Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΞΞ΅Ο Ξ΅Ξ΄Ο http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1706[/url'] ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ ΟΞΏ site ΟΞ·Ο Ξ΅ΟΞ±ΞΉΟΞΉΞ±Ο. Ξ£ΟΞΉΟ 30/8 Ξ²Ξ³Ξ·ΞΊΞ΅ διοΟΞΈΟμΡνη ΡκδοΟΞ· ΞΊΞ±ΞΉ ΞΉΟΟΟ ΞΏ ΟΞΉΞ»ΞΏΟ ΟΞΏΟ Ξ΅ΟΡι Ξ±ΟΟΞ·Ξ½ ΟΞ·Ξ½ ΟΡλΡιΟΟ ΞΊΞ±ΞΉΞ½ΞΏΟΟΞ³ΞΉΞ± ΡκδοΟΞ·. ΞΟΞΉΟΞ·Ο Ξ½ΞΏΞΌΞΉΞΆΟ ΞΏΟΞΉ δΡν μιληΟΞ± Ξ³ΞΉΞ± κολημαΟΞ± αλλα Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏ ΞΏΟΞΉ Ξ±ΟγΡι ΟΞ±ΟΞ±ΞΊΟΞ·ΟΞΉΟΟΞΉΞΊΞ± ΟΞΏ ΟΟΞΏΞ³ΟΞ±ΞΌΞΌΞ± Ξ½Ξ± ΟΟιαξΡι διαδΟΞΏΞΌΞ΅Ο. ΞΞ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ± Bugs ΞΊΞ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΉΟ ΞΊΞ±ΞΈΟΟΟΞ΅ΟΞ·ΟΞ΅ΞΉΟ ΞΌΞΏΟ ΟΞΏ ΡιΟΞ΅ ΟΞΉΞ»ΞΏΟ Ξ±Ξ»Ξ»Ξ± ΟΞΏ Ξ³ΟΞ±ΟΡι Ξ΅ΟΞΉΟΞ·Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ΅ ΟΞΏΟΟ ΟΟΞΏ Ξ±Ξ½ΟΟΞ΅ΟΟ Ξ»ΞΉΞ½ΞΊ ΟΞΏΟ ΟΞΏΟΞΏΟΞΌ ΟΞ·Ο NGI. ΞΞ³Ο ΟΞ±Ξ½ΟΟΟ ΟΟΞΏΟΞ΅ΞΉΞ½Ο ΟΟΞΏΟΟ Ξ΅ΞΌΟΞΏΟΞ±Ξ΄Ξ΅Ο ΟΞΏΟ Ξ΅ΟΞΏΟΞ½ Ξ±Ξ³ΞΏΟΞ±ΟΡι ΟΞΏ Ξ½ΟΞ΅ΟΟινΡιΟΞΏΟ ΟΟΞΏΟ ΟΞΏ ΟΞ±ΟΞΏΞ½ Ξ½Ξ± ΞΊΟΞ±ΟΞ·ΟΞΏΟΞ½ ΟΞ·Ξ½ Οαλια ΡκδοΟΞ· ΞΌΞ΅ΟΟΞΉ Ξ½Ξ± δοΟΞΌΞ΅ ΟΞΉ ΞΈΞ± γινΡι.

AΟΟΞ? ΟΞ·Ξ½ ΟΟοβλημαΟΞΉΞΊΞ? Ξ*κδοΟΞ· Ξ*ΟΡι,διΟΟΞΉ Ξ±ΟΟΞ? ΟΞΏΟ Ξ*βαλα Ξ΅Ξ³Ο ΟΞΏΟ ΞΊΞ±ΟΞ*Ξ²Ξ±ΟΞ± Ξ±ΟΟ ΟΞΏ site ΟΞ·Ο ngi.EΞ³Ο Ξ*ΟΟ yakumo ΞΊΞ±ΞΉ δΡν Ξ±Ξ½ΟΞΉΞΌΞ΅ΟΟΟΞΉΟΞ± ΟΟΟβλημα ΞΌΞ΅ ΟΞΏ dest 6.Me ΟΞΏ pn ΟΟΞ¬ΟΟΡι ΟΞΏ ΟΟΟβλημα.

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μπορειτε να διαβασετε το προηγουμενο post του φιλου bbbb? Ή μονο εμενα τα βγαζει κινεζικα?

Όχι ουτε εγω δεν μπορώ....προφανώς χρησιμοποίησε κωδικοποίηση χαρακτήρων που δεν είναι ελληνική

Δημοσ.

παιδιά συγγνώμη για τα κινέζικα,φταίει ο οpera σε συνδυασμό με tim wap.

Δες εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1706 που ειναι το site της εταιριας. Στις 30/8 βγηκε διορθωμενη εκδοση και ισως ο φιλος σου εχει αυτην την τελειως καινουργια εκδοση. Επισης νομιζω οτι δεν μιλησα για κοληματα αλλα για το οτι αργει χαρακτηριστικα το προγραμμα να φτιαξει διαδρομες. Και για τα Bugs και για τις καθυστερησεις μου το ειπε φιλος αλλα το γραφει επισης και σε ποστ στο ανωτερω λινκ του φορουμ της NGI. Εγω παντως προτεινω στους εμπουαδες που εχουν αγορασει το ντεστινειτορ προς το παρον να κρατησουν την παλια εκδοση μεχρι να δουμε τι θα γινει.

Mετάφραση:o χάρτης που έχει το empus του φίλου μου είναι αυτός που κατέβασα από το site της ngi και είχε το πρόβλημα με τις τράπεζες.Μετά από όλα αυτά που διάβασα στο νετ πίστευα πως θα υπάρχει πρόβλημα.Παρόλα αυτά σήμερα που τον βρήκα,με ευχαρίστησε για το τέλειο πρόγραμμα που του έδωσα και φυσικά δεν ήξερε τίποτε για τα χρώματα που χάνονται κατά την πλοήγηση.Το μόνο πρόβλημα που αντιμέτωπιζε ήταν ότι αργούσε χαρακτηριστικά να κλείσει το destinator και μετέφερα το πρόγραμμα στην μνήμη του ppc,αφήνοντας τους χάρτες στην sd(512mb 150x) και πλέον κλείνει ακαριαία.Στο δικό μου yakumo το pn που το έχω νόμιμο με τον Ελληνικό χάρτη κάνει τα πρόβληματα που αναφέρονται,ενώ με τον αγγλικό τίποτε.Ενώ το 6(σπασμένο) με τον Ελληνικό χάρτη δεν έχει αυτά τα προβλήματα,οπότε και προτείνω οι χρήστες του empus να δοκιμάσουν το νέο χάρτη.Αλλωστε στο site της ngi δεν αναφέρει τίποτε για empus,παρά μόνο για κάποια mio και fs.

Δημοσ.

Πήρα καινούργιο φορτιστή και ησύχασα...

Τώρα φορτίζει κανονικά όπως πρώτα. Ελπίζω μόνο να κρατήσει και να μην χαλάσει όπως ο προηγούμενος μετά από λίγο...

Δημοσ.

δυστυχως εβαλα ενα shitoprogramm καιμου εκανε το μηχανακι καινουριο...

Ειναι ενα καινουριο εναλλακτικο του desstinator....

Η storage card γεμισε φακελους με κινεζικα οι οποιοι δεν εσβηναν....

Τελικα εκανα απεγκατασταση με τα χιλια ζορια, hard reset στην συνεχεια και οταν ξανανοιξε το PPC ηταν στην αρχικη του κατασταση οταν το ειχα πρωτο παρει....

Ενταξει εριξα το μπινελικι μου και στανιαρα....

πλεον ομως ψαχνομαι να βρω τροπο να παιρνω full backup για να μπορω να αντιμετωπιζω τετοιες καταστασεις (κατι σε acronis αν ειναι δυνατον)

Εχει κανεις καμια ιδεα ποια ειναι η καλυτερη λυση???

Δημοσ.

Γεια χαρα και παλι! 2 προβληματακια!!!

1ον:να προσπαθω να κατεβασω τον καινουργιο χαρτη και να μη μου δεχεται το registration code!!!!Τηλ/νημα κατευθειαν στην digitalsolutions και η κοπελιτσα στο τηλεφωνο ευγενικοτατη με εξυπηρετησε!!(εντυπωση μου εκανε πως μου εστειλε ακριβως τον ιδιο code αλλα αυτη τη φορα τον εβαλα με copy-paste και επιασε!!!)

2ον:ναι λοιπον το Empus μου, μου εβγαλε ενα προβληματακι!(το εχω ξαναναφερει εχει χαμηλωσει το ηχειο και ακουγεται ελαχιστα αν και ειναι στο max, χωρις να μου εχει πεσει η αν το εχω χτυπησει-να φανταστειτε εχω ακομη την ταινια προστασιας στην οθονη,οπως αρκετοι απο εσας φανταζομαι!!!-) Αλλα οπως με ενημερωσε η κοπελα στο τηλεφωνο με καλυπτει η εγγυηση.Το κακο ειναι οτι η αντιπροσωπεια που ειναι στην Αθηνα τα στελνει στο εξωτερικο και κανει 20(!) εργασιμες μερες για να διορθωθει!!!!Δεν ξερω,λεω να τους το παω αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα κανει πανω απο 20 μερες(δε με ξεγελανε εμενα!!!) και στην Αθηνα που κυκλοφορω μου ειναι απολυτως απαραιτητο!! Αυτα!!

Δημοσ.

Αυτό στο κάνει στη πλοήγηση ή και όταν ακούς πχ κάνα mp3;Άν στο κάνει πάντα στείλτο για επισκευή γιατί μπορεί να μήν είναι απλώς το ηχειάκι αλλά το ενισχυτάκ τουι.Και σε μένα δέν ακούγεται όταν είναι στη βάση γιατί ακουμπά στο μαξιλαράκι στο πίσω μέρος και φράζει τις τρυπίτσες αλλα με λίγο τραβηγματάκι απο μπροστά στρώνει.

Δημοσ.

ειναι γεγονος οτι απο ηχο το εμπους ειναι σχετικα χαμηλο, εγω οταν οδηγαω και φτανω σε στροφη, παταω το μιουτ στο ραδιο γιατι αλλιως δεν την ακουω την τυπα... βεβαια εχει και το αλαρμ που αναμοσβηνει η οθονη, ετσι το προβλημα ειναι μικρο...

Εαν βεβαια η τυπα δεν ακουγεται καθαρα (χωρις εξωτερικο θορυβο) τοτε εχει προβλημα.

Δημοσ.

Παιδες ειναι σιγουρα προβλημα με το ηχειο, μαλλον τα ''επαιξε'' αλλα δε ξενερωσα καθολου.Να σας ενημερωσω οπως μου ειπαν στο τηλ απο DIS οτι το update του Empus που βαζουν τωρα, δυναμωνει την ενταση του ηχειου.Αλλα κατα τη γνωμη μου αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος δεν αξιζει να το στειλεις εκτος Ελλαδος και φυσικα να περιμενεις 20 εργασιμες μερες αν πραγματικα το χρειαζεσαι!Εμενα μου ειναι απαραιτητο γι'αυτο αναγκαζομαι να το στειλω. Το ηχειο ακουγεται συνεχεια παρα παρα πολυ χαμηλα σε οποιαδηποτε λειτουργια της συσκευης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...