Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έγινε το Upgrade όπως το περιγράφει ο φίλος...

Με την 128άρα κάρτα του Papago μου κόλλησε, αλλά με μια 128άρα Sandisk ολοκληρώθηκε κανονικά...

Τώρα τι ακριβώς προσφέρει η αναβάθμιση δεν ξέρω, το wifi δεν φαίνεται να δουλεύει και πάλι...

Δοκίμασα και το Upgrade,

Η Διαδικασία έχει ως εξής :

1) φορμάρεις την SD κάρτα με FAT32 ( Εγω έχω 1GB )

2) Βάζεις μέσα το UPGRADE αρχείο *.usb

3) Βάζεις την κάρτα μέσα

4) Κλείνεις το PDA.

5) Πατάς το ON/OFF και το κρατάς πατημένο , κάνεις RESET , και περιμένεις μέχρι να γίνει κόκκινο το ΟΝ/OFF. Αφήνεις το RESET αλλά ΟΧΙ το ON/OFF.

6) Τότε μπαίνει σε διαδικασία UPGRADE με μια μπλέ οθόνη. Βρίσκει τι κάρτα έχεις και το επόμενο βήμα είναι να βρεί και το αρχείο και να γίνει το UPGRADE.

Σε μένα το usb αρχείο δεν το βρίσκει και κολάει εκεί η διαδικασία. Δεν ξέρω τι δεν πάει καλα. Πάντως το PDA δεν παθαίνει καμμία ζημιά αφού μετά με HARD RESET επανέρχεται και μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την διαδικασία.

Οπότε προσπαθήστε άφοβα για UPGRADE και όποιος το πετύχει μέχρι το τέλος μας λέει....

PS. Αυτό που υποπτεύομαι και δεν διαβάζει την SD είναι οτι έχω 1 GΒ κάρτα και σε τέτοια διαδικασία μάλλον θέλει μέχρι maximum 64ΜΒ για να μπορέσει να την διαβάσει.

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παρατηρησες διαφορα στη λειτουργια του papago;

εγινε πιο γρηγορο (στην εκκινηση του gps ή στον επανασχεδιασμο διαδρομης);

τωρα θα δεχεται και καρτες 2Gb...

Δημοσ.

pws tha kanw format re paidia sti karta?sorry milame gia teleiws asxetos.

kai kati allo,ekana overclock me to pocket hack master kai to piga sta 300 mhz.omws meta de moy vriskei doryforoys kai psaxnetai.kserei kaneis tipota?

Δημοσ.
pws tha kanw format re paidia sti karta?

δες τα ποστ 612 και 615 αλλα θες card reader

ekana overclock me to pocket hack master kai to piga sta 300 mhz.omws meta de moy vriskei doryforoys kai psaxnetai.kserei kaneis tipota?

κανεις hard reset και χανεις οτι εχεις για να γινει αυτο;

δλδ ξαναπερασες το papago για παραδειγμα;

Δημοσ.
παρατηρησες διαφορα στη λειτουργια του papago;

εγινε πιο γρηγορο (στην εκκινηση του gps ή στον επανασχεδιασμο διαδρομης);

τωρα θα δεχεται και καρτες 2Gb...

auto einai alitheia file mou to paratirisa kai ego

epiase simera sima para poli grigora apo pente doriforous

pragma apisteuto giati prin apo ena mina ekane sto misaoro na piasei sima!!!!

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω μιας και ειστε λιγο πολυ σχετικοι :-D . Ενδιφερομαι για καμια προσφορα για GPS σαν το Εmpus (καμια 200αρια ?) μιας και δεν το βρισκω να το πουλανε τωρα στα Carrefour. Μηπως εχει κανεις τιποτα υποψην του;

Δημοσ.
Τελικά έγινε το Upgrade όπως το περιγράφει ο φίλος...

Με την 128άρα κάρτα του Papago μου κόλλησε, αλλά με μια 128άρα Sandisk ολοκληρώθηκε κανονικά...

Τώρα τι ακριβώς προσφέρει η αναβάθμιση δεν ξέρω, το wifi δεν φαίνεται να δουλεύει και πάλι...

Στο σιτε της dis υπάρχει ολόκληρο το papago (εφοσον εχω το κωδικό) για να το ξαναβάλω .. αν είναι ν κάνω φορμάτ στην κάρτα ?

Δημοσ.

εγω δοκιμασα να κανω φορματ την μαμισια sd με ολων των ειδων τα φορματ αλλα τσιφος, δεν βρισκει το αρχειο ....

εχει κανεις καμια ιδεα για το πως τελικα θα το κανουμε update?

δοκιμασα να το πουσαω με το hack master αλλα η μονη σταθερη ταχυτητα ηταν τα 280 , και κολλαγε το destinator 6

εχει κανεις κανενα manual setting που να δουλευει?

Δημοσ.

και εγω εκανα format σε μια twinmos 1gb μια transend 1gb καθωσ και στη δικια του την 128mb,δεν βρισκει το αρχειο.οσο αφορα το overclocking του επεξεργαστη εγω χρησιμοποιω το xcpuscalar καιδε μου εχει δημηουργησει προβλημα.εχω τρεξει το destinator 6 για πολη ωρα με 400mz και δεν κολαγε πουθενα.μονο που αδειαζει γρηγορα η μπαταρια.αν καποιος εχει λυση για το update ας τη μοιραστει μαζι μας

Δημοσ.
Παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω μιας και ειστε λιγο πολυ σχετικοι :-D . Ενδιφερομαι για καμια προσφορα για GPS σαν το Εmpus (καμια 200αρια ?) μιας και δεν το βρισκω να το πουλανε τωρα στα Carrefour. Μηπως εχει κανεις τιποτα υποψην του;

νομιζω υπηρχε προβλημα στη διαθεσιμοτητα αλλα καποια στιγμη θα ξαναβγει...

ριξε μια ματια εδω ειναι προσφορα της radioshack χωρις ενσωματωμενο το προγραμμα πλοηγησης (θα μπορουσες να βαλεις καποιο "σπασμενο")

δε ξερω κατα ποσο αξιζει σε σχεση με το empus...

Δημοσ.
και εγω εκανα format σε μια twinmos 1gb μια transend 1gb καθωσ και στη δικια του την 128mb,δεν βρισκει το αρχειο.οσο αφορα το overclocking του επεξεργαστη εγω χρησιμοποιω το xcpuscalar καιδε μου εχει δημηουργησει προβλημα.εχω τρεξει το destinator 6 για πολη ωρα με 400mz και δεν κολαγε πουθενα.μονο που αδειαζει γρηγορα η μπαταρια.αν καποιος εχει λυση για το update ας τη μοιραστει μαζι μας

Λογικό είναι να αδειάζει πιο γρήγορα η μπαταρία,αφού χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να δουλεύει ο επεξεργαστής.Αν θέλεις να σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία όταν δε δουλεύεις το destinator,βάλε το xcpu scalar στα 100mhz.Oσο για την κάρτα μήπως είναι κλειδωμένη?Έχει στα πλάγια ένα διακοπτάκι.

Δημοσ.
νομιζω υπηρχε προβλημα στη διαθεσιμοτητα αλλα καποια στιγμη θα ξαναβγει...

ριξε μια ματια εδω ειναι προσφορα της radioshack χωρις ενσωματωμενο το προγραμμα πλοηγησης (θα μπορουσες να βαλεις καποιο "σπασμενο")

δε ξερω κατα ποσο αξιζει σε σχεση με το empus...

Σε σχέση με το empus τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια.Ιδιος επεξεργαστής,μνήμη ram και rom.Διατηρώ μια επιφύλαξη για το chipset του gps,αν και κατά 99% φοράει το ίδιο chipset με το mio 168 αφού η yakumo η mitac και η airis χρησιμοποιούν σε πολλά μοντέλα τους την ίδια μητρική πλακέτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...