Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1)Τελικά έκανε κανείς το Upgrade? Υπάρχουν κάπου οδηγίες στα αγγλικά για το πως γίνετε??

2)Επίσης είναι φυσιολογικό όταν ανοίγει καποιος το PDA και το DESTINATOR πάντα την πρώτη φορά να κάνει γύρω στο 5λέπτο μέχρι να βρεί που είμαι πάρολο που πιάνω πολλούς δορυφόρους??

Το κάνει και σε σας?

Δημοσ.

Βλέπω εώς και 8 δορυφόρους και να μου λέει ασθενές σήμα. Μετά απο 5 λεπτά βέβαια κάτι γίνετε..

Ποιές μπάρες λές?

Δημοσ.
Τι σχέση έχει το χρώμα. Οταν το παρατηρώ βλέπω πράσινο χρώμα.

Όταν έχει πράσινο χρώμα σημαίνει πως το σήμα που πιάνει είναι αρκετό δυνατό.Είναι όπως τις μπάρες στα κινητά.Το άσπρο ενός δορυφόρου αντιστοιχεί π.χ. στην πρώτη μπάρα σήματος στα κινητά.

Δημοσ.
1)Τελικά έκανε κανείς το Upgrade? Υπάρχουν κάπου οδηγίες στα αγγλικά για το πως γίνετε??

2)Επίσης είναι φυσιολογικό όταν ανοίγει καποιος το PDA και το DESTINATOR πάντα την πρώτη φορά να κάνει γύρω στο 5λέπτο μέχρι να βρεί που είμαι πάρολο που πιάνω πολλούς δορυφόρους??

Το κάνει και σε σας?

e nai peripou toso pianei kai se emena

Δημοσ.

να σας χαλασω την κουβεντα και να ρωτησω αν εχει δοκιμασει το empus με το destinator 6?

εγω οταν το δοκιμασα με εβγαζε καμια 50 μετρα εκτος δρομων,ξερει κανεις γιατι?

Δημοσ.
Το password δε δουλεύει στο updated pack 1....:cry:

Τι θα γινη αυτο το ρημαδι το password θα το εχουμε καμια φορα σωστο?

Δημοσ.

Δοκίμασα και το Upgrade,

Η Διαδικασία έχει ως εξής :

1) φορμάρεις την SD κάρτα με FAT32 ( Εγω έχω 1GB )

2) Βάζεις μέσα το UPGRADE αρχείο *.usb

3) Βάζεις την κάρτα μέσα

4) Κλείνεις το PDA.

5) Πατάς το ON/OFF και το κρατάς πατημένο , κάνεις RESET , και περιμένεις μέχρι να γίνει κόκκινο το ΟΝ/OFF. Αφήνεις το RESET αλλά ΟΧΙ το ON/OFF.

6) Τότε μπαίνει σε διαδικασία UPGRADE με μια μπλέ οθόνη. Βρίσκει τι κάρτα έχεις και το επόμενο βήμα είναι να βρεί και το αρχείο και να γίνει το UPGRADE.

Σε μένα το usb αρχείο δεν το βρίσκει και κολάει εκεί η διαδικασία. Δεν ξέρω τι δεν πάει καλα. Πάντως το PDA δεν παθαίνει καμμία ζημιά αφού μετά με HARD RESET επανέρχεται και μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την διαδικασία.

Οπότε προσπαθήστε άφοβα για UPGRADE και όποιος το πετύχει μέχρι το τέλος μας λέει....

PS. Αυτό που υποπτεύομαι και δεν διαβάζει την SD είναι οτι έχω 1 GΒ κάρτα και σε τέτοια διαδικασία μάλλον θέλει μέχρι maximum 64ΜΒ για να μπορέσει να την διαβάσει.

Δημοσ.
Αυτό που υποπτεύομαι και δεν διαβάζει την SD είναι οτι έχω 1 GΒ κάρτα και σε τέτοια διαδικασία μάλλον θέλει μέχρι maximum 64ΜΒ για να μπορέσει να την διαβάσει.

κατι δε μου αρεσει... δεν εχει λογο να κολλαει λογω καρτας αφου πριν το upgrade διαβαζει 1Gb μιας και το ξεκινησες δε δοκιμαζεις την 128 που δινει στο πακετο;

...δεν ειμαι ετοιμος για hard reset ακομα!!!

Δημοσ.

Και εγώ εκεί έχω κολλήσει πολύ καιρό τώρα και τα έχω δοκιμάσει όλα το φορμάτ πάντως δέν πρέπει να γίνει απο τα windows γιατί κάτι αναφέρεται και για τη περιοχή στη μνήμη των sd που περιέχει πληροφορίες και δέν τη διαμορφώνουν κατάλληλα τα win.πιο πάνω αναφέρω το panasonic SD Memory Card Formatting Software Ver.2.0 το δοκίμασε κανείς με card reader;εγώ το κάνω μέσω card reader του εκτυπωτή γιαυτό πίστευα οτι κάτι δέν πάει καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...