nikos_top Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Σε αρκετά μεγάλο κομμάτι της Εθνικής από Βόρεια Ελλάδα(Δράμα) για τον Πειραιά επειδή μου ειχε σπασει τα νευρα(παρακαλώ μειώστε ταχύτητα...) το είχα κλειστό μέτά την Θήβα το εβαλα σε λειτουργία ξανα και με πήγε μέχρι το λιμάνι αψογα. Και στο καραβι επάνω το δοκίμασα, πολυ καλή φυσικά η λήψη σήματος από το δορυφόρο το οποίο όμως χάνεται όταν μπαίνεις μέσα στο σαλόνι...σου δειχνει βέβαια θάλασσα αλλα μετράει την ταχύτητα του πλοίου καλα!! Μετά στην Κρήτη στον νομό Χανίων που κινήθηκα αρχικά τα πήγε μια χαρά και μέσα στην πόλη αλλα και στην περιφέρεια, δεν ειχε όμως το Ελαφονήσι και του λειπανε κομμάτια κυρίως απο τα νότια(είχα την έκδοση 1.6 του χάρτη). Τη μέρα που πήγα στο φαράγγι σαμαριάς το πήρα μαζί απο περιεργια αλλα δυστιχως σε τετοιο βάθος.. δεν εβρισκε σήμα φυσικό αφού ούτε και τα κινητά μας δουλευανε.Στην συνέχεια που πήγα προς την άλλη κατευθυνση ολα καλα και ιδιως μέσα στο Ηράκλειο, Αγ.Νικόλαο και Ιεράπετρα. Μου έκανε εντύπωση που "χάθηκε" στην περιοχή Σταλίδας και με πήγαινε στα χωραφια.. παρόλο που ήμουν στην Εθνική οδό προφανώς του έλειπε αρκετο κομμάτι της αν και δεν είναι τόσο καινουργιο ...
alioumb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Γεια σε όλους. Το WiFi μέσω SDIO όντως δεν δουλεύει. Δοκίμασα να εγκαταστήσω την Sandisk WiFi+256MB sdio κάρτα και δουλεύει μόνο το σκέλος της μνήμης. Επίσης το δοκίμασα στην Εθνική οδό 2 φορές (Αθήνα-Ηγουμενίτσα και Αθήνα-Αρκίτσα). Αξιόπιστο ως προς τις διασταυρώσεις αν και σε πολύ μεγάλες αποστάσεις "σπάει" τη διαδρομή σε τμήματα και θέλει, ντε και καλά, να μπεις στις πόλεις που αποτελούν άκρη των τμημάτων. Μικρό το κακό... Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά δεν έχω καταφέρει να βάλω τη βάση στο αυτοκίνητο. Είναι επειδή είναι μάπα ή κάτι δεν κάνω καλά; Την έχει τοποθετήσει κανείς; Αν ναι στο παρμπρίζ ή κάπου αλλού;
ringboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μπορεις να βαλεις την βαση στη κατω αριστερα γωνια του παρμπριζ. Ξεβιδώνεις πρωτα το μαυρο πλαστικο παξιμαδι, κολας την βεντουζα στο τζαμι, και μετα βιδωνεις καργα το παξιμαδι.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 με ενα ΝΑΙ η ΟΧΙ παιδια μπορειτε να μου πειτε κατι απλο? το Destinator τρεχει κανονικα σε αυτο το pocket pc?
zedone Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μου έκανε εντύπωση που "χάθηκε" στην περιοχή Σταλίδας και με πήγαινε στα χωραφια.. παρόλο που ήμουν στην Εθνική οδό προφανώς του έλειπε αρκετο κομμάτι της αν και δεν είναι τόσο καινουργιο ... Η αλήθεια είναι οτι σε πολλές περιοχές και ειδικά στα νησιά σε πολλούς δρόμους βγάζει οτι είσαι σε χωράφι (Ακόμα και στην Αίγινα) αλλά όχι κάτι τραγικό τουλάχιστον προσανατολίζεσαι εύκολα και δέν κάνεις κύκλους σε χωματόδρομους με την "πλούσια" και "αναλυτικότατη" βοήθεια που παρέχουν οι ανύπαρκτες πινακίδες... Ναι το Destinator υποστηρίζεται απο τη συσκευή.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 πρωτα απ'ολα ευχαριστω τον zedone για την απαντηση... παιδια αποτι καταλαβα πασχει στην συνδεσιμοτητα γιατι δεν εχει bluetooth? η κανω λαθος? αποτι καταλαβα δεν εχει... καλα καταλαβα?
fly13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Η βαση αυτοκινητου που περιλαμβανει η συσκευασια του empus ειναι απαραδεκτη.ποτε δεν ξεριεις ποτε θα ξεκολησει η βεντουζα..Εχει βρει καποιος ποιο αξιοπιστη λυση?
akis1966 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Χαιρετώ και εγώ! Το empus το έχω πάρει απο΄την αρχή και γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δουλεύω το Destinator 6 και το Papago καθώς και κάποια software για GPS. Όλα καλά, στο μέτρο του δυνατού βέβαια και των χαρτών που έχει κάθε χρήστης. Πάντως η σύνδεση με τους δορυφόρους είναι αρκετά γρήγορη και το σήμα κρατάει σχετικά καλά. Όσον αφορά τη βάση, την έχω βάλει περίπου 2 μήνες χαμηλά στο κέντρο του παρμπρίζ και δεν μου έχει ξεκολλήσει ακόμα (χώμα, σαμάρια κλπ). Θέλει λίγο προσοχή στην αρχική τοποθέτηση (καθάρισμα καλό, κοίταγμα απ'έξω αν έχει φυσαλίδες και "καργάρισμα " που είπε και ο φίλος ringboy παραπάνω). Bluetooth δεν έχει, με την IR ή το Αctive Sync πάντως γίνεται μια χαρά η όποια δουλειά.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 αν καποιος το βαρεθηκε ρε παιδια και θελει τραμπα με κινητακι και ιστοριες ας στειλει ενα ΠΜ
petros_ver Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Για να μη σου σπασει τα νευρα απο τις ρυθμίσεις μπορείς να ανεβάσεις τα χιλιόμετρα εγώ π.χ. στην εθνική οδό το έχω στα 140 Κμ στην Πόλη 60 Κμ και στους τοπικούς δρόμους 90 Κμ έτσι δεν με σπάει τα νεύρα
sasasj Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 αφού με τον φορτιστή του σπιτιού φορτίζει' date=' λογικά, δεν έχει χαλαρώσει το ελασματάκι μέσα στην υποδοχή του PDA, αλλά κάποιο ελασματάκι (?) μέσα στο βύσμα του φορτιστή του αυτοκινήτου. αν χαλάρωνε στο PDA, λογικά δεν θα φόρτιζε ούτε με του σπιτιού. κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει! οπότε πολύ πιθανόν να θέλει στο βύσμα του φορτιστή του αυτοκινήτου να κάνω κάτι, αλλά είναι δύσκολο γιατί ούτε η καρφίτσα δεν φτάνει να το ανασηκώσει λίγο το έλασμα ή ότι άλλο έχει εκεί μέσα. το πρόβλημα εντοπίζεται στο εσωτερικό του βύσματος, το οποίο χαρακτηρίζεται ως - (πλην). αν παρουσιάσει πάλι το πρόβλημα, θα επιχειρήσω να κάνω κάτι στο εσωτερικό του βύσματος του φορτιστή, αν τα καταφέρω... ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας!!! αν μπορώ να βοηθήσω και γω σε κάτι, ευχαρίστως! [/quote'] δεν ξαναφορτίζει το ρημάδι πάλι... :evil: την επόμενη φορά που το ξαναέβαλα να φορτίσει, δεν φόρτισε και έκανε πάλι τα ίδια και ακόμα χειροτέρα. δεν μπορούσα σχεδόν πουθενά να το κάνω να αρχίσει να φορτίζει. άλλη φορά πάλι κάπου κάπου έπιανε. το πείραξα και με καρφίτσα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. έβαλα την καρφίτσα μέσα, ένιωσα λίγο πίεση και σήκωσα λίγο το σιδεράκι αλλά δεν διορθώθηκε. μάλλον θα κάνω "εγχείρηση" στον φορτιστή, και ότι γίνει έγινε και θα πάρω άλλο φορτιστή. δεν γίνεται αλλιώς.
dimig Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Βγηκε καινουργιος χαρτης destinator. Πως θα γίνει να τον βρούμε? Αν τον παρει κανεις ας μας ενημερωσει.
dimig Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Θόδωρο! :-D Απο το forum hw NGI: Ο νέος χάρτης 2006.Q3.4479 (GreeceE – έκδοση με Λατινικούς χαρακτήρες)......... περισσότερα εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=13358
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα