tornado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 μεγαλε κακε λυκε, τελικα οσοι προλαβαμε το τσιμπισαμε.... Θυμασαι τον Ιουνιου οταν αρχισε το ποστ που λεγανε οτι κατι κρυβουν... θα ειναι μαπα κλπ κλπ??? Τωρα θα φταιω εγω αμα το βγαλω σε αγγελια για 300 ευρα???
BigBadWolf_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 το μηχανημα ηταν ευκαιρια και αξιζε και με το παραπανω τα λεφτα του. και το post βοηθησε παρα πολυ για μας που δεν πολυσκαμπαζουμε. μπραβο σε ολους που βοηθησαν!
sasasj Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 ...και έχει και συνέχεια... έχουμε να δούμε πολλά ακόμα απο το μηχανάκι! Το βλέπω να μας πάει αρκετά χρονάκια ακομα!!!
zedone Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Αρκεί βέβαια να έχουμε και τη κατάλληλη υποστήριξη και αναβαθμίσεις απο την εταιρεία.Τότε σίγουρα θα είναι μία απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, και θα έχουν πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.
tornado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 zedone, νομιζω οτι ηταν promotion κολπο της εταιρειας μιας και τα εδωσε μαζικα.... Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος πιστευω οτι πουλησαν αρκετα τετοια μηχανακια. Προφανως ηταν μια κινηση μαρκετινγκ (που δεν βγηκαν χαμενοι - αλλο να πουλας λιανικη 1-2 μηχανηματα την ημερα και αλλο χιλιαδες κομματια) απο μια εταιρεια που εγω τουλαχιστον δεν την ηξερα μεχρι χθες. Τωρα τι να πω.... αν θα ξαναεπαιρνα empus μηχανημα??? Μαλλον ναι.
ringboy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ειδικά με το ντεστι το μηχανημα πεταει. Οσοι προλαβαν τον κυριο ειδαν.
zedone Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 tornado χαμένοι αποκλείεται να βγήκαν,αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ούτε κάν η Ελευθεροτυπία που κάποιοι θα την αγόρασαν μόνο και μόνο για τα κουπόνια!
petros_ver Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 sto marinopoulo yparxi episeis mia camera sta 6.6mp 7 in 1 foto video mp3 kai alles dinatotites sta 139 euro. Mipos kapoios tin exei parei? an einai kali rotao?
zedone Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Εδώ έχει μία rom για το pda μας: http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=589 Λέει Cobra_ROYALTEK_WWE_B18.usb και πιο μπροστά τη μαγική λέξη Upgrade. Όσοι λοιπόν έχουν αυτοκτονικές τάσεις...
zedone Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 και κάτι άλλο,το θέμα αυτό δέν έχει λιγάκι "δυσανάλογες" απαντήσεις και εμφανίσεις;354 απαντήσεις και 13.816 εμφανίσεις!!!αλλά μάλλον είναι πολύ ψαρωτικός και ο τίτλος.
tornado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 zedone, το σκεφτομουνα καποια στιγμη να αλλαχθει ο τιτλος του θρεντ (πχ PDA empus rtw-1000) αλλα δεν ηξερα αν μπερδευεται ο κοσμος.... Πειτε καμια γνωμη επι αυτου. Αληθεια τι αναβαθμιζει αυτο το rom upgrade???
zedone Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 tornado το τι αναβαθμίζει και το πώς γίνεται η αναβάθμιση δέν το γνωρίζω και δέν μπορώ να βρώ και πολλά πράγματα,ένα φόρουμ που βρήκα ήταν στα Ουγγρικά και λίγα έβγαζα απο τη μετάφραση...Το πιο πιθανό είναι και το rom να είναι για αυτή τη περιοχή αλλά το θετικό είναι οτι όλο και κάτι παραπάνω θα βλέπουμε για το pda μιάς και κυκλοφορεί πλέον σε πολλές χώρες. Στο Link λέει ξερά Microsoft Windows CE 4.20.0 και δίνει την αναβάθμιση χωρίς να λέει πιο build είναι πχ το δικό μου είναι 14053 και δέν ξέρουμε αν τα δικά μας φοράνε την αναβαθμισμένη κτλ Τώρα για το όνομα πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξει μιάς και όσοι το πήραν στα 200 το πήραν.Ώρα να γράφουμε για προγράμματάκια,προβλήματα,εντυπώσεις αξεσουάρ κτλ.
tornado Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ειμαι αρκετα σκεπτικος να κανω μια αναβαθμιση και μια στις 1000 να κανω μια πατατα και μετα να τρεχω και να μην φτανω, αν με εννοεις.... Για το τιτλο του θρεντ, εγω κανω μια προταση και αμα συμφωνει και αλλος κοσμος τον αλλαζουμε σε 2 μερες.... EMPUS RTW-1000: Εντυπωσεις και προβληματα
papazaf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εγω συμφωνω να τον αλλαξουμε οπως προτεινει ο tornado αλληθεια νεο τι εχει αυτη η καινουργια rom?
tornado Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Λοιπον θα το αφησω 1-2 ημερες ετσι οπως ειναι και αν το ψαχνετε ο τιτλος πλεον θα ειναι ετσι: EMPUS RTW-1000: Εντυπωσεις και προβληματα Οσο για το ψαρωτικο του τιτλου.... εχμμμ εγω οταν ειχα την διαφημηση ειχα ψαρωσει......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα