Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

katevasa ton neo xarth me tis poleis tis kritis.aytos poy eixe mesa otan to phrame einai palaioteros h ekana vlakeia poy to evala?episeis kanate delete ston palio h to valate opws exei?

akyro.telika doylepse.exw mono problhma me ton entopismo.exw apoklish 50 metra!!!!an balw to destinator pn tha diorthothoun?exei kaneis to pn na moy to dwsei?????

Δημοσ.
παιδια προσοχη μη σας πεσει η γραφιδα γιατι σπαει ευκολα το πανω μερος που ειναι πλαστικο. εγω την πατησα και τωρα ψαχνομαι... εστειλα mail στη DIS και περιμενω να δω, θα χουν ανταλλακτικα η θα μεινω με τη.... γραφιδα στο χερι... προσοχη!!!!!

file BigBadWolf, efage simera mia katrakila i grafida se kati skalia, kai den epathe tipota apolitos. otan epese nomisa oti kati espase logo tis ptosis alla den exei oute gratsounia. ta skalia ta katebene ena ena xoropidontas san sousta! prepei na tane 5-6 pou ta katebike ola me ena pros ena! isos na epese me tin kali pleura kai na min xtipise agarmpa kai giauto na min espase...

Δημοσ.

Καμια απάντηση εε!!!

τι τρόπους έχουμε να μπαίνουμε internet? (εκτός USB που αν είμαστε σε αλλο δύκτιο φυσικά πρέπει να εγκαταστήσουμε drivers).

Εχει δοκιμάσει κανεις SDIO wifi ??

Τι σημαίνει αυτο "License fee for SDIO controller is not included" ??

Ευχαρηστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παιδιά.Πριν λίγες μέρες απόκτησα και εγώ το συγκεκριμένο μηχάνημα και έχω κάποιες απορίες.Καταρχήν διαβάζοντας και τις 15 σελίδες βλέπω να αναφέρεται το destinator.Ποια η διαφορά του από το papago?Eγώ π.χ. βρίσκομαι στην Κοζάνη και το papago έχει πλοήγηση για το κέντρο της πόλης(χωρίς να αναφέρει φυσικά οδούς,)αλλά βρίσκει στίγμα κανονικά και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αναφέρονται ακόμη και κάποια χωριά του νομού που έχουν 30-50 κατοίκους.Επίσης όταν κινούμαι στην πόλη σε σημείο που δεν έχει καταγραφεί μπορώ να βάλω τις συντενταγμένες του και να το αποθηκεύσω ως προορισμό και την επόμενη φορά που θέλω να πάω ξανά εκεί να μπορώ να το βρω.Μου άρεσε και η λειτουργία της πυξίδας που ακόμη και αν κινείσαι μέσα στα χωράφια:lol: σύμφωνα με το πρόγραμμα,δείχνει πάντα την σωστή κατεύθυνση προς τον προορισμό σου.Σε σχέση με αυτά λοιπόν τι παραπάνω δίνει το destinator?Aξίζει ή όχι?Τώρα όσον αφορά το pocket pc δε μου άρεσε που δεν το αναγνωρίζει το pc σαν usb mass storage απευθείας στα xp, κάτι που το κάνει το ταπεινό μου n-gage.:-|Κατά τα άλλα δεν μου παρουσιάζει διάφορα κολλήματα και άλλα τέτοια κουλά που περίμενα να έχει, λόγω windows:mrgreen:

Δημοσ.

Με γεία

Εγώ προσωπικά δοκίμασα το destinator ακριβώς επειδή δεν είχε βγεί χαρτης για Ηράκλειο στο papago κ επειδή μου το πρότεινε ένας γνωστός μου που το είχε κ μου το δάνεισε..(το είχε αγοράσει)

Ομως τώρα βγήκαν αναβαθμισμένοι χάρτες για papago και έχει και τις κυριότερες οδούς του Ηρακλείου --Θέλει ακόμα λίγη δουλειά...!!

(πιθανόν να έχει κ κοζάνη.. δοκίμασέ τον να δείς)

Επίσης το papago δείχνει να είναι πιο ελαφρύ απο ότι το destinator γενικά στην λειτουργία του.Αν και οι τελευταίοι χάρτες μας τα χαλάνε λίγο...

Δημοσ.

Σχετικά με papago εναντίον Destinator...

Δουλεύω και τα δύο για να δω διαφορές. Και στα δύο οι χάρτες έχουν λάθη, πχ στην Κρήτη το Destinator δεν εχει την διαστάυρωση του Γαζίου και το papago δεν έχει σωστά την νέα εθνική οδό περί τις Γούβες.

Εκει με κλέβει το destinator είναι η καλύτερη επιλογή διαδρομής μέσα στην πόλη και η ευχρηστία του interface του όταν το μάθεις βέβαια, γιατί στην αρχή το μισείς.... Δεν είμαι επίσης, ακόμη σίγουρος εάν το destinator μαθαίνει από τις διαδρομές που κάνεις...

Δημοσ.

Ναι βασικά κανένα δεν είναι τέλειο.. κάθε ένα εχει τα υπέρ + τα κατά του και είναι κ λογικό..

Το destinator είναι κ ποιο παλιό στο χώρο γιαυτό έχει και τέτοια κάλυψη..

Θα μπορούσε το papago να λειτουργήσει με τους χάρτες του destinator...έτσι ώστε εαν και οι 2 εταιρείες δουλεύαν πάνω στον ίδιο χάρτη να έχει λιγοτερα προβλήματα.. ! !(λέμε τώρα)

Πάντως εμένα στο destinator χάνει περίπου τα 30-50m .. (πάει πιο πίσω απο οτι βρίσκομαι.. (σε κίνηση) )

Δημοσ.
Καλησπέρα και από μένα παιδιά.Πριν λίγες μέρες απόκτησα και εγώ το συγκεκριμένο μηχάνημα και έχω κάποιες απορίες.Καταρχήν διαβάζοντας και τις 15 σελίδες βλέπω να αναφέρεται το destinator.Ποια η διαφορά του από το papago?Eγώ π.χ. βρίσκομαι στην Κοζάνη και το papago έχει πλοήγηση για το κέντρο της πόλης(χωρίς να αναφέρει φυσικά οδούς,)αλλά βρίσκει στίγμα κανονικά και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αναφέρονται ακόμη και κάποια χωριά του νομού που έχουν 30-50 κατοίκους.Επίσης όταν κινούμαι στην πόλη σε σημείο που δεν έχει καταγραφεί μπορώ να βάλω τις συντενταγμένες του και να το αποθηκεύσω ως προορισμό και την επόμενη φορά που θέλω να πάω ξανά εκεί να μπορώ να το βρω.Μου άρεσε και η λειτουργία της πυξίδας που ακόμη και αν κινείσαι μέσα στα χωράφια:lol: σύμφωνα με το πρόγραμμα, δείχνει πάντα την σωστή κατεύθυνση προς τον προορισμό σου.Σε σχέση με αυτά λοιπόν τι παραπάνω δίνει το destinator? Aξίζει ή όχι?Τώρα όσον αφορά το pocket pc δε μου άρεσε που δεν το αναγνωρίζει το pc σαν usb mass storage απευθείας στα xp, κάτι που το κάνει το ταπεινό μου n-gage.:-|Κατά τα άλλα δεν μου παρουσιάζει διάφορα κολλήματα και άλλα τέτοια κουλά που περίμενα να έχει, λόγω windows:mrgreen:

Φιλε πατριώτη bbbb, γεια χαρα, και εγώ από Κοζάνη είμαι και νομιζω πως μπορώ να σου απαντήσω για τις διαφορές μεταξύ destin και papago. Στο papago από οτι ειδες έχει καποιους κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης, ενω το DESTIN εχει ΟΛΟΥΣ τους δρόμους!!, και μάλιστα με το ονομα τους. Αυτο πολυ λέιπει ειναι η αρίθμηση των οδών, οι μονόδρομοι και άλλες παρόμοιες πληροφορίες για το να λειτουργήσει πλήρως η πλοήγηση. Επίσης ένα άλλο καλό που εχει το destn 6 ειναι η δυνατότητα να το δουλεύεις ευκολα και χωρίς το στυλο, κατι πολυ πρακτικο εν ώρα οδήγησης. Από την άλλη το papago μου αρεσε καλύτερα η 3d απεικόνηση του.

Η συνδεση του με τον υπολογιστη μου φάνηκε επίσης ευκολη, μιας και μεσω του explore, μπορεις να ανταλλάσεις πανεύκολα οτι αρχεια θες.

Εισαι μεσα στην Κοζάνη πατριώτη?

Γεια λεπτομερειες στειλε Pm :?

Δημοσ.

Πρώτο crash test για το 1000ράκι,Από Πειραιά μέχρι Αλιάκμωνα καρφί και ο υπολογισμός της ώρας άφιξης με απόκλιση τετάρτου!Με τις γραφίδες τί κάνουμε;και η δικιά μου παρέδωσε.2GB SD δηλαδή να μήν το επιχειρήσω;

Δημοσ.

Εγω παντωσ εβγαλα το destinator και ξαναεβαλα το papago, το destinator με εδειχνε 30-50μετρα πισω , πραγμα που με μπερδευε στην πορεια, ειδικα στα στενα, αν και νομιχω οτι σαν προγραμμα το destinator εχει καλυτερους χαρτες αλλα ειναι πιο αργο για αυτο το μηχανακι.

Μαλλον θελουμε ενα destinator2papago converter για τους χαρτες......

αληθεια εχει βρει κανεις κανενα ir remote control προγραμμα που να δουλευει, κανενα απο το γνωστα δεν μου δουλευει, γιατι?οπως και να το overvlovkaro δεν εχω καταφερει

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνανε λάθος αλλά στο κουτί που είχε το ppc έχει ένα φυλλάδιο που αναφέρει για την εγκατάσταση ενός αρχείου για το ελληνικό πληκτρολόγιο.Το αρχείο αυτό όμως δεν υπάρχει στην sd κάρτα.Παρόλα αυτά εγκαθιστώντας το papago εγκαθίσταται και το ελληνικό πληκτρολόγιο papago keyboard.Aν δείτε όμως στα settings του το πληκτρολόγιο αυτό είναι trial:confused: για 15 μέρες.Έψαξα στο site της dis αλλά πουθενά δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και επίσης δεν βρήκα κάποιο μαγαζί να το αγοράσω με "πίστωση":mrgreen: Υπάρχει άλλος τρόπος να έχουμε ελληνικό πληκτρόλογιο μετά το πέρας των 15 ημερών?:)

edit:Mε ένα ψάξιμο στο google με έφερε σε αυτό το φορουμ,όπου στην 2 σελίδα ο φίλος androu δίνει λινκ για το αρχείο του ελληνικού πληκτρολογίου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...