fuzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 φχαριστω παιδια!!! α ρε τι κανει το ιντερνετ!!!!!!με μιας η απαντηση στο πιατο σου.....!!!!
kouzoulos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Piga sto post pou mou grafeis, alla to link pou exei ekei den anoigei, mipos mporoume na to vroume allou? to vrika edw... pctechnology.gr/vbull/vb/archive/index.php/t-21448.html ps PERIPOLO nai yparxoun gia ta rantar ths astynomias alla sto destinator ap oti kserw, toulaxiston ekei ta exw egw, den einai antirantar alla kapoies stantar theseis pou kanoun syxna mploka me taxymetra kai kapoies statheres kameres, apla se proeidopoiei oti mporei na yparxei kati tetoio mprosta sou.
androu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 επειδή το αρχείο του val2val20 είχε pass και δεν τον ξέρουμε ανέβασα το αρχείο .. για όσους ενδιαφέρονται http://rapidshare.de/files/24099622/keyboard.ini.html το βάζετε κ αντικαθιστάτε το υπάρχον στο destinatorappz/destinator/language/greek/ να συμπληρώσω οτι το αρχείο είναι ενα ini και οχι rar και φτιάχνει το bug των Ελληνικών στο destinator 6! Δεν πρόκειται για παράνομο..
dentnick Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ) ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ 2 ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΧΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Νο 1 ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΤΣΙ!!!!!!
androu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 λογικά θα φαίνεται αν ειναι scannarismeno .. αλλά δεν το εχω διότι το είχα παραδώσει .. Αν βρεθεί κάποιος άλλος..
ringboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μηπως το contrast της οθονης δεν φτανει για ανετη θεαση στο φως του ηλιου?
androu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 κοίτα με 200 ευρά όπως προείπαν κ άλλοι δεν βρίσκεις τέτοιο πράμμα μαζί με το λογισμικό ! Οσο να είναι θα υπολείπεται έναντι ενός που κόστίζει 500 ευρώ. Στον ήλιο δεν ειναι τόσο ευκρινής η οθόνη αλλά οκ συμβιβάζομαι και με αυτο
PERIPOLO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 ΚΑΛησπερα γιατι οταν μεταφερω απο το desktop εγγραφα του world μου τα βγαζει κινεζικα η κατι τετοιο
androu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 τη γλώσσα την έχεις Ελληνική στα regional settings?
PERIPOLO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 ΦΙΛΕ androu ναι η γλωσσα ειναι στα ελληνικα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως τα excell αρχεια βγαινουν κανονικα ελληνικα αλλα στο world οχι και εχω δοκιμασει πολλα αρχεια αλλα τιποτα αλλη μια ερωτηση μπορει καποις να μου πει βημα-βημα πως θα μπορεσω να μπω στι internet απο το pda χωρις την βοηθεια του desktop υπαρχει το quick time για το ppc ξερει κανεις που μπορω να το βρω free επισεις πως μπορουμε να βαλουμε το ελληνικο περιβαλον αν μπορουμε και απο που και ποσο παιδια θα σας ειμαι υποχρεως εαν μου απαντουσατε γιατι ειμαι νεος και εχω αγρια μασανυχτα αυτα προς το παρον περιμενω νεα σας ευχαριστω
kouzoulos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 gia na valeis ellhniko perivalon sto pda sou to mono programma ekselinismou pou yparxei einai to Language Extender ths paragon, ena kalo plhktrologio gia ellhnika einai to Resco Keyboard Pro.
androu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 εγώ πάλι θα ήθελα να μπώ ίντερνετ με τη βοήθεια του καλωδίου.. αλλά δεν τα εχω καταφέρει μέχρι τώρα. Ελληνικό περιβάλον είναι αυτό που είπε ο kouzoulos + οτι κάνει κάμποσα ευρώπουλα
kouzoulos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 den mporoume na exoume tetoies efarmoges tsampa distyxws! yparxoun polla omws plhktrologia kai efarmoges dwrean kai malista apo ellhnes programmatistes! syndesh internet mesw kalwdiou?????
androu Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ναι βρήκα κάτι βοηθήματα αλλά δεν εκαναν δουλειά γιατί ζητάει username pass + domain για να συνδεθεί κάπου.
papazaf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ρε παιδια πως μπορω να σβησω το papago7 απο την καρτα μνημης , να το περασω στο pc για να μπορω αν χρειαστει να το εγκαταστησω παλι, και να εγκαταστησω το destinator 6? αληθεια η μαμισια καρτα το χωραει το destinator 6 με του ελληνικους χαρτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα