panagiotis12345 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Γεια σας και καλό καλοκαίρι.Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο empus μπορώ να τουμπάρω το χάρτη οριζόντια? Ευχαριστώ.
dentnick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Γεια σας και καλό καλοκαίρι.Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο empus μπορώ να τουμπάρω το χάρτη οριζόντια? Ευχαριστώ. όχι δεν μπορείς
dimdel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 sos paidia sos exei kolish to empus sto shmeio toy reset ti na kano; thelo na moy peite pos kanoyme anabathmish kai xekolish sos sos sos
zedone Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μόνο του κόλλησε;έτσι ξαφνικά;hard reset έκανες; http://www.mobiltelefonok.hu/aa/rtw1000_rom_upgrade.html
androu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά μπαταρία έχει αλλάξει κανείς? μου κρατάει πολύ λίγο.. πώς την αλλάζουμε.?
zedone Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δέν έχω αλλάξει αλλά την έχω βγάλει.Είναι πανεύκολο,βγάζεις προσεκτικά τις πλαστικές τάπες απο πίσω ξεβιδώνεις τα βιδάκια απο κάτω.Ξεκουμπώνεις το καπάκι πιάνει δεξιά και αριστερά με αυτάκια κοντράροντας λιγάκι και με το κατσαβίδι εκεί που μπαίνει το πενάκι.Ξεκουμπώνεις τη μπαταρία κτλ
zedone Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δέν ξέρω,άν πάντως ψάξεις πήγαινε και Δήσιο στην Αθήνα εκεί έχω βρεί σε λογικές τιμές μπαταρίες με διάφορα περίεργα μεγέθη κτλ.Με τον κωδικό που είχε πάνω "Cobra κτλ" στο google πάντως δέν μου έβγαλε τίποτα.
sotosko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link ή να μου πει πως μπορω να κανω update στο firmware ?
zedone Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Androu δέν το ψάχνεις λιγάκι και με την εγγύηση;2 χρόνια είναι πλέον σε όλες τις συσκευές.
Vetforce Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Γεια σας και καλό καλοκαίρι.Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο empus μπορώ να τουμπάρω το χάρτη οριζόντια? Ευχαριστώ. Mporei na ginei aneta, tha kanv post apo vdomada gia to tropo
androu Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Androu δέν το ψάχνεις λιγάκι και με την εγγύηση;2 χρόνια είναι πλέον σε όλες τις συσκευές. Ναι αλλά δεν μένω Αθήνα.. οπότε μου είναι κάπως δύσκολο .. να το στέλνω Αθήνα να το περιμένω να γυρίσει κτλπ
zedone Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Οκ απλά ρώτα έστω πρώτα και πίεσε λιγάκι γιατί φαίνεται ακριβούτσικη,είναι και καλή μπαταριούλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα