Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.τελικα μετο flashαρισμα του empus απο b15 σε b18 τι γινετε;ξερει κανεις πως το κανουμε και αν αξιζει;παντως και εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανακι.χρησιμοποιω πιο πολυ το destinator 6 και παει σφαιρα.κριμα που δεν παιρνει sdio να παιζαμε και λιγο με wi-fi

Δημοσ.

Έχει κάνει τελικά κανείς το upgrade ???

Για ρίξτε και μια ματιά στο site:

http://naviteck.com/BBS/faq/faq_view.asp?b_id=47&tb_type=FAQ&block=0&pagec=4

Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται και το αρχείο UsbDownloader...

καλησπερα σε ολους.τελικα μετο flashαρισμα του empus απο b15 σε b18 τι γινετε;ξερει κανεις πως το κανουμε και αν αξιζει;παντως και εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανακι.χρησιμοποιω πιο πολυ το destinator 6 και παει σφαιρα.κριμα που δεν παιρνει sdio να παιζαμε και λιγο με wi-fi
Δημοσ.

Royalist Empus RTW -1000 ROM upgrade guide Required tools : min. os SD or MMC cards 1db Royalist Empus RTW -1000 device PC WinXP ) Memóriakártya reader steps 1, THE kártyaolvasóval shape off the memóriakártyát (FAT32 and total modeling ). Nameday ne associate professor plus nothing. 2, THE memóriakártyára imitate at him only the new ROM file t (Cobra_ROYALTEK_WWE_B18.usb) THE file t ne call through!!!!! 3, Let's do it one hardware reset et the PDA n. Bekapcsológombsw reset at a time history megnyomásával ). Ne konfiguráljuk the PDA t lets the Windows kezdőképernyőn , then place be the cards the device. 5, Let's do it one newer hardware reset et , but this time the bekapcsológombot take yet vestige up to whilst one blue screen up it won't come and off not starts reads the kártyáról the file t. 6, Since run down the ROM upgrade , the device 3-5 minute elteltével spontaneously reset. warning!!! THE device electric storage battery should be totally uploads!!! THE ROM UPGRADE UNDERNEATH STRICTLY Close : THE memóriakártyát kivenni THE device reset elni hw. and sw. reset egyaránt ) THE device loads tenni. as ROM version downloads : Please click here the hereunder file namesake : Cobra_ROYALTEK_WWE_B18.usb .

αυτο μπορεσα να βγαλω απο web translator.Αν μπορει κανεις να καταλαβει κατι παραπανω ευπροσδεκτος

Δημοσ.

Παιδιά sorry αλλα ήμουν Γερμανία και δέν είδα τα pm το link με τη B18 σε όσους ρωτούν είναι το Ουγγαρέζικο και δέν το έχω περάσει ακόμα.Σύμφωνα με τις οδηγίες της Naviteck πρέπει να φορμαριστεί η καρτα όχι μέσα απο τα windows (το δοκίμασα και δέν κάνει τίποτα)αλλά με card reader και με πρόγραμμα (έχω ένα Panasonic SDFormatter V2.0 που μάλλον κάνει)βάζουμε τη κάρτα και στο καπάκι hard reset.Αλλά!δέν το έχω δοκιμάσει και με έναν βλάκα εξουσιοδοτημένο που ρώτησα μου είπε οτι όλες οι αναβαθμίσεις περνιούνται σε DB και χάνεις την εγγύηση(Μου χρέωσε και 3 ευρώ το ένα προστατευτικό οθόνης MIO) Επίσης την αναβάθμιση τη χρεώνουν.Αυτά και sorry που δέν απάντησα στα PM αλλά είναι πολλά και τa είδα πριν 5 λεπτά όλα.

P.S. Το μηχανηματάκι σκίζει!Μέσα στο αεροπλάνο σήμα καμπάνα(λογικό).και το κοντέρ να δείχνει 805 χλμ! :-D

Δημοσ.

gia xara sas akousa gia to site auto giati eimai kai ego katoxos tou empus

diabasa merikes anafores pou kanate kai me balate se skepseis....paranomo?

an itan paranomo den tha itan kai litourgisimo etsi den einai???giati to diko mou leitourgei kanonika ektos apo merika lathakia kai atelies pou exei ston xarti...

basika an kserei kaneis psaxno gia ena neo programma xarti na tou fortoso exei kaneis kamia idea?

Δημοσ.

Το password δε δουλεύει στο updated pack 1....:cry:

EPIDEI yparxoun atoma pou den eixoun password kai eimai ektos kai mpeno me dial-up...

Empus_Pda_Pack_V1 (EPPV1)

Gia to 2o arxeio einai (RTW)

;)

Δημοσ.

http://s-k-tools.com/freeware/cabinstl.zip

Ένα πολύ απλό προγραματάκι που επιτρέπει την εγκατάσταση των προγραμμάτων στη κάρτα αντί για τη μνήμη του ppc(είναι και λίγη η άτιμη).

Έβαλα το papago στη κάρτα και νομίζω οτι φορτώνει πιο γρήγορα,δέν προλαβαίνει να πει όλο το:Η πλήγηση του συστήματος κτλ.καθώς και το zoom in-out στο χάρτη γίνεται πιο γρήγορα.Backup πριν την εγκατάσταση,μου κόλλησε μια φορά(FREEWARE).Όσοι το εγκαταστήσουν ας πούν εντυπώσεις...

Δημοσ.
http://s-k-tools.com/freeware/cabinstl.zip

Ένα πολύ απλό προγραματάκι που επιτρέπει την εγκατάσταση των προγραμμάτων στη κάρτα αντί για τη μνήμη του ppc(είναι και λίγη η άτιμη).

Έβαλα το papago στη κάρτα και νομίζω οτι φορτώνει πιο γρήγορα,δέν προλαβαίνει να πει όλο το:Η πλήγηση του συστήματος κτλ.καθώς και το zoom in-out στο χάρτη γίνεται πιο γρήγορα.Backup πριν την εγκατάσταση,μου κόλλησε μια φορά(FREEWARE).Όσοι το εγκαταστήσουν ας πούν εντυπώσεις...

prin apo ligo mpika stin selida tis digital solution pou exeis to sxetiko programma papagov7 kai apo oti anakinose exei oloklirosei kapoies sxetikes allages me to programma tis sxetika me tis proteuouses kai tous nomous tis me arithmo kai odo

opos episis apo oti leei kai mia megaliteri gkamma tou odikou tis diktiou

to gamoto einai oti den exei eleutherosi to dowload akoma kai den ksero an tha to kanei kai pote

i erotisi mou einai i eksis:na to empisteutoume?????:confused: :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...