Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε δικτυο

ale3is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,εχω ενα USR9106,2 λαπτοπ και 3 pc.Τα 2 λαπτοπ και τα δυο pc ειναι στον ιδιο οροφο και το αλλο pc ειναι 3 οροφους πανω.Το προβλημα ειναι το εξης,το pc που ειναι μονο του,ενω γραφουν τα winxp οτι ειναι συνδεδεμενο στα 100mbit,το δικτυο του δουλευει ωρες-ωρες...Το προβλημα ειναι οτι το utp το εχουμε κοψει δυο-τρεις φορες και το εχουμε ξαναενωσει...Ωμικα ειναι σιγουρα σωστες οι ενωσεις αλλα πλεον εχω αρχισει να φοβαμε μηπως δημιουργουντε παρεμβολες λογω των κοπτοραπτικων μεθοδων...Η αποσταση φυσικα και ειναι μικροτερη απο 100μ.Μεσα απο το utp καλωδιο εκτος απο τα δυο ζευγη που ειναι για το δικτυο,τα αλλα δυο τα χρησιμοποιο για να κατεβασω την γραμμη adsl απο τον αλλο οροφο.Λετε να παιζει ρολο?Τι μπορει να φταιει?Εχω τρελλαθει...:evil:

Δημοσ.

Τι θα εκανα εγω σε αυτο το θεμα.θα ανεβαζα το laptop στον τριτο οροφο και θα εβαζα εκεινο το utp καλωδιο να σιγουρευτω οτι δεν ειναι προβλημα του σταθερου.αν το εχεισ κανει πεσ λιγο τι ip εχεισ δωσει στα pc's και αν τωρα δημιουργηθηκε το προβλημα ενω πριν δουλευε καλα.

Αυτα για αρχη

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει το λαπτοπ πανω και παλι τα ιδια κανει.Το θεμα ειναι,αν φταιει το καλωδιο,ειναι φυσιολογικο να ψιλο-δουλευει?Δηλαδη δεν θα επρεπε ή να δουλευει ή να μην δουλευει?

Δημοσ.

γιατι ταλαιπωρησε και δεν αλλαζεις απλως το καλωδιο; ειναι παμφθηνο, θα σιγουρευτεις και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο για το μελλον..

Δημοσ.

Φυσικά και φταίει το καλώδιο.

Να το βγάλεις και να περάσεις 2. Ένα για το δίκτυο και να χρησιμοποιήσεις και τα 8 καλώδια γιατί μπορεί να θέλεις 4 αλλά όχι να περνάς και άλλο σήμα από τα υπόλοιπα. Το 2ο εννοείτε για την dsl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...