Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους !

Μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησα και εγώ το Empus από τα Carrefour (τρέξτε, όποιος προλάβει !)....

Πολύ ικανοποιημένος από το μηχάνημα , το πακέτο κόστισε μόνο 199 ευρώπουλα και μαζί με 2 φορτιστές,usb ,βεντούζα ,το πρόγραμμα και την SD.

Δοκιμασμένο σε Ομόνοια, Κηφισσιά, Πεντέλη και Φάληρο, δεν έχασε ούτε μια φορά το στίγμα του ....

Όσοι δεν το έχουν , ας τρέξουν να το πάρουν ,αξίζει τα λεφτά του σίγουρα.

Μια ερώτηση μόνο σε όσους είναι ήδη κάτοχοι...

Υπάρχει κάποιο upgrade που μπορεί κάποιος να κάνει στη ROM για να δυναμώσει ο ήχος;

Και μια δεύτερη : Υπάρχει υποστήριξη για wifi μέσω κάρτας SD?

Ευχαριστώ ,κάθε βοήθεια δεκτή.

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις.Οταν κρατατε το Empus στο χερι σας νιωθετε να μουδιαζει;Ποιο ειναι το χρονικο διαστημα μεχρι την αποφορτιση μετα απο συνεχη χρηση;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο upgrade που μπορεί κάποιος να κάνει στη ROM για να δυναμώσει ο ήχος;

καπου εδω μεσα στο τοπικ ειχε κυκλοφορησει κατι για upgrade, εγω παντως επειδη φοβαμαι δεν την εχω κανει. Αλλα δεν νομιζω οτι κανει κατι με τον ηχο.

Και μια δεύτερη : Υπάρχει υποστήριξη για wifi μέσω κάρτας SD?

απο οσο θυμαμαι δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Οταν κρατατε το Empus στο χερι σας νιωθετε να μουδιαζει;

καλα δεν το εχω κρατησει ποτε πανω απο λεπτο, αλλα δεν εχω παρατηρησει ποτε μου κατι τετοιο.

Ποιο ειναι το χρονικο διαστημα μεχρι την αποφορτιση μετα απο συνεχη χρηση;

Νομιζω οτι κραταει το μαξ 2 ωρες.

Δημοσ.

Αν μουδιάζει το χέρι είναι ή απο τον ενθουσιασμό σου για το empus ή πρέπει να επισκευθείς καρδιολόγο άμεσα :-)

Δημοσ.

Ευτυχως που ειναι ενθουσιασμος ή καρδια γιατι φοβηθηκα οτι εχει καποιο ελαττωμα και θα επρεπε να το επιστρεψω

Δημοσ.

eεκανα μια πατεντα για να περναω το εμπους στο ραδιοφωνο.

Το ραδιοφωνο μου εχει κασσετα.

Υπαρχουν ανταπτορες που απο την μια εχουν κασσετα και απο την αλλη στερεο τζακ.

Βαζεις τον ανταπτορα στην κασσετα να παιξει και το τζακ στο εμπους...

και ουπςςςςς η κοπελια ακουγεται στερεο........

(δυναμωνεις μαλιστα οσο θελεις)

Επισης θα παω να παρω ενα ανταπτορα που να μπορει να παρει και το εμπους και το cd player που ακουω μουσικη οταν κανω ταξιδια για να τα ακουω και μουσικη.

Σημειωτεων οτι ο ανταπτορας αυτος εχει ενα κοστος κοντα 5 ευρω....

Δημοσ.

sasasj uparxoun diafora adaptorakia (fm transmiters) ta opoia ta sundeeis ekei pou vazeis ta akoustika kai ekpeboun fm....ETSI BOREIS NA TO SUDONISEIS SE ENAN STAUMO P.X. 93.00 KAI OTAN VAZEIS TO RADIO SOU STO 93 NA paizei to empus sou i oti allo 8eleis :D

Δημοσ.

tora pou to les kati thimithika. eixa dei paliotera ena tetoio pragmataki, ala to eixa ksexasei! tha psakso kai elpizo na bro.

mipos ksereis to kostos tou?

Δημοσ.

Και εγω κατι σκεφτομαι και θα σας ενημερωσω συντομα. Ουτως η αλλως οταν χρησιμοποιεις το empus στο αυτοκινητο πρεπει να εχεις κλειστο το ραδιο για να ακους. Γιατι λοιπον να μην το χρησιμοποιησεις (το ραδιο) για να ακους το empus καλυτερα?

Δημοσ.
Και εγω κατι σκεφτομαι και θα σας ενημερωσω συντομα. Ουτως η αλλως οταν χρησιμοποιεις το empus στο αυτοκινητο πρεπει να εχεις κλειστο το ραδιο για να ακους. Γιατι λοιπον να μην το χρησιμοποιησεις (το ραδιο) για να ακους το empus καλυτερα?

Χρησιμοποιώ ένα τέτοιο fm transmiter και μπορώ να πω ότι είναι απλά τέλειο για τις οδηγίες.Η πλάκα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο πομπός αυτός ακούγεται σε 10-15μέτρα πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στην πόλη τα διπλανά αυτοκίνητα μπορούν να ακούσουν την μουσική που παίζεις και τις οδηγίες πλοήγησης :roll: το συγκεκριμένο εξάρτημα μου κόστισε 25€ δουλεύει με ρεύμα από τον αναπτήρα ή με μπαταρίες και το αγόρασα το καλοκαίρι από Αθήνα από ένα μαγαζί cosmoradio ή κάπως έτσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...