τα αναλογικά ηχεία και τα αναλογικά καλώδια και βύσματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν έχεις μια αξιοπρεπή κάρτα ήχου, το CPU usage θα είναι σαφώς υψηλότερο με USB ηχεία, ενώ η κάρτα ήχου απλά παροπλίζεται.

Δημοσ.

Και εγω θα συμφωνησv με αυτο απλα δε το εεχω υλοποιησει και δε μπορω να πω πολλα για αυτο...

Παντως μπορεις να περασεις ακομα και 7.1 μεσα απο ενα καλωδιο σε ψηφιακη συνδεση επειδη υποστηριζει πολλα καναλια (πανω απο 100 αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.
Και εγω θα συμφωνησv με αυτο απλα δε το εεχω υλοποιησει και δε μπορω να πω πολλα για αυτο...

Παντως μπορεις να περασεις ακομα και 7.1 μεσα απο ενα καλωδιο σε ψηφιακη συνδεση επειδη υποστηριζει πολλα καναλια (πανω απο 100 αν θυμαμαι καλα)

Σαφώς και η ψηφιακή σύνδεση είναι καλύτερη ΑΛΛΑ πρέπει να υπάρχει ο αντίστοιχος αποκωδικοποιητής/ενισχυτής από την άλλη μεριά για να παραλάβει τον ήχο (το ψηφιακό σήμα δηλαδή) και να κάνει τα χρειαζούμενα ώστε να πάρουν τα ηχεία το κατάλληλο σήμα...

Δημοσ.

Η ψηφιακή έξοδος που έχει η Audigy 2 Zs τι είναι? Προς το παρόν δουλεύω με 3 mini-jack, αλλά θέλω να τη συνδέσω ψηφιακά με τα logitech z-5500. Τι τύπο καλωδίου χρειάζομαι?

Δημοσ.
Η ψηφιακή έξοδος που έχει η Audigy 2 Zs τι είναι. Τι τύπο καλωδίου χρειάζομαι?

Είναι S-PDIF Koax ψηφιακό καλώδιο με 3.5 mm η μία πλευρά και η άλλη όπως το RCA.

Δημοσ.
Η ψηφιακή έξοδος που έχει η Audigy 2 Zs τι είναι? Προς το παρόν δουλεύω με 3 mini-jack, αλλά θέλω να τη συνδέσω ψηφιακά με τα logitech z-5500. Τι τύπο καλωδίου χρειάζομαι?

Νομίζω ότι είναι τύπου S/PDIF. Αν είναι έτσι θέλει βύσμα RCA και καλώδιο 75 Ohm ομοαξονικό (σαν τ5α κανονικά καλώδια ήχου για στερεοφωνικά).

post-9592-129062932883_thumb.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...