WizeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Λεπόν! Αισίως παρήγγειλα φούρνο μικροκυμάτων! Τώρα ψάχνω συνταγές για κοτοπουλάκι πατατούλες κτλ κτλ, κάπου στο internet είδα ότι και λαχάνικα και ρύζι μπορείς να μαγειρεψεις!!! Έχει ασχοληθεί κανείς με το άθλημα?
Icecut Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Η αλήθεια είναι οτι για μια εποχή μαγείρευα πολύ στο φούρνο μικροκυμάτων.Μέχρι και αυγα έκανα,πρέπει να τους ανόιξεις τρυπούλα για να ψηθούνε κ μέσα αλλα μη το επιχειρήσεις γιατι δε λέει και πολύ!Το φαγητό δε λέει τίποτα σα γεύση μη φανταστείς,φαντάζομαι οτι θα το βαρεθέις πάρα πολύ γρήγορα!Αυτό που αξίζει είναι λουκανικάκια στο μικροκύμα αλλα και baked beans με πατάτες,τις οποίες επίσης πρέπει να τρυπήσεις με οδοντογλυφίδες για να γίνουνε κ μεσα κ οχι μόνο έξω.Τώρα αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουνε κ ετοιμες σακούλες για μικροκύματα,αντε καλορίζικος και καλή όρεξη!
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 παιδιά λένε ότι το φαγητό στα μικροκύματα είναι πολύ κακό.Κάτι για καρκίνο πήρε τ αυτί μου.Ισχύει τίποτα τέτοιο;Θέλω κι εγώ να αγοράσω είτε ένα μικρό φουρνάκι ή ένα φούρνο μικροκυμάτων.
sniper_206 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Για το microwave κάτι τέτοι είχα ακούσει κι εγώ παλαιότερα αλλά δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Όσο για το φουρνάκι σίγουρα δε διατρέχεις κανένα απολύτως κίνδυνο φίλε μου! Είναι ότι ακριβώς και η κλασική κουζίνα απλά σε μικρότερες διαστάσεις.
HaTHoR Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δεν ξέρουμε ακόμη περί καρκίνου, AIDS, σύφιλη, στρεπτόκοκκο, ή ό,τι άλλο μπορεί να προκαλεί ή να μην προκαλεί το φαγητό από μικροκυμάτων. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως, τα φαγητά που φτιάχνονται στο μικροκυμάτων γίνονται ΝΙΑΝΙΑ. Οπότε καλύτερα να κονομήσεις και ένα φουρνάκι απλό, να φτιάχνεις κάνα ανθρώπινο φαγητό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 βασικα για τιποτα κατεψηγμενα ειναι ο φουρνος μικροκυμματων... :neutral:
Icecut Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Η μεγαλύτερη χρησιμότητα του φούρνου μικροκυμάτων είναι στο ξεπάγωμα ψωμιού(και στο ζέσταμα)ιδίως για αυτούς που βαριούνται να παίρνουνε κάθε μερα ψωμί αλλα το φυλάνε στην κατάψυξη!Τώρα για καρκίνους κλπ ασθένειες ειχα ακούσει οτι είναι βλαβερο να στέκεσαι μπροστά στο φουρνάκι όταν δουλευει..πολλα ακούγονται,τωρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα ουδείς γνωρίζει!
sniper_206 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ένα φούρνος μικροκυμάτων εκπέμπει ακτινοβολία ίση με 5 milliwats/cm^2 σε απόσταση 10 εκατοστών. Ακόμα και οι πιο νέοι φούρνοι μικροκυμάτων μπορεί να διαρρέουν μικροσκοπική ποσότητα ενέργεια ραδιοκυμάτων. Μετά από μία μικρή έρευνα στο νετ...
polaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 παιδιά δεν ειναι για φαγητο με την εννοια του μαγειρεματος, δεν λεει μια η γευση. Αλλά για να ζεστάνεις το φαγητο ειναι μια χαρά, σε 2 λεπτά εχεις ζεστάνει κρέας που έχεις στο ψυγείο απτο μεσημέρι ας πούμε. Αν εχεις οτιδήποτε αλλο στο μυαλό σου, παρε καλύτερα φουρνάκι!
getty Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μαντεμένιο τηγανάκι αν θες υγειινό και ωραία ψημένο. Αυγά, λουκάνικα, μπιφτέκια και ότι άλλο γουστάρει η ψυχή σου με ελάχιστο λάδι και είσαι άρχοντας.
Rising1980 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Φουρνάκι και χύτρα ταχύτητας, η καλύτερη λύση για μένα. Μη δοκιμάσετε να μαγειρέψετε λαδερά σε απλή κατσαρόλα, θα περιμένετε αιώνες
WizeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Κατ αρχήν έχω φουρνάκι Λάδι στο μαγείρεμα δεν χρησιμοποιώ καθόλου, μόνο ωμό τρώω. Πιο πολύ για μαγείρεμα πατάτας, γρήγορη απόψυξη και ψήσιμο κοτόπουλου και μοσχαρίσιων μπιφτεκιών το θέλω. Έτσι και αλλιώς το κοτόπουλο το τρώω βραστό / ψητό και σχετικά σκέτο το τρώω οπότε σίγουρα σε γεύση κερδίζω. Αν κάποιος έχει κανένα Ελληνικό Microwave Cookbook υπ' όψιν του ας με ενημερώσει
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Με το που είδα το τίτλο ήμουνα σίγουρος πως θα πλακώσουνε τα urban myth. τα μικροκύματα δουλεύουν με 220volt και όλη αυτή η ραδιενέργεια περνάει ΑΤΟΦΙΑ στο φαί, το καλύτερο είναι να ανάβεις μια φωτιά στη μέση της κουζίνας και να ψήνεις λουκάνικα με ξυλάκια, σα τους ινδιάνους. Αυτή ειναι η πιο υγιεινή μέθοδος και αν δεν με πιστευεις πήγαινε σε όποιο νοσοκομείο θες και αμα βρείς ινδιάνο με καρκίνο σφύρα μου ΥΟ
WizeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Η αλήθεια είναι οτι για μια εποχή μαγείρευα πολύ στο φούρνο μικροκυμάτων.Μέχρι και αυγα έκανα,πρέπει να τους ανόιξεις τρυπούλα για να ψηθούνε κ μέσα αλλα μη το επιχειρήσεις γιατι δε λέει και πολύ!Το φαγητό δε λέει τίποτα σα γεύση μη φανταστείς,φαντάζομαι οτι θα το βαρεθέις πάρα πολύ γρήγορα!Αυτό που αξίζει είναι λουκανικάκια στο μικροκύμα αλλα και baked beans με πατάτες,τις οποίες επίσης πρέπει να τρυπήσεις με οδοντογλυφίδες για να γίνουνε κ μεσα κ οχι μόνο έξω.Τώρα αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουνε κ ετοιμες σακούλες για μικροκύματα,αντε καλορίζικος και καλή όρεξη! Όταν λες φίλε μου έτοιμες σακούλες για micro τι εννοείς? Και τα αυγά για πόσα λεπτά σε πόσα watt τα έβαζες?
WizeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Με το που είδα το τίτλο ήμουνα σίγουρος πως θα πλακώσουνε τα urban myth. τα μικροκύματα δουλεύουν με 220volt και όλη αυτή η ραδιενέργεια περνάει ΑΤΟΦΙΑ στο φαί' date=' το καλύτερο είναι να ανάβεις μια φωτιά στη μέση της κουζίνας και να ψήνεις λουκάνικα με ξυλάκια, σα τους ινδιάνους. Αυτή ειναι η πιο υγιεινή μέθοδος και αν δεν με πιστευεις πήγαινε σε όποιο νοσοκομείο θες και αμα βρείς ινδιάνο με καρκίνο σφύρα μου ΥΟ[/quote'] xaaxxaxax έδωσες ρέστα μεγάλε... για δώσε και κανένα Info!!! Μαγειρεύεις με Microwave? Τι μαγειρεύεις και πώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.