Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο την DIS για να τους ρωτήσω αν τουμπάρεται (landscape) η οθόνη, αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω SDIO cards και αν μπορώ επισήμως να αναβαθμίσω τα 2003 σε 2003 SE. Η απάντηση ήταν φυσικά ΟΧΙ σε όλα. Πάντως η κοπέλα που με εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατη και γλυκύτατη.

Δημοσ.

Φίλε fits. Θα συμφωνήσω με τον alex. Το κινητό που ψάχνεις πρέπει να είναι smart phone σαν αυτά που ανέφερε ο alex ή ακόμη και Nokia με λειτουργικό (πχ το Ν70 μπορεί να υποστηρίξει GPS). Πρέπει όμως να λάβεις υπόψη ότι τα window based κινητά με αξιοπρεπή οθόνη είναι πανάκριβα ενώ σε απλά smart phones θα βγάλεις τα μάτια σου. Ακόμη θα πρέπει να αγοράσεις Bluetooth GPS για το smart phone και φυσικά πρόγραμμα navigation. Η άποψη μου: Πάρε ένα Empus από το Carrefour με διακόσια ευρουλάκια να βρεις την αγιαχαρά σου

Δημοσ.

Programmata pou aksizoun kai den ta exo vrei

GPS Speed Sentry v1.41

Gia ta ypolipa pou aksizoun kai exo vrei prepei na perimenete mexri tin kyriaki mias kai an den perasoun apo test den anevenoun :) Gia to kalo olon mas

Δημοσ.

Σωστός newtech,πάντως τη φορά που πήρα στη dis και ρωτούσα για f/w δέν καταλάβαιναν τίποτα νόμιζαν οτι έλεγα για χάρτες και μου έλεγε η κοπέλα να βάλω το καλώδιο!Όταν της εξήγησα τι είναι και για το άν μπορεί να υπάρξει πρόβλημα μου είπε:- και δέν το βάζεις....(Θα της έλεγα οτι άν πάθει κάτι θα της το βάλω εκεινής,αλλα τέλος πάντων ).Τεχνικός μου'παν πως δέν υπάρχει...

Δημοσ.

GPS Speed Sentry v1.41

αυτο να φανταστω ειναι για μετρηση επιδοσεων;

...πολυ χρησιμο.......

Gia ta ypolipa pou aksizoun kai exo vrei prepei na perimenete mexri tin kyriaki mias kai an den perasoun apo test den anevenoun :) Gia to kalo olon mas

σωστος!!!

εγω θα περιμενω μιας και δεν καταφερα να βρω κατι καλο ως τωρα

Δημοσ.

Kserete paidia panta ti moy tin dinei omos???

Oti yparxoun atoma pou oute kan grafoun... Apla perimenoun na doun an yparxei kana kalo post i link na to diavasoun na to katevasoun kai ayto einai olo.. San tin EFORIA ena pragma... To mono pou tin niazei einai tin ora pou tha parei.. Oxi na prosferei!

Δημοσ.

simera to proi ksipnisa anoika to @#$%#&*^@% kai moy leei rithmiste to pocket pc sas...

Ta eixe kanei RESET OLA!!! Tora prospatho na valo to PAPAGO alla den ginete tipota...

Ante re paidia.. Valte ena backup programma edo..

Apo tin alli.. Ena memory stick 1gb kostizei 20eyro.. Giati den to kanan akrivotero kata 20 eyro kai na exei mesa 1gb mnimi pernament?? ELEOS DILADI

Mporei kapoios na anevasei tin NEW VERSION TOU PAPAGO MAZI ME TOUS XARTES???

Δημοσ.

Apo tin alli.. Ena memory stick 1gb kostizei 20eyro.. Giati den to kanan akrivotero kata 20 eyro kai na exei mesa 1gb mnimi pernament?? ELEOS DILADI

Valte ena backup programma edo..

τα αυτονοητα για μας δυστυχως δεν ειναι για τις εταιριες!!!

οσο για backup βρηκα αυτα αλλα δεν προλαβα να τα δοκιμασω!

Δημοσ.

για καλο προγραμμα backup δοκιμαστε το spb backup. απλο και το αρχειο που σου κανει ειναι cab και εκτελεσιμο κατευθειαν απο το pda χωρις να γινει εγκατασταση του προγραμματος. επαναφερει το συστημα οπως ακριβως ηταν πριν το τελευταιο backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...