newtech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Krima pantos giati perimena perisotera edo mesa...
zedone Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Έλα ρε newtech μή σε παίρνει απο κάτω!PM να μου στείλεις το mail σου για να στο στείλω
xtreme_polakias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και κατοχος απο το νοέμβρη 06 του empus! To μηχάνημα ειναι κορυφη για τα λεφτά του...(200Ε απτα carrefour) με ολα τα σχετικα μέσα. Εχω την τελευταία εκδοση του papago + το Destinator PN το οποιο δουλευει αψογα...(η συγκριση δικιά σας) (Το μόνο προβλημα :twisted: που αντιμετωπισα, ηταν η αγορά ενος προβληματικου empus το οποιο δεν μου το αλλαζαν μετα απο 2 ωρες αγορας!!!:? Με τις σχετικες φωνες κατι βγηκε... ) Τωρα στο θεμα μου: Θα ηθελα να ρωτησω εάν καποιος εχει πειραματιστεί με κατι άλλο εκτος του papago ή του destinator?? πχ με το oziexplorer??? Ευχαριστω!
newtech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Kai gia na min lete.... edo paratheto to empus RTW - 1000 collection VOL 1 [fully updated] kathe evdomada tha vgazo kai ena... to password einai tou proigoumenoy styl (R*W) http://rapidshare.com/files/16591369/Empus_Pda_Pack_Volume1__updated_.zip
newtech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Paidia Psaxnoume... TodayPanel PRO V2.20 Kai Ena kalo programma gia backup !!! Eyxaristo
snakeye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Σήμερα βγήκε καινούργια έκδοση χαρτών από την DIS. Ενα καλό πρόγραμμα για backup : Spb Backup is an application for creating reserve copies of data on your Pocket PC. It creates self-extracting compressed executables, thus making backup and restore processes very simple and intuitive. Backup scheduling supported. Storage card backup Customizable file restoration Scheduled backups Self-extracting executable backup files Full and custom backups Backup file compression Backup file encryption Desktop PC unpack tool Download from here: http://spbsoftwarehouse.com/products/backup/download.html?en Για serial μέσω pm Tο δικό μου Empus έχει έκδοση firmware Β15 πως κάνω update σε Β18 ?
kouzoulos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το spb backup αναφερθηκε ακριβως στη προηγουμενη σελιδα!!!
panagiotis12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρει κανείς χριστιανός από που θα κατεβάσω την καινούρια έκδοση 2.2 papago Σας ευχαριστώ ¨Εχει νέα έκδοση λένε παπαγκο 2.2,δεν λένε όμως από που θα την κατεβάσουμε....ξέρει κανείς;
kokorikos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 http://www.digitalsolutions.gr panagioti ayth einai h selida pou 8eleis
dimdel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Παιδια ΤΟ ΔΙΚΟ Μου Ειναι Wwe B15 Πωσ Θα Το Κανω Β18. Πηρα Μια Μνημη 2gb Και Εχω Προβλημα,πανω Απο 1gb Δεν Μπορω Να Αποθηκευσω Αρχεια.
panagiotis12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ, αλλά στο site αυτό δεν έχει κατέβασμα χάρτη, μόνο αναφέρει ότι υπάρχει αναβάθμιση του χάρτη.
ringboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Παιδια ΤΟ ΔΙΚΟ Μου Ειναι Wwe B15 Πωσ Θα Το Κανω Β18.Πηρα Μια Μνημη 2gb Και Εχω Προβλημα,πανω Απο 1gb Δεν Μπορω Να Αποθηκευσω Αρχεια. Δεν υποστηριζει 2gb. Mεχρι ενα φιλε μου.
alex_st Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ, αλλά στο site αυτό δεν έχει κατέβασμα χάρτη, μόνο αναφέρει ότι υπάρχει αναβάθμιση του χάρτη. υπαρχει κατεβασμα στα προσθετα ενημερωση χαρτων papago7 οπου βαζεις τον 16ψηφιο κωδικο που σου δωσαν ανοιγει με popup
panagiotis12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 υπαρχει κατεβασμα στα προσθετα ενημερωση χαρτων papago7 οπου βαζεις τον 16ψηφιο κωδικο που σου δωσαν ανοιγει με popup Ευχαριστώ,alex_st. H δουλειά μου έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα