Προς το περιεχόμενο

Microwave Cooking!!!

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτό που έγραψες είναι απαράδεκτο και ρατσιστικό.Προσβάλεις όλους εμάς οι οποίοι μαγειρεύουμε και κάποιο το έχουν και σαν επάγγελμα.Παρακαλώ κάποιον moderator να διαγράψει το παραπάνω post.

Δημοσ.
Δε μαγειρεύω, είμαι πραγματικός άντρα :P

Δεν έχει να κάνει με αντρισμό είναι δημιουργία, αίσθηση αυτονομίας (πόσο άντρας είναι κάποιος που αν τον εγκαταλείψει η γυναίκα του πάει στη μαμά του να του μαγειρέψει κανα σπιτικό φαγητό;) και απόλαυση!

Δημοσ.
...................................και αν δεν με πιστευεις πήγαινε σε όποιο νοσοκομείο θες και αμα βρείς ινδιάνο με καρκίνο σφύρα μου

ΥΟ

Να το θέσω εγώ λίγο διαφορετίκα............Άμα πας σε νοσοκομείο και βρεις Ινδιάνο (με ή χωρίς δεν μας απασχολεί) έλα σφύρα μου......

Τι λες ρε BOOMBOOM.......Τρέλο επιχείρημα ο Ινδιάνος!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σχετικά με το ποστ για τον ανδρισμό προφανώς το παλικάρι κάνει πλάκα........

Τέλος όσο για τα μικροκύματα εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ κυρίως για ζέσταμα και κάποιες φορές για ξεπάγωμα...Για τα κρεατίκα πάντως χρησιμοποιώ το grill.

Δημοσ.

Πόσο άντρας είναι αυτός που κάθεται σπίτι και μαγειρεύει για τη γυναίκα του που δουλεύει και πόσο γυναίκα είναι εκείνη που κάθεται σπίτι και μαγειρεύει για τον άντρα της που δουλεύει ;-) . Δυστυχώς ή ευτυχώς περισσότερο από 1.000.000 χρόνια γίνεται το δεύτερο. Θα το αλλάξουμε σε 100 χρόνια εμείς; Μην βιάζεστε γιατί θα σκοντάψετε.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο ανδρισμός με την μαγειρική δεν το καταλαβαίνω,μακάρι πάντως να ήξερα και εγώ να μαγειρεύω.Και εσύ ρε WizeMan μικροκυμάτων για να μαγειρεύεις δεν λέει.Πιάσου με τις κατσαρόλες και τα τηγάνια και το φουρνάκι μικροκυμάτων αστο μόνο για ζεστάματα και ξεπαγώματα

Δημοσ.

Μιας και σας βρήκα πάνω στην κουβέντα ας ρίξω και την απορία μου...

Έχω πάρει έναν φούρνο μικροκυμάτων μάρκας "Μπλε Ουρανός" από γνωστή αλυσίδα υπερμάρκετ.

Έχει τέσσερις κλίμακες λειτουργίας σημαδεμένες με αντίστοιχη αρίθμηση, με την πρώτη να έχει δίπλα και μία χιονονιφάδα (υποθέτω πως σημαίνει "απόψυξη").

Επειδή δεν αναφέρει τίποτα στο προσπέκτους, έχω την εξής απορία: ποιά είναι η ισχυρότερη κλίμακα, η πρώτη (της απόψυξης δηλαδή) ή η τέταρτη; Πρακτικά δεν μπορώ να δω διαφορά, η ανησυχία μου έγκειται στο ότι είχα διαβάσει σε τσελεμεντέ πως διαφορετικά φαγητά θέλουν και διαφορετική κλίμακα για να ψηθούν καλά.

Δημοσ.

H αποψυξη (αυτή με τη νιφάδα) είναι πάντα η πιο χαμηλής έντασης.

Δημοσ.

Βασικά guys καλο είναι μονο να ζεσταίνεται το φαγητό στα micro μιας και δεν χρεάζεται πάνω από 20 δευτερα...από κει και πέρα εάν κανεις διατροφή και γενικά "τρως" υγιεινά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος από το να μαγειρεύεις...κουραστικό να το κανεις κάθε μέρα οποτε αντί για micro παίρνεις ένα νάκι και το βάζεις αυτό να σου κάνει τα πάντα και τελείωσες;)

Δημοσ.
Βασικά guys καλο είναι μονο να ζεσταίνεται το φαγητό στα micro μιας και δεν χρεάζεται πάνω από 20 δευτερα...από κει και πέρα εάν κανεις διατροφή και γενικά "τρως" υγιεινά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος από το να μαγειρεύεις...κουραστικό να το κανεις κάθε μέρα οποτε αντί για micro παίρνεις ένα νάκι και το βάζεις αυτό να σου κάνει τα πάντα και τελείωσες;)

το νακι κοστίζει περισσότερα χαχα και στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει και ψυχολογικώς χαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Ναι αλλα τουλάχιστον άμα δεν σου αρέσει το πως ψήθηκε το φαΐ μπορείς να το "μαμισεις" κυριολεκτικά για να μάθει...

p.s.Και όσο για το θέμα ψυχολογίας θα έπρεπε να έχεις μάθει κιόλας ότι η μονη αντί-θεραπεία είναι διχασμένη προσωπικότητα, η σχιζοφρένεια πλάθοντας ένα δικό σου ονειρεμένο κόσμο για εκείνες τις στιγμές που πέφτει το mpirimpiri...αλλα και γενικότερα;)

Δημοσ.

Δοκιμαστε κάτι απλό.Βάλτε ενα φαγητό στον κανονικο φούρνο και έναν σε φούρνο μικροκυμάτω.Ζεστανετε το και μετά βγάλτε το έξω.Παρατηρείστε πόσο πιο γρήγορα κρυόνει το φαί που ζεστάθηκε στο μικροκυμάτων.Επίσης βάλτε μακαρόνια και αφήστε τα εξήσου στους δύο φούρνους να καούνε.Γιατί άραγε στον μικροκυμάτων λιώνει το φαγητό???Απο εκεί βγάλτε συμπεράσματα για το τι τρώτε.

Δημοσ.

leukona αν κάνεις τη σύγκριση δοκίμασε και το ινδιάνικο ψήσιμο για να δείς πόσο καρκινογόνος είναι ο φούρνος :P

Το μαγείρεμα είνια γυναικεία δουλειά και όποιος διαφωνεί είναι επειδή φοβάται μη φάει καμιά παντόφλα.

Με συνχίσατε, πάω να σιδερώσω γιατι έχω να βάλω και 3 πλυντήρια και δε θα προλάβω

0360cf5d6d0rr.gif

ΥΓ. Για να μη κάνω μόνο καμμένα ποστ θα ήθελα να μου πεί κάποιος ένα σοβαρό επιχείρημα που να δείχνει την υποτιθέμενη επικυνδηνότητα του φούρνου μικροκυμάτων. Και το βούτηρο λιώνει στο τηγάνι, είναι το τηγάνι καρκινογόνο μήπως?

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ο φουρνος μικροκυματων ειναι περισσοτερο βλαβερος απο το κινητο, τις κεραιες και οτιδηποτε αλλο χρησιμοποιουμε στην μερες μας. Το φαγητο λιωνει γιατι ο μικροκυματων ζεσταινει το νερο που εχει στο εσωτερικο του το φαγητο. Ενω ο φουρνος ο κανονικος λειτουργει με ζεστο αερα. Γιάυτο το ενα κρατα την φορμα του και το αλλο οχι. Παντως για σωστο μαγειρεμα δεν κανει ο μικροκυματων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...