Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

sorry που δεν έκανα τίποτα, αλλα δεν έκατσα χτες και προχτές...

η βάση είναι έτοιμη, απλά δεν κάθησα να βγάλω φωτογραφίες.

αύριο που θα πάω και ταξιδάκι και θα την δοκιμάσω και καλύτερα, θα βγάλω και φωτο να δείτε! το κακό είναι οτι θα είναι με κινητό τραβηγμένες. ελπίζω να βγούν λίγο καλές...

εν αναμονή λοιπόν μέχρι αύριο-μεθαύριο που θα επιστρέψω!

Δημοσ.

mia pou ebgala eno odigousa kai eixa kontra ilio...

den fenetai tipota, sxedon, alla mporeite na parete mia geusi gia to pos fenetai sto autokinito...

post-30966-129062937295_thumb.jpg

Δημοσ.

την κόλησες κάπως ?? που στερεώθηκε? Βασικά δεν θέλω να την κολήσω γιατι μετα δεν θα βγαίνει θα αφήσει κ σημάδι κτλπ

Δημοσ.

oxi den tin kolisa. ekana monos mou mia paromoia basi san auti tis broadit gia na mporei na piastei sto tamplo tou autokinitou. ekei pano koumposa kai tin basi pou mpenei to gps. i photo den dixnei sxedon tipota apo oli tin basi, alla tin ebala gia na deite pos einai sto simeio auto to gps. poli boliko einai na to exeis se auti tin thesi to gps, giati to ftaneis kai to blepeis poli aneta! me tin basi pou kolouse sto tzami tou parmpriz, sto peugeot mou, itan makria apo mena. eprepe na tentotho gia na to ftaso logo epeidi me to tamplo pou exei den boleuei na to koliso konta mou.

tha balo kai alles photos apo tin basi, kai apo alles gonies gia na tin deite kalitera. elpizo aurio na thimitho kai na bro ligo xrono na bgalo kamia photo...

Δημοσ.

an ennoeis ekei pou pianei sto tamplo, nai. ekeino to komati pou gernei giro apo tis grilies einai lamarina bameni mauri. tha balo merikes akoma na deis kalitera.

Δημοσ.

i basi mporei na parei mia mikri klisi pros ta aristera, deksia, pano kai kato. exei diladi strogkilo koumpoma (anamesa stin basi pou koumponei sto tamplo kai stin basi pou mpenei to EMPUS). boleuei poli auto, giati kapou kapou kanei antanaklaseis to fos kai den fenetai i othoni. me ligo girisma, katharizei!

Δημοσ.

το λιγοτερο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι το εχεις σε πολυ καλη κλιση και βολικη για τον οδηγο....

Το δικο μου προβλημα ειναι οτι πεφτει συχνα ο ηλιος παντως στο PPC και δεν βλεπω τιποτα!!!

Φανταστειτε οτι αναγκαζομαι να του βαζω καποιο καπελακι οπως αυτα που φορανε οι αγγλιδες τουριστριες!

Δημοσ.

Μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ η βαση σου!Την εχεις τοποθετησει πολυ εξυπνα στο ταμπλο, ειναι πολυ απλη και εχω την εντυπωση πως δεν θα εχεις μεγαλο προβλημα με τον ηλιο οπως καποιοι αλλοι.Ωραια κατασκευη!Αν και εμενα με βολεψε η βαση που ηδη υπηρχε στο κουτι (αυτη με την βεντουζα) με μονο κακο τη μερα που ο ηλιος δυσκολευει στην αναγνωση της οθονης αφου το ppc ειναι ακριβως κατω απο το παρμπιζ του ibiza μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...