dimig Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Παδιά, καμια βάση αυτοκινήτου, κατα προμίτημηση να κουμπωνει σε αεραγωγούς που θα βρούμε?
sotosko Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μπορει καποιος να μου θυμισει τι παταμε για να ξεκινησει το firmware update γιατι ειναι πολες σελιδες και δεν μπορω να ψαχνω ! Ευχαριστω
sotosko Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μια αλλη ερωτηση. Οταν παω να κανω εγκατασταση το Language Extender μου βγαζει να μηνυμα που λεει : " Δεν εγινε εντοπισμος της ακολουθιας χαρακτηρων CEAPPMGR_NOT_INSTALLED στον πινακα ακολουθιων χαρακτηρων". Τι φταιει ?
androu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εχει δοκιμάσει κανείς το destinator 7 ? παίζει στο empus?
nmamag Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εχει δοκιμάσει κανείς το destinator 7 ? παίζει στο empus? παιζει αψογα και με τους νεους χαρτες greece 2007
kokorikos16 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καμια Ιδεα Που Θα Βρω Το Destinator 7 Και Τους Χαρτες?
zedone Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Αναβαθμίσεις δέν βλέπω πλέον.Μήπως να κάναμε καμμιά συντονισμένη προσπάθεια για κάνα rom upgrade;
androu Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 εγω προτιμώ να το αφήσω εκεί που παίζει γιατί με το Rom upgrade διακινδυνεύεις πολλά..
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 έχει προβληματα ακόμη το 7 Ελα ρε, εγώ δεν έχω βρεί ούτε ένα.
zedone Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 εγω προτιμώ να το αφήσω εκεί που παίζει γιατί με το Rom upgrade διακινδυνεύεις πολλά.. Τόσες εταιρείες δίνουν κατα καιρούς ROMS στους πελάτες τους για αναβαθμίσεις ουσιαστικές που βελτιώνουν θέματα σταθερότητας ταχύτητας μπαταρίας κτλ.Μας έχουν ψιλογραμμένους πάντως αλλά και εμείς δέν κάνουμε και τίποτα,κάνα mail δηλαδή μπάς και μας θυμηθούν,τόσα κομμάτια πουλήθηκαν όλοι πια είναι καλυμμένοι απο τα ozone;έστω ένα 2003se να έχουμε και landscape!Το μηχάνημα το έχει καταδικάσει η εταιρεία μιάς και αυτόν τον επεξεργαστή τον φοράνε μοντέλα με wm 5.0 και τα πάνε στο χαλαρό!Ας κάνουμε κάτι συντονισμένο όσοι ψήνονται να στείλουμε κάνα mail ας ποστάρουν εδώ να μαζευόμαστε σιγά-σιγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα