tbihlaz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Σορυ ρε παιδια εγω ειχα μεινει στα 250 ευρω του καρφουρ.να πουμε 180 ευρω?
ringboy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Βρε παιδια απο τοτε που το πηρα το Empus, με υπηρετει με ακριβεια και σαν σκυλι. Προχτες που ηρθε ενας φιλος απο το εξωτερικο, και ειπα να του κανω μια επιδειξη σε διαδρομη, παλαβωσε και αρχισε να δειχνει αλλα 'ντ΄άλλων. Ε οχι ρε φουστη μου, ρομπες ξεκουμπωτες μας εκανε, και 6 μηνες τουλεγα τηλεφωνικα οτι κανει θαυματα κλπ. Φαγαμε το δουλεμα της ζωης μας.
androu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 ναι αυτό συνήθως συμβαίνει με όλες τις συσκευές όταν πάς να κάνει επίδειξη. Ακόμα κ στο pc την έχω πάθει χιλιάδες φορές που πλέον δεν το δείχνω σε κανένα...
mevan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα κι από εμένα! Πήρα το συγκεκριμένο μπλιμπλίκι πριν απο 4 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την λειτουργία του. Του έχω φορτωμένο το papago7 και το destinator PN 5 ταυτόχρονα. Για άλλο λόγο όμως γράφω. Σχετικά με την SD θύρα του και το αν μπορεί να δεχτεί κάρτες SDIO. ΔΕΝ μπορεί και αυτό έχει γραφεί ξανά μέσα στο thread, παρόλα αυτά όμως κι επειδή είμαι άνθρωπος του ψαξίματος, είπα να κάνω μια μικρή "έρευνα" πάνω στο θέμα! 1: Γιατί δεν βλέπει SDIO, ενω τα πρωτόκολλα επικοινωνίας SD και SDIO είναι τα ίδια 2: αν μπορεί να ...χακευτεί! Η απάντηση στο 1: Η SD CARD ASSOCIATION ζητάει ...νταβατζηλίκι $1000 το χρόνο για κάθε μοντέλο απο κάθε εταιρία που χρησιμοποιεί το πρότυπο SDIO. Αυτό είναι έξτρα απο τα $1000/χρόνο που ζηταει για την χρήση του προτύπου SD. Αρα για SDIO έχουμε 1000+1000=$2000 το χρόνο για κάθε μοντέλο...Δεν είναι λεφτά για έναν μεγάλο κατασκευαστή αλλα η RoyalTek είναι μεγάλη; Για του λόγου το αληθές, στο site της DigitalInfoSolutions λέει "- Expansion slot: x1, SD/MMC *License fee for SDIO controller is not included" Η απάντηση στο 2: Οι θύρες SD είναι υποχρεωμένες να δέχονται κάρτες SDIO. Είναι θέμα λογισμικού το αν θα δουλέψουν ή όχι. Κι επειδή ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, το ...ψάχνω και οταν έχω νέα θα ενημερώσω. Χαιρετίσματα!
LakisFM1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια επειδη και εγω γλυκα8ηκα και θελω κατι πιο μεγαλο (ΜΙΟ+GSM) το πουλαω 150 ευρω. Το μηχανημα ειναι απαιχτο για τα λεφτα του οντως ! ,(αλλα θελω ακομα πιο πολλα ) περιοχη θεσσαλονικη (για αλλου μπορω να το στειλω με courier-αντικαταβολη-χρεωση παραληπτη). Ολη η συσκευασια εννοειται , ΤΣΙΛΙΚΟ , ακομα και η ζελατινα ειναι πανω στην οθονη...δεν την εβγαλα ακομα. Αγοραστηκε 17/11/2006 και εχει εγγυηση κανονικα 1 χρονο (απο τις 17/11). το μαιλ ειναι [email protected] (freemail , το γραφω ανορθογραφα για αποφυγη σπαμ) http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6533926
zedone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Για Γερμανία τί χάρτες παίζουν;Έχει πάρει τίποτα το μάτι σας για papago ή να βάλω άλλο προγραμμα;
PEIRAIWTHS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Για Γερμανια Θα Βαλεισ Το Πακετο Τησ Destinator.περιλαμβανει Ολη Την Ευρωπη. Βγηκε Τελευταια Ενημερωση Του Χαρτη Για Το Papago.(greece V2.1).
zedone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Η DIS είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διάθεση των χαρτών Δυτικής Ευρώπης Tele Atlas Το πήρα με mail σήμερα.Ρε θα νομίζετε οτι είμαι και βαλτός!
zedone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 175 ευρώ για 18 χώρες δέν είναι παράλογο ποσό,αλλά για να πάω σε όλα αυτά τα μέρη θα πρέπει να περάσουν 18 χρόνια!θα προτιμούσα να έχω τη κάθε χώρα ξεχωριστά για 10 ευρώ έστω και με χρονικό περιορισμο στους χαρτες και χωρίς αναβαθμίσεις.Τον άλλο μήνα πάω Γερμανία για καμμιά βδομαδούλα, καταλαβαίνεις δέν τα σκάς εύκολα τόσα λεφτά για 1 εβδομάδα.Τί να τη κάνω την Ανδόρρα;
tacuma Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 zedome τι εννοεις οταν λες για 10ευρώ?Μπορω να αναβαθμισω τον χάρτη μου μονο με 10 ευρώ για μια χώρα? Φευγω το Πασχα Λονδινο-Αμστερνταμ και χρειαζομαι τους αντιστοιχους χαρτες Και κατι αλλο,ξερει μηπως καποιος μεχρι ποσο μεγεθος πρεπει να ειναι η sd για να την δεχτει το empus??Δλδ εαν παρω μια sd 4gb υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει??
zedone Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 10 ευρώ με μια πρόχειρη διαίρεση που έκανα στη προσφορά άλλα παιδιά στο thread που έβαλαν 2gb δέν τους τα έβλεπε,εγώ πήρα 1gb και είμαι ok
tacuma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 1)Υπαρχει κανεις που εχει βαλει ευρωπαικο χαρτη με λιγα λεφτα? 2)Υπαρχει κανεις που εβαλε sd 1gb και δεν του δουλεψε?
mizman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας παιδες..Εχω παρει κι εγω το πραμα και μπορω να πω οτι αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω για τα λεφτα που εδωσα.. Πριν 3-4 ημερες ομως,αντιμετωπισα ενα προβλημα..Προσπαθησα να εγκαταστησω την αναβαθμιση του λογισμικου (βασικα εψαχνα την αναβαθμιση των φωνητικων,αλλα..) και ακολουθοντας τις οδηγιες,το μηχανημα τελικα εβγαλε εκτος το papago..παρ'ολο που προσπαθουσα με τον εναν η με τον αλλον τροπο,εκανα μια τρυπα στο νερο..Επισης,δεν εκανε και hard reset οπως μου συστησαν απο την εταιρια..Τελικα,χτες μου εκοψε να συνδεσω το empus του αδερφου μου (εχουμε 2 στην οικογενεια) και να κανω copy paste το αρχειο maction στο δικο μου και ολα δουλευουν οπως και πριν.. Το δευτερο "κακο" εγινε σημερα αφου δεν καταφερα να διαγραψω τον παλαιο χαρτη που ειχε μεσα για να βαλω εστω την αναβαθμιση του.. Ρωταω λοιπον.. Αναβαθμιση λογισμικου,πως κανουμε?Κραταμε το αρχειο 2557 ως εχει και πεταμε μεσα τον νεο (σαν υποφακελο) ή αφαιρουμε τελειως τον παλαιο και τον αντικαθιστουμε με τον νεο?Στην συννεχεια ακολουθουμε κατα γραμμα τις οδηγιες οπως λεει στο site τους? Για την αναβαθμιση του χαρτη,τι κανω παλι λαθος?:roll: thanx,Γιωργος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα