Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ego echo to destinator 6 kai to egkatestisa mia xara stin storage card. Gia poio logo na min perniete stin SD.:confused:

Την εγκατασταση του 6, την εκανες με copy-paste φακελων ή μεσω setup απο το PC? Γιατι το setup του PC δινει ως επιλογη εγκαταστασης την storage card αλλα τελικα βαζει το προγραμμα στην flash. Ελεγξε το.

Δημοσ.

καλησπερα

εχω τραβηξει μερικα βιντεακια απο ψηφιακη φοτωγραφικη μηχανη αλλα δεν μπορω να τα δω στο pda γιατι τι προγραμμα χρειαζεται και που μπορω να το βρω μηπως ξερεται κατι και εαν ειναι και free

ευχαριστω

Δημοσ.

Το πρώτο που πήρα έλεγε το off και το μολύβι στην τρύπα.

Το 2ο έλεγε το μολύβι και τα 2 κουμπιά τα πάνω αριστερα δεχια απο το Joystick ..

ας πεί κανείς τι απο τα 2 ειναι

Δημοσ.

χμ χμ χμ... :???:

σκεφτόμουνα για μια κάρτα των 2gb αλλά μου βάλατε ιδέες για 2 των 2gb...

ειναι πιο βολικές απο μια μόνο των 4gb... :)

θα είναι σαν να έχω 2 partitions των 2gb το καθένα στο ppc μου!!! θαύμα θα είναι!!! γιατι μου το κάνατε αυτό βρε παίδες...???

τώρα σκέφτομαι και για 3 κάρτες των 2gb ή λέτε για 3 των 4gb που πρότεινε o dimig...?

επειδή τώρα πρέπει να φύγω και δεν προλαβαίνω να λύσω τον γρίφο των gb, ίσως αργότερα που επιστρέψω να κάνω το μεγάλο βήμα προς τα 2 gb ή γιατί όχι και στα 4gb... :mrgreen: :confused:

προς μεγάλη μου απογοήτευση πάντως δεν βρήκα πάνω απο 4 gb...!!! γιατί??? εγώ τι θα κάνω τώρα??? εεε???? :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.
καλησπερα

εχω τραβηξει μερικα βιντεακια απο ψηφιακη φοτωγραφικη μηχανη αλλα δεν μπορω να τα δω στο pda γιατι τι προγραμμα χρειαζεται και που μπορω να το βρω μηπως ξερεται κατι και εαν ειναι και free

ευχαριστω

http://tcpmp.corecodec.org/about

einai free kai arketa kirile ;)

ta divx pou mou stelnei o thios ta stelno me tin mia stin SD kai tha vlepo stin diadromi ;P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...