Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Androu πηγες στο πικερμι η εχουν γραφεια καπου πιο κοντα? Επισης αν ξερεις αναλαμβανουν αν τους πας το μηχανημα αναβαθμηση στο χαρτη? Βασικα ακομα δεν εχω καταλαβει καλα πως περναω τον καινουριο χαρτη.Εχω τον v 1.5.Kατεβασα την τελευταια εκδοση activesync 4.2 και το μηχανημα επικοινωνει με το πισι μια χαρα.

Απο οτι διαβασα καπου με εναν card reader η δουλεια αυτη γινεται πολυ πιο ευκολα.

Δημοσ.

_Ευχαριστώ bbbb φαίνεται καλό. Καλά επίσης δείχνουν και τα gps tuner και tracky που βρήκα στο μεταξύ.

_ έχεις δίκαιο <miltos_01> ότι και τα δύο δουλεύουν με χάρτες. Νομίζω όμως ότι υπάρχουν και διαφορές στις δυνατότητές τους που κάνουν to memory map vavigator (υπάρχουν και πολλά άλλα π.χ. Pathfinder) ποιό κατάλληλο για εκτός πόλης διαδρομές ενώ π.χ. το Papago είναι πιό καλό για πλοήγηση εντός πόλεων

Δημοσ.

Στο φορουμ της ngi υπαρχει μια σιωπη σε οτι εχει σχεση με το εμπους και το παπαγκο.Επισης θεωρω απαραδεκτες καποιες ειρωνιες που πετανε που και που οι συντονιστες εκει(ζεπελιν) οι οποιοι προσπαθουν να βγαλουν την digitalsolution με πλαγιο τροπο αχρηστη.

Δηλαδη φοβηθηκαν την ανοδο του παπαγκο και κανουν την παπια? Προσωπικα μου αρεσει πολυ το destinator οπως πολυ καλα κανει και το παπαγκο την δουλεια του.

Δημοσ.
Στο φορουμ της ngi υπαρχει μια σιωπη σε οτι εχει σχεση με το εμπους και το παπαγκο.Επισης θεωρω απαραδεκτες καποιες ειρωνιες που πετανε που και που οι συντονιστες εκει(ζεπελιν) οι οποιοι προσπαθουν να βγαλουν την digitalsolution με πλαγιο τροπο αχρηστη.

Δηλαδη φοβηθηκαν την ανοδο του παπαγκο και κανουν την παπια? Προσωπικα μου αρεσει πολυ το destinator οπως πολυ καλα κανει και το παπαγκο την δουλεια του.

Είναι φυσικό να γίνεται αυτό αφού τους συμφέρει να προωθήσουν το destinator μιας και οι χάρτες τους δουλεύουν με αυτό.Και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι κάποια στιγμή που ανέφερα σε ένα post το papago, αντιμέτωπισα ειρωνεία και μάλιστα σε ένα άλλο forum που δημιουργήθηκε από άτομα που έφυγαν από το forum της ngi έγραψαν πως η digitalsolutions πάει για κλείσιμο.

Ας συγκρίνει κάποιος τα 2 προγράμματα στην Αθήνα όπου το destinator με τους καινούριους χάρτες της ngi σε πολλά ppc έχει προβλήματα και να μας πει τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Καλα θα κανουν οι ζεπελιν και σια μιας και τους διακρινει μια ευγενια να κατσουν να στρωθουν στην δουλεια δινοντας αξιοπιστους χαρτες.

Εχεις δοκιμασει το παπαγκο σε ολη την αθηνα? Μεχρι τωρα το εχω δοκιμασει σε γλυφαδα και βουλα λειτουργοντας αψογα.

Δημοσ.
Καλα θα κανουν οι ζεπελιν και σια μιας και τους διακρινει μια ευγενια να κατσουν να στρωθουν στην δουλεια δινοντας αξιοπιστους χαρτες.

Εχεις δοκιμασει το παπαγκο σε ολη την αθηνα? Μεχρι τωρα το εχω δοκιμασει σε γλυφαδα και βουλα λειτουργοντας αψογα.

Δυστυχώς δεν βρίσκομαι Αθήνα αλλά στην Κοζάνη όπου το papago είναι ελλιπές εντός πόλεως γιατί εκτός π.χ. στην Εγνατία οδό είναι σαφώς καλύτερο από το destinator(δεν σε βάζει να κάνεις άσκοπους κύκλους όπως το dest).

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση σχετικά με το μηχάνημα. τελείωσε η μπαταρία του και όταν το έβαλα να φορτίσει άνοιξε η αρχική του εικόνα και αποτότε έχει μείνει εκεί! ούτε κλέινει ούτε με Hard reset στρώνει ούτε τίποτα! Εχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε???

Δημοσ.
Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση σχετικά με το μηχάνημα. τελείωσε η μπαταρία του και όταν το έβαλα να φορτίσει άνοιξε η αρχική του εικόνα και αποτότε έχει μείνει εκεί! ούτε κλέινει ούτε με Hard reset στρώνει ούτε τίποτα! Εχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε???

Εχουμε. Το αφηνεις να τελειωσει τελειως η μπαταρια και να σβησει. Μετα το βαζεις στην φορτιση και οταν ανοιξει ολα καλα, η σχεδον ολα καλα αφου σβηνονται τα προγραμματα της μνημης του empus. Α, και πιθανον να φταιει για το κολημα και καποιο υποπτο προγραματακι που φορτωσες τελευταια.

Δημοσ.
Εχουμε. Το αφηνεις να τελειωσει τελειως η μπαταρια και να σβησει. Μετα το βαζεις στην φορτιση και οταν ανοιξει ολα καλα, η σχεδον ολα καλα αφου σβηνονται τα προγραμματα της μνημης του empus. Α, και πιθανον να φταιει για το κολημα και καποιο υποπτο προγραματακι που φορτωσες τελευταια.

Να σου πω την αλήθεια το έκανα και αυτό μόνο που όταν το βάζω στην πρίζα αυτό μένει στην αρχική οθόνη και κολάει εκεί! ούτε σβήνει να φανταστείς! Πρόγραμμα δεν έχω περάσει παρά μόνο τους νέους χάρτες απο το site τους.

Σήμερα τους πήρα τηλ. και τους το έστειλα με coorier στο Πικέρμι, ελπίζω αύριο να έχω νέα. Ευχαριστω πάντως...........

Δημοσ.

Πουλαω ενα Empus το οποιο δεν χρειαζομαι για τον λογο οτι χρειαζομαι wi-fi. Αγοραστηκε πριν μια εβδομαδα και εχει χρησιμοποιηθει μονο κανα 2 φορες.τιμη 220 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...