Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi Παιδες,

φανατικοι εν insomnia Εμπουδαδες....

(Καλο ε????)

Λοιπον,

Μολις επεστρεψα απο σαλονικα, χαλκιδικη που ημουν διακοπες.

Το εμπουδακι μου τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω.....

Μου εκατσε μια περιπτωση που ημουν στο δευτερο ποδι και καποια στιγμη ειχα πιασει χωραφια στην παραλια και εψαχνα να βρω το κεντρικο δρομο.

Το απλο που εκανα ηταν να μεγαλωσω την κλιμακα μεχρι που φανηκε ο κεντρικος δρομος στα αριστερα του PDA.

Εστριβα συνεχεια και ολο και προσεγγιζα το κεντρικο και καποια στιγμη ο δρομος βρεθηκε μπροστα μου.

Η ουσια της υποθεσης ειναι οτι ακομα και χωραφια που εβλεπα, (που δεν ηταν χωραφια φυσικα αλλα αχαρτογραφητος χαρτης) εβλεπα αν προσεγγιζα την εθνικη. Προσανατολιστικα σε ενα εντελως αγνωστο για μενα χωρο, αργα τα μεσανυχτα οταν δεν κυκλοφορουσε ουτε κουνουπι.

Γενικα το μηχανημα δεν μου παρουσιασε ουτε ενα κολλημα και ολα δουλευαν αψογα. Επισης μου κρατησε καλη συντροφια με παιχνιδια πινωντας το πρωινο μου καφε.

Τελος, το τοπικ εχει λειτουργησει παρα πολυ βοηθητικα σε ολους εμας του ημιμαθεις με το αθλημα και απο μεριας μου ενα τεραστιο ευχαριστω σε οσους μας τροφοδοτησαν λυσεις, βοηθεια και οτι αλλο.

Προσωπικα θα συνεχισω να ποσταρω στο θεμα, μιας και εχω αρκετα πραγματα να γραψω οπως και αποριες....

επι της ευκαιρειας,

καλο χειμωνα!

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
δεν ξαναφορτίζει το ρημάδι πάλι... :evil: :cry: :confused:

την επόμενη φορά που το ξαναέβαλα να φορτίσει' date=' δεν φόρτισε και έκανε πάλι τα ίδια και ακόμα χειροτέρα. δεν μπορούσα σχεδόν πουθενά να το κάνω να αρχίσει να φορτίζει. άλλη φορά πάλι κάπου κάπου έπιανε.

το πείραξα και με καρφίτσα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. έβαλα την καρφίτσα μέσα, ένιωσα λίγο πίεση και σήκωσα λίγο το σιδεράκι αλλά δεν διορθώθηκε. μάλλον θα κάνω "εγχείρηση" στον φορτιστή, και ότι γίνει έγινε και θα πάρω άλλο φορτιστή. δεν γίνεται αλλιώς.[/quote']

Την ασφάλεια του φορτιστή την άλαξες?

Δημοσ.

φιλε tornado και γω χαλκιδικη δευτερο ποδι ημουν και γυρισα προχθες. απροβληματιστη η χρηση του empus με το destinator 6. παρεπιπτοντως επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο telemarketing και ειχε το συγκεκριμενο μηχανημα με destinator ..... 498 euro!!!!!! καλο;;;;

Δημοσ.
Την ασφάλεια του φορτιστή την άλαξες?

Δεν την άλλαξα, αλλά κοίταξα αν είναι καμένη, και είναι καλή.

Αν το πιέσω προς κάποια κατεύθυνση το βύσμα του φορτιστή, φορτίζει, αλλά άμα το αφήσω ελεύθερο σταματάει. :evil: :-? :???:

Δημοσ.

@sasasj το κοβω για προβληματικο θυληκο φις ¨η -απιθανο- κομμενο καλωδιο φορτιστη

εγω πηρα μια twinmos 1gb 66x και μου κολλαει το μηχανηματακι

εχει ακουσει κανεις τιποτε??

Δημοσ.

Έχω την 133Χ και πάει μια χαρά,δηλαδή τί εννοείς κολλάει;σε ποιά φάση;όταν τρέχεις κάτι απο τη μνήμη ή και στο άσχετο,μπορεί να φταίει και η εφαρμογή, εμένα μπορεί να το κάνει σε κάνα παιχνίδι που είχα πρόβλημα και κατά την εγκατάσταση...

Δημοσ.

ακριβως αυτο...οταν παω να περασω μια εφαρμογη,οταν κανει Install κολλαει στην εγκατασταση και πρεπει να κανω reset - μια φορα εφαγε τετοιο κολλημα που αναγκαστηκα να το αφησω ανοιχτο ολο το βραδυ να πεσει η μπαταρια (φυσικα τα εχασα ολα τα προγραμματα)

με αλλες δυο καρτες που δοκιμασα 500ΜΒ δεν ειχα προβλημα....

Δημοσ.

......και επειδη αργησα, bonus μια φωτό απο πολυ στιβαρή επισκευη της βάσης αυτοκινήτου που έσπασε. Εγινε πολύ πιο γερή απο πριν να σπασει.

(Κατω απο την βιδα έβαλα και μια σιδερένια ροδελα)

post-9633-129062935881_thumb.jpg

Δημοσ.

fuzz πιστεύω οτι φταίνε τα προγράμματα και όχι η καρτούλα,τώρα δεν ξέρω για να πώ την αλήθεια,ας ελπίσουμε να βγεί και καμμιά αναβάθμιση.

ringboy πατεντιάρη! ωραίο το έκανες, ευχαριστούμε και για τις φωτό!

Δημοσ.
Δεν την άλλαξα' date=' αλλά κοίταξα αν είναι καμένη, και είναι καλή.

Αν το πιέσω προς κάποια κατεύθυνση το βύσμα του φορτιστή, φορτίζει, αλλά άμα το αφήσω ελεύθερο σταματάει. :evil: :-? :???:[/quote']

Από αυτά που περιγράφεις φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο βυσματάκι του PDA. Μπορεί να είναι το ελασματάκι του βύσματος αλλά μπορεί να είναι και κακή (ψυχρή) κόλληση πάνω στην πλακέττα. Η συμβουλή μου θα ήταν εφ' όσον είναι σε εγγύηση και μπορείς να το στείλεις στην αντιπροσωπεία κάντο για να ησυχάσεις.

Δημοσ.
@sasasj το κοβω για προβληματικο θυληκο φις ¨η -απιθανο- κομμενο καλωδιο φορτιστη

εγω πηρα μια twinmos 1gb 66x και μου κολλαει το μηχανηματακι

εχει ακουσει κανεις τιποτε??

Με την Trannscend 80x στο 1Gb δεν ειχα πρόβλημα , μετά που φόρτωσα την νέα έκδοση των χαρτών, κάτι φωτογραφίες, και κάποια τραγούδια για δοκιμή.

Τώρα για την Twinmoss δεν έχω ακούσει τίποτα. Πάντως για μένα τον αρχάριο το πράγμα έχει ψωμί μέχρι να το μάθω καλά. Διαβάζω π.χ. πως το μηχανάκι έχει μικρόφωνο και πολύ θα ήθελα να το αξιοποιήσω για ηχογραφηση φωνής. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?

Δημοσ.
Από αυτά που περιγράφεις φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο βυσματάκι του PDA. Μπορεί να είναι το ελασματάκι του βύσματος αλλά μπορεί να είναι και κακή (ψυχρή) κόλληση πάνω στην πλακέττα. Η συμβουλή μου θα ήταν εφ' όσον είναι σε εγγύηση και μπορείς να το στείλεις στην αντιπροσωπεία κάντο για να ησυχάσεις.

αν ήταν κάτι τέτοιο φιλε Jerry59, δεν επρεπε να φορτίζει ουτε με του σπιτιού τον φορτιστή. μονο με του αυτοκινητου εχω αυτο το προβλημα. στο σπιτι, φορτιζει κανονικα μολις του βαλω το βυσμα και το βαλω τον φορτιστη στην πριζα. κάτι γίνεται με το βύσμα του φορτιστή του αυτοκινήτου εγώ λεω και η μόνη λύση ειναι η αλλαγή του φοτιστή με άλλον.

Δημοσ.

Κατ' ευθείαν στην αντιπροσωπεία για να παρεις αλλο φορτιστη. Προφανώς ειναι κομενο το καλωδιο εσωτερικα, αλλα ακομα και να πιανουν τα χερια σου να το αλλαξεις, καλυτερα μη το ρισκαρεις γιατι θα χασεις την εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...