Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο,

εχω κανει το empus μεσα σε δυο μερες 2 hard reset..

μηπως ξερετε τι συμβαινει και τρωει τετοιο κόλλημα???

υπαρχει κατι που μπορω να κανω??HELP!!!:twisted:

Δημοσ.
aksizei???

PDA - Mio P350 PDA GPS ????

Einai poly kalitero apo to empus?

Σαν pda είναι καλύτερο.Έχει windows 2005 και άμα ξεφορτιστεί δεν χάνει δεδομένα.Ο επεξεργαστής του είναι samsung(σαν του empus) αλλά στα 400Mhz αντί για τα 266 του empus.

Έχει μνήμη συσκευής 128mb και έτσι δεν χρειάζεσαι κάρτα μνήμης αν το χρησιμοποιείς για πλοήγηση μόνο.Δουλεύει μια χαρά με destinator 6 και το μόνο πρόβλημα που εμφανίζεται είναι ότι κάποιες φορές δεν ανοίγει από το stand by και θέλει soft reset.

Aλλά αυτό διορθώνεται με ένα patch που κατεβάζεις από τη σελίδα της Mio.Σου αλλάζει όμως το device id και χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άλλη μία μεταφορά άδειας(από τις 5 συνολικά) του destinator.

Δημοσ.
Windows 2005??? Den einai pernei diladi efarmoges pou douleyan sto empus???

Episeis Thelo na rotiso.. To papago mporo na to kano metafora???

Oι περισσότερες εφαρμογές που δουλεύουν στα windows2003 είναι συμβατές και με τα 2005.Κάποιες που δεν δουλεύουν βγαίνουν σιγά-σιγά νέες εκδόσεις.Το αντίθετο δεν συμβαίνει.

Μεταφορά μπορείς να κάνεις εύκολα.Προσωπικά μου είχε σπάσει η οθόνη του empus,το ανέφερα στην digital solutions και μου έδωσαν νέο serial για την καινούρια μου συσκευή άμεσα και χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Δημοσ.

Παιδια ειδα και το futsitsu siemens και δεν κανει τιποτα απολυτως παραπανω απο το empus. Μην τρελενεστε και παιρνεται πανακριβα μηχανηματα. Για τα κοληματα που ειπε ο φιλος προσοχη να μην ξεφτιλιζετε την μπαταρια. Αυτο το προβλημα ομως με την μπαταρια συνανταται στα περισσοτερα ποκετ πισι. (και στο σιμενς)

Δημοσ.
Παιδια ειδα και το futsitsu siemens και δεν κανει τιποτα απολυτως παραπανω απο το empus. Μην τρελενεστε και παιρνεται πανακριβα μηχανηματα. Για τα κοληματα που ειπε ο φιλος προσοχη να μην ξεφτιλιζετε την μπαταρια. Αυτο το προβλημα ομως με την μπαταρια συνανταται στα περισσοτερα ποκετ πισι. (και στο σιμενς)

Στο θέμα της πλοήγησης ίσως δεν κάνει τίποτε παραπάνω.Αλλά από εκεί και πέρα είναι το αν κάποιος χρειάζεται κάτι περισσότερο από την πλοήγηση.Το yakumo deltax5 που έχω αυτή την στιγμή σε σχέση με το empus έχει bluetooth και με το πάγιο των 3,49 euro/μήνα που δίνω στην tim το συνδέω με το κ750i και έχω internet 24ώρες το 24ωρο παντού και πάντα.Κάποια ppc έχουν wi-fi που σε κάποιες πόλεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για δωρεάν ασύρματο ιντερνετ με υψηλές ταχύτητες από wi-fi hotspots που υπάρχουν εκεί.

Δημοσ.
Ayto To Teleytaio Pos Ginete File Moy?? Mporo Meso Bluetooth Na Exo Dorean Internet (me 3.5 Euro)??? Pos???

Αν και βγαίνουμε offtopic ας το εξηγήσω.Η tim προσφέρει την υπηρεσία tim plus non stop.Δίνει δηλαδή την δυνατότητα με ένα πάγιο να έχεις ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα wap sites.Aπό εκεί και πέρα χρησιμοποιώντας ένα proxy server(πάλι της τιμ) μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κανονικές ιστοσελίδες,είτε μέσω του οpera mini στα κινητά ή με τον ιντερνετ explorer στο pocket pc.Ο περιορισμός είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάζεις απεριορίστου μεγέθους αρχεία και δεν έχεις πρόσβαση σε pop3 mail αλλά τις σελίδες των forum και τo gmail κτλ τα ανοίγει κανονικά.

http://www.timplus.gr/cms/jspsite/TIM/Greek/Pricing/index για περισσότερες πληροφορίες.

Το empus λογικά θα συνδέεται μέσω των υπερύθρων.Το δοκίμασα σε pocket pc με υπέρυθρες και δούλευε κανονικά.Απλά δεν ήταν τόσο βολικό όσο με το bluetooth.

Δημοσ.

Για να μή χάνετε τα δεδομένα όταν αδειάζει η μπαταρία πηγαινετε:

start -> programs -> backup restore -> και επιλέγετε τουλάχιστον : settings και system programs,στο μικρό μενού δίπλα απο το backup επιλέγετε storage card και πατάτε backup.Κάτω κάτω έχει ένα tab που λέει RESTORE το επιλέγουμε και απο τις 3 επιλογές διαλέγουμε αυτή που λέει storage card και τικάρουμε το κυκλάκι μπροστά.Πιο κάτω λέει COLD BOOT RESTORATION επιλέγουμε και αυτό έτσι ώστε όταν γίνει reset το πρώτο πράγμα που θα κάνει το ppc είναι να περάσει το backup που έχουμε αποθηκεύσει.

Δημοσ.

Ok και με το yakumo deltax5. Και αυτο νομιζω οτι ειναι οικονομικο μηχανημα σε σχεση με το οτι διαθετει bluetooth.

Δημοσ.

Βασεις για το αυτοκίνητο εκτός απο αυτή που εχει, υπάρχουν συμβατές ? εχετε βρεί κάτι που να "κάνει" στο empus. (ετοιμη) ?

Πώς μπορώ να περάσω εικονίδια αλλων εφαρμογών όπως εχει το papago στην αρχική οθόνη ?

Δημοσ.
Βασεις για το αυτοκίνητο εκτός απο αυτή που εχει, υπάρχουν συμβατές ? εχετε βρεί κάτι που να "κάνει" στο empus. (ετοιμη) ?

Πώς μπορώ να περάσω εικονίδια αλλων εφαρμογών όπως εχει το papago στην αρχική οθόνη ?

http://pachome1.pacific.net.sg/~welic/claunch.html

Aπίθανο εργαλείο κατά την γνώμη μου.Μπορείς όσα εικονίδια θέλεις και να μεταβάλεις το μέγεθός τους.

Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανεις αν παιζει το destinator 6 στο empus, και αν ναι εμενα γιατι με δειχνει 50 μετρα off απο το σημειο που ειμαι καθε φορα?

να το κανω ενα overclock? αξιζει?

Δημοσ.

εμένα γύρω στα 30μ .. αυτό το κάνουν σε ολα τα gps .... μόνο ο αμερικανικός στρατός έχει ακρίβεια μέτρου ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...