tsoglanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και ξέρω πως κάνω post σε λάθος thread, αλλα δεν μπορούσα να βρώ κάποιο κατάλληλο....σόρυ λοιπόν για την off topic ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να έχει κάποιος εγκατεστημένο το destinator 6 στην κύρια μνήμη του Pocket PC και τους χάρτες στην sd?
tornado Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 bd, ενημερωσε μας αν βγει η αναβαθμιση.... τσογλανε, περι του οφφ τοπικ, νομιζω οτι εδω ειμαστε μια ευχαριστη παρεα και λεμε τα δικα μας... οσο destinator δεν ξερω αν γινεται, νομιζω οχι ομως αφου τα data τα εχει ολα μαζι καπου.
zedone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ελληνικά Windows της Penreader από την DIS για τους χρήστες του Empus RTW-1000 Αποκτήστε ελληνικά Windows της Penreader για το Empus RTW-1000 μόνο με 40€. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 210 6630680 ή 210 6630690 Μάλλον αυτή είναι η αναβάθμιση.
zedone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.papago.gr/index.asp?mod=articles&id=231
bbbb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και ξέρω πως κάνω post σε λάθος thread, αλλα δεν μπορούσα να βρώ κάποιο κατάλληλο....σόρυ λοιπόν για την off topic ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να έχει κάποιος εγκατεστημένο το destinator 6 στην κύρια μνήμη του Pocket PC και τους χάρτες στην sd? Θα φτιάξεις στην sd ένα φάκελο με όνομα destinatorapps και θα βάλεις εκεί τον χάρτη.Έπειτα μπορείς να πάρεις τους φακέλους destinator και slideplayer και να τους κάνεις αποκοπή στην κύρια μνήμη του ppc σε κάποιο φάκελο π.χ. destinator 6.Oλη την διαδικασία μπορείς να την κάνεις είτε μέσω του pc και του active sync είτε μέσω του file explorer του ppc.Αφού το κάνεις αυτό θα πας μέσω του file explorer του ppc στο φάκελο που δημιούργησες και θα βρεις το αρχείο destinator.exe και θα κάνεις μια καινούρια συντόμευση για να μπορείς να το ανοίγεις από το start menu του ppc.
PERIPOLO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδια τελικα ξερει κανενας πως μπορουμε να συνδεθουμε στο ιντερνετ με αυτες τις καρτες που δινουν οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας γινεται? ξερετε με αυτες τις connect data cards γινεται ? και αν ξερεται και βημα-βημα τις ρυθμησεις που πρεπει να κανουμε στο empus
zedone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέσω του pc σου θα συνδεθείς στο ίντερνετ.Όπως συνδέεις το empus για συγχρονισμό με το ActiveSync (είτε USB είτε IR) έτσι ανοίγεις τον Internet Explorer στο pda σου και σερφάρεις,εκτός και άν παίζει κάτι με modem που έχουν IR και συνδέεσαι αμέσως απο το empus χωρίς τη μεσολάβηση pc άν και η μικρή εμβέλεια των υπέρυθρων είναι το ίδιο περιοριστική με τη χρήση καλωδίου.
PERIPOLO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδη ασυρματ δεν υπαρχει τροπος να συνδεθουμε π.χ. απο τον δρομο
zedone Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δέν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή ούτε απο μόνη της ούτε με κάποια καρτούλα προέκτασης.
bbbb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδη ασυρματ δεν υπαρχει τροπος να συνδεθουμε π.χ. απο τον δρομο Αν έχεις ένα κινητό με υπέρυθρες που γίνεται και μοντεμ μέσω υπερύθρων θα δουλέψει.Κάποτε έμπαινα στο ιντερνετ με siemens s45 και υπέρυθρες στο Pc.Δυστυχώς το ppc μου δεν έχει υπέρυθρες για να το δοκιμάσω.Τώρα με μια καρτούλα tim και σύνδεση bluetooth έχω ασύρματο ιντερνετ στο ppc ανά πάσα στιγμή.Απλά με τις υπέρυθρες θα πρέπει να προσέχεις να μην χαθεί η οπτική επαφή.
nikos_top Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα... δοκίμασε κανένας τα Ελληνικά windows να μας πει τι γίνεται..
zedone Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Αν έχεις ένα κινητό με υπέρυθρες που γίνεται και μοντεμ μέσω υπερύθρων θα δουλέψει.Κάποτε έμπαινα στο ιντερνετ με siemens s45 και υπέρυθρες στο Pc.Δυστυχώς το ppc μου δεν έχει υπέρυθρες για να το δοκιμάσω.Τώρα με μια καρτούλα tim και σύνδεση bluetooth έχω ασύρματο ιντερνετ στο ppc ανά πάσα στιγμή.Απλά με τις υπέρυθρες θα πρέπει να προσέχεις να μην χαθεί η οπτική επαφή. Το πάλεψα και εγώ με το C65 που έχω με IR και δέν τα κατάφερα...
bsdsx1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 zedone δεν νομιζω να ειναι αυτη η αναβαθμιση που μου ειπαν στο τηλεφωνο. Πρωτα απο ολα δε θα πληρωσω cent(!) επειτα αφου φευγει εξω το ppc φανταζομαι οτι θα βαλουν το αγγλικο λογισμικο που ειχε εξ αρχης η συσκευη.Οσο για την αναβαθμιση π.χ εχω το siemens sx1 (smartphone) το οποιο 2 χρονια τωρα το εχω κανει πολλες αναβαθμισεις οι οποιες απλα το εκαναν να λειτουργει ταχυτερα, να μην εχει τοσο εντονα και συχνα ''κολληματα'' οπως ειχε αρχικα και το πιο χαρακτηριστικο η αυξηση της εντασης του ηχειου του!Θελω να πω οτι η αναβαθμιση του λογισμικου θα ειναι μαλλον για την καλυτερη λειτουργια της συσκευης γενικοτερα και οχι για να διευκολυνθω με τα ελληνικα τα οποια τα πληρωνεις ενω αυτο που λεω εγω το δικαιουμαστε ολοι και εννοειται ΔΩΡΕΑΝ!
zedone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 bsdsx1 συμφωνώ απλά είμαι επιφυλακτικός γιατί μου έχει τύχει να ζητούν χρήματα για αναβάθμιση και δέν ξέρω άν αυτό το πασάρουν για αναβάθμιση.Όσο για τα κολλήματα έχουν αρχίσει και γίνονται συχνότερα χωρίς να το έχω φορτώσει με τίποτα,άρα μία αναβαθμισούλα μάλλον είναι αναγκαία πλέον.
sasasj Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 έκανα μια βάση αυτοκίνητου για το EMPUS μου, που πιάνει στο ταμπλό του peugeot 306. ειναι σαν τις βάσεις που έχει βγάλει η broadit αν έτυχε να τις δείτε μέχρι τώρα. φωτο δεν έβγαλα ακόμα, αλλα θα βάλω να δείτε σύντομα, και να μου πείτε την γνώμη σας και τις συμβουλές σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα