Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα την αρχή στέλνοντας mail στη royaltek πρίν λίγο και δέν έχω πάρει απάντηση.Η εταιρεία επικαλείται τα εξής σε μία αρχαία ανακοίνωση:

is there a possibility to get ROM images with upgraded OS for RTW-1000?

is there a possibility to get ROM images with upgraded OS ? I have seen upgrade-howto on some forum, but it was only for korean version, and I'll be satisfied if I can get english version.

Anwser: Sorry due to the software lince issue. We cannt support upgrade software OS.

Για ποιό software li(se)nce issue μιλάει;Η MS δέν χρεώνει τους κατασκευαστές για την αναβάθμιση σε wm6!που έχει βγεί για κινητά με πολύ χαμηλότερες επιδόσεις...

Δημοσ.

μάλλον που η συγκεκριμένη εταιρεία είναι για.... (δεν ειναι ούτε ΜΙΟ ουτε HP ούτε Fs)

αν σου απαντήσουν πές τι είπαν για να στείλουμε κ εμείς.

Δημοσ.

Σίγουρα,κοίτα και εδώ:

http://www.magnalox.net/index.php?pg=295

Medion PNA 100 = RTW-1000

Τα ROMS που τα έψαξα λίγο με HEX έγραφαν Ε-ΤΕΝ για κατασκευαστή!Και τα cd που πήραμε με τη συσκευή ήταν της Ε-ΤΕΝ.Μάλλον τα κατώτερα μοντέλα τα βγάζει ως royaltek για να μήν της χαλάνε τη μόστρα.

Δημοσ.
Kalhspera

Exei kaneis re paidia tous drivers gia to usb apo to royaltek rtw1000?

eyxaristw

Ποιους drivers εννοείς; Το Activesync? Μπορείς να το κατεβάσεις και μάλιστα ανανεωμένο από την Microsoft

Δημοσ.

Όσοι πάντως ενδιαφέρονται και για μία ακόμα καλή (Κατα τη γνώμη μου) προσφορά και τους έχει διαφύγει υπάρχει και αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000962

Το πήρα με τη προσφορά για τα μέλη 155€ Ότι δέν έχω πληρώσει στη MS τόσα χρόνια το πήρε με 2 συσκευές με WM! Δίκαιο ε; ;-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

πήρα χτές το empus εχει λειτουργικο συστημα windows mobile 2003 μικροεπεξεργαστής samsung 266mhz 64mb ram 64mb rom θυρα για sd/mmc καρτα με το προγραμμα gps papago 7. Είναι μούφα? Σκέφτομαι να αλλάξω καμμια μνήμη αλλά θα δώ διαφορά ή τσάμπα να σκάσω κι άλλα λεφτά?:???:

Ευχαριστώ

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

πήρα χτές το empus εχει λειτουργικο συστημα windows mobile 2003 μικροεπεξεργαστής samsung 266mhz 64mb ram 64mb rom θυρα για sd/mmc καρτα με το προγραμμα gps papago 7. Είναι μούφα? Σκέφτομαι να αλλάξω καμμια μνήμη αλλά θα δώ διαφορά ή τσάμπα να σκάσω κι άλλα λεφτά?:???:

Ευχαριστώ

Δηλ τι μνήμη να αλλάξεις; Μόνο μεγαλύτερη κάρτα SD μπορείς να βάλεις

Δημοσ.
Ναι υποθέτω μόνο κάρτα μπορώ να αλλάξω.Αλλά γενικά είναι μούφα το μηχανάκι?

Είναι αρκετά καλό...έχω περασμένο Papago και Destinator 6.1 και δουλευει μια χαρά

Δημοσ.

Δουλευει οντως μια χαρα, απλά να το φορτήζεις κάπου-κάπου γιατι θα σβηστεί ο PAPAS και θα πρέπει

να τον ξαναβάλεις και γράψε και σε ενα χαρτάκι τον κωδικό ενεργ. για να μην τρέχεις.

Δημοσ.

Ontos paidia mou vgike poly kalo os tora. den synantisa kanena provlima kai ola mia xara.Tou evala kai 1 giga mnimi tou ekana kai ta updates kai ola komple. Mipos kserei kaneis pou mporo na vro (free) xartes kai gia alles xores? px.italia agglia....

thanks

Δημοσ.

Αγορασε ο πεθερος μου πριν 1 χρονο το ιδιο, δεν το χρησιμοποιησε καθολου και μου το εδωσε πριν 1 εβδομαδα. Αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι λειπει η καρτα απο μεσα με το papago7 ενω επρεπε να ειναι μεσα! Τι με συμβουλευετε να κανω? Να αγορασω ξανα ολο το προγραμμα ή να παρω μια sd αδεια και να το κατεβασω απο καπου (δεν ξερω εαν γινεται)? :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...