Jerry59 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε οπωσδηποτε να συνδεσεις μαζι με το USB και τον φορτιστη. Καλημέρα. Το πρόβλημα λύθηκε τελικά. Μετά από επίσκεψη στο site http://www.pocketpcfaq.com και μερικές υποδείξεις για διαγραφή κάποιων εγγραφών στο registry και στην συνέχεια κάποιων φακέλλων temp που είχαν δημιουργηθεί από τις συνεχείς προσπάθειες εγκατάστασης του προγράμματος, έκανα επανεκκίνηση και έκανα setup από το αρχείο "is_setup.exe" και όχι από το "setup.exe" που έκανα μέχρι τότε. Μετά από όλα αυτά όλα πήγαν ρολόϊ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις το site που προανέφερα αλλά είναι πολύ εξυπηρετικό.
miatamangr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Γεια σας παιδιά! Έχω πάρει κι εγώ εδώ και λίγο καιρό το RoyalTek και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με εξαίρεση το γεγονός ότι εκτός Θεσσαλονίκης οι κεντρικοί δρόμοι απεικονίζονται στη μορφή "Θεσ/νίκη - Πανόραμα" ενώ οι μη-κεντρικοί δεν απεικονίζονται καθόλου. Το Destinator 6 έχει περισσότερους δρόμους καταχωρημένους? Θα μπορούσε μήπως να μου πει που θα μπορούσα να βρω το Destinator 6 σπασμένο (με PM)? Θα ήταν μεγάλη βοήθεια!
cfakelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ρε παιδια εγώ έχω εγκαταστησει το destinator αλλα μετα βίας ακούω τις ανακοινώσεις που κανει το πρόγραμμα;;; Είναι και πίσω τα ηχεία....Κανείς έχει βρει λύση για το προβλημα;;;
miatamangr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ίσως να είναι λίγο ηλίθια η ερώτηση, αλλά μόνος μου δεν βγάζω άκρη. Πως το συνδέω με τον υπολογιστή? Δοκίμασα με το καλώδιο, αλλά δεν βρίσκει τα drivers του και συνεπώς δεν μπορώ να το συνδέσω.
gv_liou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 paidia exw balei kai to destinator 6 kai to pn.to 6 exei apokklisi 50 metra to pn ligoterh vevaia alla oxi kai katholoy.giati ta kanei ayta? ama to agoraza original tha lynotan to provlhma? kainoyrios xarths gia to destinator den exei vgei?an vgei tha mporoyme na to baloyme?
Jerry59 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ρε παιδια εγώ έχω εγκαταστησει το destinator αλλα μετα βίας ακούω τις ανακοινώσεις που κανει το πρόγραμμα;;; Είναι και πίσω τα ηχεία....Κανείς έχει βρει λύση για το προβλημα;;; Μετα από αυτό που περιγράφεις (γιατί εγώ δεν το δοκίμασα ακόμη στο αυτοκίνητο) σκέφτομαι να το συνδέσω στην είσοδο του στερεοφωνικού στο αυτοκίνητο και θα σας πω αποτελέσματα.
Jerry59 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ίσως να είναι λίγο ηλίθια η ερώτηση' date=' αλλά μόνος μου δεν βγάζω άκρη.Πως το συνδέω με τον υπολογιστή? Δοκίμασα με το καλώδιο, αλλά δεν βρίσκει τα drivers του και συνεπώς δεν μπορώ να το συνδέσω.[/quote'] και εγώ παιδεύτηκα (μέχρι εχθές ακόμη παιδευόμουνα) και τώρα μπαίνω σε κάποιο δρόμο. Πές μας τι έχεις κάνει μέχρι τώρα μήπως και βοηθήσουμε. Έχεις π.χ. φορτώσει πρώτα το Outlook 2002, και μετά το ActiveSync (Χωρίς να έχεις συνδεμένο το PDA)?
tornado Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 οκ βρε παιδες, αμα ειναι να το βαλεις και στο στερεωφωνικο.... εγω αυτο το προβλημα το ελυσα με το να παταω το mute του ραδιοφωνου, απλα για λιγο δεν ακουω μουσικη και ακουω τα στριψε εδω και εκει. Βεβαια μια μονιμη λυση θα ηταν ενα ηχειο μικρο καπου προσαρμοσμενο.... αλλα το βρισκω λιγο τραβηγμενο. Τωρα βεβαια αν οι τυποι το εφτιαχναν με λιγο καλυτερο μεγαφωνακι θα ηταν σαφεστατα καλυτερο γιατι τωρα στηνεις αυτι..... Το αλλο ΣΚ θα κανω ενα μικρο ταξιδακι και θα δω τι μετατροπες θελει.
Jerry59 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Γεια σας παιδιά! Έχω πάρει κι εγώ εδώ και λίγο καιρό το RoyalTek και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με εξαίρεση το γεγονός ότι εκτός Θεσσαλονίκης οι κεντρικοί δρόμοι απεικονίζονται στη μορφή "Θεσ/νίκη - Πανόραμα" ενώ οι μη-κεντρικοί δεν απεικονίζονται καθόλου. Νομίζω ότι όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου σκαλίζοντάς το πέτυχα να δείχνει αναλυτικά χωριά της Κρήτης σαν τοποθεσίες, αλλά τώρα που πέρασα τον αναβαθμισμένο χάρτη δεν τα βλέπω, θέλει ψάξιμο. Κατά τα άλλα καλό δείχνει αν και σε κάποια σημεία κάνει κύκλους γύρω από σημεία εκκίνησης ή προορισμού που κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται. Αυτά τα βλέπω στον σχεδιασμό, και όχι στον δρόμο.
Jerry59 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βεβαια μια μονιμη λυση θα ηταν ενα ηχειο μικρο καπου προσαρμοσμενο.... αλλα το βρισκω λιγο τραβηγμενο. Τωρα βεβαια αν οι τυποι το εφτιαχναν με λιγο καλυτερο μεγαφωνακι θα ηταν σαφεστατα καλυτερο γιατι τωρα στηνεις αυτι..... Για να βάλεις μεγαλύτερο μεγαφωνάκι θέλεις και μεγαλύτερη ισχύ οδήγησης, και μεγαλύτερη ισχύ οδήγησης σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση από την μπαταρία σε βάρος της αυτονομίας. Άλλωστε τι σε πειράζει αν μέσα από την μουσική ακούς και τις οδηγίες ταυτόχρονα. Άν στα έλεγε συνοδηγός δεν θα ήταν το ίδιο??? !!!!
miatamangr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Λοιπόν παιδιά τελικά τη σύνδεση με το PC την κατάφερα μια χαρά. Κατέβασα το Active Sync 3.8 από το site της Microsoft και όλα μια χαρά. Το πρόβλημα που προέκυψε τώρα είναι πως αφού εγκατέστησα το Destinator 6 κατά λάθος στην κεντρική μνήμη, κατά την απεγκατάσταση ξέμεινε το εικονίδιο του στο Programs menu και δεν μπορώ να το σβήσω. Συνεπώς επανεγκαθιστώντας το δεν μπορώ να το τρέξω, γιατί έχει μείνει το παλιό εικονίδιο που προσπαθεί να τρέξει ένα αρχείο που δεν υπάρχει πλέον. Γενικά μου τι δίνει που τα Windows του δεν μου δίνουν τον έλεγχο να κάνω ότι θέλω. Εκτός αν δεν το έχω βρει ακόμη. Γενικά από πλευράς πλοήγησης είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Papago. Απλά δεν έχει πολλούς δρόμους και εκεί που πραγματικά το χρειάζομαι δεν μπορεί να με βοηθήσει και πολύ.
dentnick Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Γειά χαρά σε όλους, μήπως ξέρει κανείς τι τύπου εξωτερική κεραία παίρνει το Royaltek? Σκέφτομαι να πάρω μία γιατί έχω Γαλλικό αμάξι με αθερμικό παρμπρίζ οπότε το σήμα του GPS μέσα στην πόλη με ψηλά κτίρια είναι προβληματικό!!! Σε ανοιχτό δρόμο μάλλον δεν έχει πρόβλημα...(τις περισσότερες φορες)
tornado Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 νομιζω οτι αυτο πρεπει να σου κανει.... στα 24 ευρα. http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=FOEXTANT Καλυτερα βεβαια να το τσεκαρεις πρωτα.
dentnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 νομιζω οτι αυτο πρεπει να σου κανει.... στα 24 ευρα. http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=FOEXTANT Καλυτερα βεβαια να το τσεκαρεις πρωτα. Δεν λέει όμως τι connector έχει... νομιζω ότι το Royaltek έχει MC Card χωρίς να είμαι σίγουρος Το περίεργο είναι ότι και στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν !!!!! Thanks
man61 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Για και από μενα.Εχω και εγω αυτό το Empus RTW-1000 και εχω τα εξης προβληματα. 1.δεν ανγνωριζει την 2G καρτουλα μου. Παρολλο που την βλεπει σε μεγεθος πανω από 1G δεν παει. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, και παιδεύτηκα πάρα πολύ. Γιατί την κάρτα την έβλεπε κανονικά και μάλιστα ως 2gb αλλά έγραφε μέχρι το 1 Δοκίμασα διάφορα κόλπα (με format κλπ) αλλά .. δεν κατάφερα τίποτα. Δοκίμασα να γράψω κάποια αρχεία πέραν του ενός GB μέσω card reader στο PC, και ενώ τα αρχεία γράφτηκαν στην κάρτα, όταν την έβαλα στο PDA .. δεν υπήρχαν Τελικά έκανα αυτό που έπρεπε να έχω κάνει από την αρχή. Έστειλα ένα mail στην DIS και ρώτησα σχετικά με αυτό το πρόβλημα Μου απάντησαν (γρήγορα και ευγενικά) πως : Δυστυχώς το Empus δεν μπορει να δει πάνω από 1gb, άσχετα από το γεγονός πως δέχεται και μεγαλύτερες κάρτες. Άρα .. τσάμπα παιδευόμαστε. Τι να κάνουμε, θα βολευτούμε και με το 1gb. (κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι μια χαρά. Του κάνω καθημερινά σκληρή χρήση και είμαι πολύ ευχαριστημένος.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα