Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια απορια ισως χαζη. πως γυριζει η οθονη οριζοντια? ειχα παλιοτερα ενα pocket pc με windows 2003 και το ειχα βρει αλλα στο empus δεν το βρισκω.

Δημοσ.
μια απορια ισως χαζη. πως γυριζει η οθονη οριζοντια? ειχα παλιοτερα ενα pocket pc με windows 2003 και το ειχα βρει αλλα στο empus δεν το βρισκω.

Νομίζω πως η οθόνη γυρίζει μόνο σε Windows 2003 SE. Το Empus δεν έχει SE.

Δημοσ.

dentnick,

κριμα ομως ε??

συνολικα παντως τωρα που το χω καποιες εβδομαδες μπορω να πω οτι το μηχανημα ηταν μια αψογη αγορα και αμφιβαλλω αν θα βρεθει μια παρομοια αγορα στο αμεσο μελλον με τοσα λεφτα και τετοια ποιοτητα.

Για μενα ηταν μια ευκαιρια και δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω κατι τετοιο με τα λεφτα που ζητανε τα υπολοιπα PDA της αγορας.

Σε λιγες ημερες φευγω για διακοπες 3 εβδομαδες, θα γυρισω ενα κομματι της β. ελλαδας και ειναι ευκαιρια για ενα πολυ καλο κρας τεστ.

Μολις γυρισω θα βαλω εδω και τις εντυπωσεις μου μιας και το εργαλειο θα δουλευει συνεχως.

Επι της ευκαιριας αν δεν τα ξαναπουμε, ευχομαι σε ολους καλες διακοπες και καλη ξεκουραση.

Δημοσ.
dentnick' date='

κριμα ομως ε??

συνολικα παντως τωρα που το χω καποιες εβδομαδες μπορω να πω οτι το μηχανημα ηταν μια αψογη αγορα και αμφιβαλλω αν θα βρεθει μια παρομοια αγορα στο αμεσο μελλον με τοσα λεφτα και τετοια ποιοτητα.

Για μενα ηταν μια ευκαιρια και δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω κατι τετοιο με τα λεφτα που ζητανε τα υπολοιπα PDA της αγορας.

Σε λιγες ημερες φευγω για διακοπες 3 εβδομαδες, θα γυρισω ενα κομματι της β. ελλαδας και ειναι ευκαιρια για ενα πολυ καλο κρας τεστ.

Μολις γυρισω θα βαλω εδω και τις εντυπωσεις μου μιας και το εργαλειο θα δουλευει συνεχως.

Επι της ευκαιριας αν δεν τα ξαναπουμε, ευχομαι σε ολους καλες διακοπες και καλη ξεκουραση.[/quote']

Όντως κρίμα , αν και πιστεύω ότι μπορεί να "πάρει" Windows 2003 SE (ρίσκο όμως:-? )

Σε γενικές γραμμές και γώ συμφωνώ ότι ήταν μια πολύ καλή αγορά , αν και το papago δεν έχει προς το παρων χάρτη για την περιοχή μου, οπότε χρησιμοποιώ το Destinator 6.

Δημοσ.

Του έβαλα μίαTWINMOS 1GB 133X και παρατήρησα οτι ο χάρτης φορτώνει αρκετα πιο γρήγορα,η κάρτα που δίνουν είναι σαλιγκαράκι... Είπαμε 200 ευρώ,και

τα πιο ακριβά πάλι αντίστοιχης ταχύτητας κάρτα δίνουν για να "ξεκινήσουμε"

Δημοσ.

πρεπει να βαλεις ελληνικη γλωσσα (πληκτρολογιο κλπ)

αν εχεις προβλημα στειλε μυνημα.

Δημοσ.
Άλλα δεν μου είπε κάποιος πως θα του βάλω το word στα Ελληνικά ρε παιδιά με χρειάζεται ? pls

8a valeis kapoio plhktrologio pou na grafei kai ellhnika, yparxoun polla alla egw proteinw to resco keyboard, aytomatos elenxos gia la8h kai grammatikh sto world den yparxei afou den yparxei ellhniko word gia pocket pc. mporeis ostoso na tou fortwseis kapoio megalo keimeno apo to pc sou pou tha tou exeis kanei prwta elenxo kai meta isws na sou proteineii tis lekseis enw grafeis ta prwta grammata.

Δημοσ.
8a valeis kapoio plhktrologio pou na grafei kai ellhnika, yparxoun polla alla egw proteinw to resco keyboard, aytomatos elenxos gia la8h kai grammatikh sto world den yparxei afou den yparxei ellhniko word gia pocket pc. mporeis ostoso na tou fortwseis kapoio megalo keimeno apo to pc sou pou tha tou exeis kanei prwta elenxo kai meta isws na sou proteineii tis lekseis enw grafeis ta prwta grammata.

pliktologio kateuasa elliniko apo to site tis microsoft pantos sas euxaristo olous oso gia to word otan metafero arxia apoto pc sto pocket pali den ta anagnorizei san ellinika ystera apo auto to site omos diorthothike ki auto

http://www.clubpocketpc.gr/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=6 :-D

Δημοσ.

Στη κάρτα μου το πέρασαν μονοκοπανιά 200 ευρώπουλα ενώ είχα ζητήσει τις 10 δόσεις.Σας έχει έρθει το χαρτί όσοι το έχετε πάρει με δόσεις;

Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα με τον φορτιστή του αυτοκινήτου! μείζον θέμα, μιας και η μπαταρία δεν κρατά πάνω από 4 ώρες περίπου!!!

συγκεκριμένα, ενώ όταν βάζω το βύσμα στην υποδοχή του αυτοκινήτου ανάβει το λαμπάκι του φορτιστή, το

PPC δεν φορτίζει...

στην αρχή (όταν το πήρα) φόρτιζε μια χαρά, ώσπου μετά από κάποιες μέρες μην μια φόρτιζε και την άλλη όχι. τώρα, δεν φορτίζει καθόλου. δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έπαθε. το καλώδιο δεν πιέστηκε κάπου για να πω ότι κόπηκε ή έπαθε κάτι τέτοιο. όποια γνώμη δεκτή γιατί αγανάκτησα...

δεν μπορώ να πάω σχεδόν πουθενά, αφού φοβάμαι μην σβήσει απο μπαταρία...

Δημοσ.

παιδες γεια!!!λοιπον το εργαλειο με στεναχωρησε διοτι εδω και λιγες μερες δεν ακουγεται η συμπαθητικη,κατα τα αλλα,φωνη της δεσποινιδας που βοηθα στην πλοηγηση.ακουγεται αλλα πρεπει να εχεις το αυτι σου διπλα ακριβως μπας και καταλαβεις τι λεει.Βασικα εχουμε εγγυηση,ετσι?!?!τουλαχιστον κατι τετοιο μου ειπαν στον Μαρινοπουλο.μολις ανεβω Σαλονικη θα ψαξω που πρεπει να το παω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...