Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όλοι όσοι το έχετε αγοράσει είστε εκτός Αθηνών,Θεσ/κης????

το έχει πάρει κανένας που να ΠΑΙΖΕΙ σωστό το papago?

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επίσης μια άλλη ερώτηση....υπάρχει κάποιο Module που να συνδέεται φαντάζομαι στη θύρα της SD που να προσθέτει δυνατότητες wifi???

thanks

A.

Δημοσ.
Λογικά και εγώ που μένω Ηράκλειο δεν εχει λεπτομερή χάρτη όπως το destinator.. ψάχνομαι τώρα να δώ εαν μπορώ να το βάλω και αυτό ! Γίνεται να τα εχω κ τα 2 ? εννοείται οχι να δουλεύουν ταυτόχρονα ?

Επίσης στο COM 1 βρίσκεται το gps?

Ναι κ εμένα ομόνοια μου βγάζει.. προφανώς επειδή δεν υπάρχει λεπτομερής χάρτης δεν μπορεί να δεί που βρίσκομαι .. .

(ουτε συντεταγμένες μου δίνει )

Αν κάποιος δοκιμάσει το destinator ας πεί αν δουλεύει ..

Evala to DestinatorPN kai doulevi apsoga, gia tin ora ta exo kai ta dio egkatestimena kai litourgoun kai ta dio xoris provlima (oxi taftoxrona)

Dokimasate na alaksete xarti apo to menu to programmatos? malon afto pou vlepete einai to demo Map, se emena pantos doulevi mia xara kai to PaPAGO.

Δημοσ.

Την πρώτη φόρα που ανοίγεις το gps σε ppc μετά από hard reset ή αν έχεις μετακινηθεί πανω από 500χλμ με κλειστό gps, μπορεί να πάρει και μισή ώρα μέχρι να κλείδωσει στους δορυφόρους. Αν κινείσαι κι όλας μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερο. Οπότε καλό είναι την πρώτη φορά να βγείτε στο μπαλκόνι του σπιτιού ή σε κάποιο ανοιχτό χώρο μέχρι να βρει το στίγμα.

@aris71

Υπάρχουν κάρτες sd με wifi αλλά είναι σχετικά ακριβές.

http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=PRSDWIFI

Δημοσ.

τωρα βάζω το destinator και θα πώ αποτελέσματα

Εχω αλλάξει χαρτη αλλά δεν εχει του Ηρακλείου που ψάχνω

Για πές μας με το που πατάς το "gps" στο papago σου δείχνει την θέση σου στο χάρτη? αντί για την ομόνοια?

Δημοσ.
τωρα βάζω το destinator και θα πώ αποτελέσματα

Εχω αλλάξει χαρτη αλλά δεν εχει του Ηρακλείου που ψάχνω

Για πές μας με το που πατάς το "gps" στο papago σου δείχνει την θέση σου στο χάρτη? αντί για την ομόνοια?

Nai, ekso apo to spiti mou.

Δημοσ.

Βγειτε στο μπαλκονι η σε σημειο που να βλεπει ουρανο η μερος του ουρανου για να παρει στιγμα. Κυριως διαβαστε και χρησιμοποιειστε τις οδηγιες του manual. Δεν ειναι δυσκολη η λειτουργια του.

Δημοσ.
Αυτό έκανα αλλα ηράκλειο δεν το εντοπίζει .. .δεν ειμαι σε κεντρικό δρόμο .. απότε. ..

Συγνώμη αλλά αμα δεν βρίσκει τον δρόμο σε πάει στην Ομόνοια????

@ibari

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

εγω παντως ηθελα να κανω τεστ σημερα οποτε ξεκινησα απο Πειραιως στο γκαζι να παω στο πατρικο μου στο Πασαλιμανι...

και χμμμ δεν μου εδειξε τιποτα..... καλα δεν μπερδευτηκα αλλα να μην μου εδειχνε οτι τσουλαω στη Πειραιως???

Ειμαι σιγουρος οτι κατι δεν κανω καλα...

Δεν μπορω να βρω τα βασικα, δηλαδη:

1. Ειμαι κεντρο και θελω να παω στη βουλα για πλατς - πλουτς. Πως θα το κανω να βαλω αρχη και τελος διαδρομης???

2. Επισης δεν πρεπει να μου λεει στριψε εδω και στριψε εκει???

Για το παπαγκουλινι μου ηταν μουγκο???

Περα απο αυτα ετοιμαζομαι να παρω μεγαλυτερη καρτα μνημης,

ξερει κανεις αν παιρνει SD 1 gb / 2 gb??

Εαν ναι, το επομενο βημα ειναι να βαλω το destinator 6 το οποιο φαινεται καλυτερο ολων...

Δημοσ.

το στιγμα το βρισκει τελικα αν καθεσαι στο μπαλκονι και κοιτας πανω σα χαζος... (μαλλον σε λυπαται και ο καλος θεουλης που νομιζει οτι προσευχεσαι...). οσο για την πλοηγηση μαλλον θελει περισοτερες προσευχες...

Δημοσ.
οσο για την πλοηγηση μαλλον θελει περισοτερες προσευχες...

για αυτο λεγεται και παπα +go??

(παπα πηγαινε με???)

:mrgreen:

Δημοσ.

τελικα τα 200ευρω του τιτλου για ποιο ειναι? απο οτι βλεπω, του καρφουρ το pda κανει 299. της ελευθεροτυπιας κανει 200?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...