Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πώ οτι η πλοήγηση στον καινούριο χάρτη (οχι οταν είναι ανοικτό το gps) εμένα καθυστερεί να ενημερωσει με τους δρόμους που βρίσκονται εκτός της εικόνας.. Δηλαδή τραβώντας το με το μολύβι.. δείχνει αρχικά μια κίτρινη εικόνα κ μετά τους δρόμους !

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σαν συνέχεια της πιο πάνω παρατήρησης, διαπίστωσα ότι πράγματι η νεώτερη έκδοση του χάρτη έχει μικροδιαφορές. Ενώ στον προηγούμενο χάρτη της Ελλάδας όταν αναζητούσα συγκεκριμένα χωριά της Κρήτης (Ν. Χανίων)μου τα έδειχνε με το όνομά τους, τώρα στην νεώτερη έκδοση παρ' όλο που περιλαμβάνεται ο Ν. Χανίων, στα συγκεκριμένα χωριά είναι ελλειπής. Η λύση που βρήκα ήταν να πάρω νέα SD card, να περάσω όλους τους χάρτες, και να χρησιμοποιώ αυτόν που με εξυπηρετεί. Το επόμενο βήμα είναι να ενημερώσω την DIS για την ελλειψη και σε επόμενη αναβάθμιση να δω τα αποτελέσματα. Κατά τα άλλα δείχνει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά ανάλογη, με το παραπάνω, αυτών που εγώ ζητούσα και για τα χρήματα που έδωσα

Αν σβήσεις τα βιντεάκια θα χωρέσει και ο καινούριος χάρτης

Δημοσ.
αχμμμ και πως γλυτωσες την κληση???

ενδιαφερον ζητημα....

Oταν παραβιαζεις ορια σε ειδοποιει να μειωσεις μια φορα οταν το περνας λιγο και δυο η και τεσσερις οταν το περνας πολυ(τουλαχιστον εγω ετσι τοχω καταλαβει). οταν πλησιασα και τις δυο φορες σε ρανταρ ενω δεν ετρεχα αρχισε να με ειδοποιει να μειωσω ταχυτητα επιμονα. υποθετω πως δεν ειναι συμπτωση μιας και στις ρυθμισεις εχω επιλεξει ειδοποιηση για ρανταρ.

Δημοσ.
.. Δηλαδή τραβώντας το με το μολύβι.. δείχνει αρχικά μια κίτρινη εικόνα κ μετά τους δρόμους !

Φυσιολογικό είναι. Όλα τα προγράμματα πλοήγησης το ίδιο κάνουν.

Γιατί, όταν εσύ τραβάς το χάρτη με το μολύβι, το πρόγραμμα πρέπει να ανακαλέσει όλες τις πληροφορίες και να επανασχεδιάσει το χάρτη.

Δημοσ.

δεν είναι επειδή οι προηγούμενες εκδόσεις του χάρτη ανακαλούσαν αμέσως! Αν είναι επειδή είναι πιο βαρύς ο χάρτης να το κάνει ας κάνουν άλλο χάρτη για Αθήνα άλλο για Θεσσ/νίκη άλλο για Κρήτη ..

Δημοσ.
papabiris' date='

μιλας παντα για το Destinator η με αλλο προγραμμα????[/quote']

to papago v7 εχω αυτο που ειχε το πακετο ελευθεροτυπιας/μαρινοπουλου

στις ρυθμισεις εχω επιλεξει να με ενημερωνει για καμερες ταχυτητας.εγω απλα σας διηγηθηκα τι συνεβει.μπορει να ειναι απλα συμπτωση και να λεω μ.....ιες αλλα επεμενε να με ειδοποιει οταν περασα τα συγκεκριμενα σημεια πολυ περισσοτερο αποταν πχ γυρναω απο χαλκιδα περνωντας κατα 60 χλμ το οριο. α επισης και αττικη οδο μολις δοκιμασα να περασω λιγα χιλιομετρακια το οριο δεν σταματησε να γκρινιαζει

Δημοσ.

αυτο το κανει και το destinator.....

να σε ειδοποιει οταν ξεπερνας το οριο ταχυτητας.

Απλα επειδη δεν θυμαμαι, το papagov εχει επιλογη που λεει για ειδοποιηση καμερας??? η ρανταρ???

Στο Destinator, δεν θυμαμαι κατι τετοιο....

Δημοσ.
αυτο το κανει και το destinator.....

να σε ειδοποιει οταν ξεπερνας το οριο ταχυτητας.

Απλα επειδη δεν θυμαμαι' date=' το papagov εχει επιλογη που λεει για ειδοποιηση καμερας??? η ρανταρ???

Στο Destinator, δεν θυμαμαι κατι τετοιο....[/quote']

ελπιζω να βοηθαει η παρακατω φωτο

αν επιβεβαιωσω κατι στο μελλον θα σας πω

post-41252-129062934934_thumb.jpg

Δημοσ.
Αν σβήσεις τα βιντεάκια θα χωρέσει και ο καινούριος χάρτης

Δεν χρειάσθηκε αφού έτσι και αλλοιώς πήρα μεγαλύτερη SD card, για να είμαι πιό αυτάρκης σε μνήμη

Δημοσ.
Να πώ οτι η πλοήγηση στον καινούριο χάρτη (οχι οταν είναι ανοικτό το gps) εμένα καθυστερεί να ενημερωσει με τους δρόμους που βρίσκονται εκτός της εικόνας.. Δηλαδή τραβώντας το με το μολύβι.. δείχνει αρχικά μια κίτρινη εικόνα κ μετά τους δρόμους !

Ναι, ετσι κανει το PAPAGO. Αργει χαρακτηριστικα. Το bug διορθωνεται εαν περασεις το ντεστινειτορ.

Δημοσ.

Ερωτηση:Υπαρχει η πιθανοτητα οταν ενεργοποιηται το gps καποια μικρο- κολληματα (με μικρες ταχυτητες παντα-εως 50χλμ/ω)να οφειλονται στην θεση του δορυφορου αλλα και στην ατμοσφαιρα(ιοντα κλπ) καθοτι δεν εχω βαλει σχεδον τιποτα στο ppc το εχω παρει αποκλειστικα για την πλοηγηση στους δρομους της Αθηνας αφου ειμαι απο Σαλονικη.Το Σαββατο που πηγαινα διπλα Κιφησσια για ποτακι 300μ πριν τον προορiσμο κολλησε το papago(βραδυ)

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: έβαλα το Destinator 6. Τον χάρτη της Ελλάδας τον "βρήκα" ξεχωριστά. Πως μπορώ να εγκαταστήσω τον χάρτη χωρίς αυτό να γίνει από το πρόγραμμα (αφού μου ζητάει συνεχώς το CD2)

Υ.Γ. Αν κάποιος mod διαπιστώσει ότι η ερώτησή μου δεν ακολουθεί τους κανονισμούς, τότε παρακαλώ να διαγραφεί το post

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...