jpavly Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά καμία βοήθεια για περιστροφή; (rotate)
SIARAKAS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ EMPUS RTW 100 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΑ WINDOWS MOBILE 2003 ΣΕ 2005.ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟ PDA ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
jpavly Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Apo oswn kserw den uparxei episimos tropos na to kaneis upgrade. An vreis kati me endiaferei ki emena Gia backup xrisimopoiw to SPB Backup, mou bgazei ena .exe stin karta ki otan kanei reset to exw etoimo gia drasi se 2 lepta
SIARAKAS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 den mporo na egatastyso to spbbackup.esei pws to egatesteises:shifty:
SIARAKAS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 akyro ola ok tromero programa.mypos xserhs poy mporo na brw free to destinator exw akousei oti einai kalo
johnmara Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μόλις πρόσεξα ότι βγήκε το νέο update στους χάρτες του papago: PapaGOV7 - 26/11/07 (V2.7) Έχει κανείς περάσει με επιτυχία το firmware update και τους καινούργιους χάρτες;
alex_st Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 μετα απο καιρο απουσιας επιστρεφω με προβλημα... μου κολλησε εμφανιζε μονο την αρχικη οθονη και δεν εμπαινε στα windows δεν διορθωθηκε με reset προχωρησα σε αναβαθμιση (επιτελους) με επιτυχια γραφει πλεον Β18 κατω δεξια αλλα το προβλημα παραμενει ειναι μονιμα κολλημενο στην αρχικη οθονη μεχρι να τελειωσει η μπαταρια οπου κλεινει! καμια ιδεα;
androu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 αμα κλείσει και το επαναφορτίσεις δεν ανοίγει ? Διαφορετικά πάρε τηλ. στην εταιρεία να σου πούνε..
alex_st Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εχω δοκιμασει οτι περνουσε απο το μυαλο μου!!! και ηταν πολλα! ...αυτο ηθελα να αποφυγω
sotosko Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 φίλε alex_st πως κατάφερες και έκανες αναβάθμιση ? Σχετικά με το πρόβλημά σου μάλλον με κάποιο άγνωστο σε εμένα λόγο σβήστηκε η rom των windows και πρέπει να την ξαναπεράσουν αυτοί από την dis.
alex_st Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 κατι τετοιο υποψιαζομαι και γω και δε μου αρεσει η ιδεα!!! παρε εναν card reader τον πρωτο που θα βρεις μπροστα σου! βαλε μια μικρη καρτα sd (χρησιμοποιησα μια της hp32 ΜΒ) κανε format απο τα windows σε fat και αντεγραψε το νεο bios βαλε την καρτα στο empus και πατα το off και το reset ασε το reset κρατα πατημενο το off για να ξεκινησει το προγραμμα αντιγραφης that's all!
sotosko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 @ alex_st έκανα αυτό που μου είπες και μου έβγαλε τον usb downloader και μου λέει USB Downloader Ready.Card_Detect a2bd.SD Card In. Find SDMMC Card. και μετά δεν κάνει τίποτα. τι κάνω λάθος ; Το αρχείο στην κάρτα τι όνομα πρέπει να έχει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα