twingo Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μολις πριν απο λιγο αφου εγκατεστησα τα ριμαδια(windows)ειπα να τα κανω ενεργοποιηση και Όωω του θαύματος μου λενε οτι η αδεια δεν ισχυει.γιατι ειναι μονο για εναν υπολογιστη.Για πιανου τον υπολογιστη;το αστειο ειναι οτι οταν την αγόρασα(την αδεια)η υπαληλος της Microsoft μου ειπε να μην κανω μεσω ιντερνετ αλλα τηλεφωνικα,για να μην χασω την αδεια οπως και εγινε.Σημερα μου ειπαν οτι δεν γινεται.για αυτο τον λογω. α)θα παρω αυριο την Μ$ να φαμε τα μουστακια μας και β)με ωθουν να αγορασω αλλα windows ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
giathe Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγω παντως τα περασα σε 3 pc και τα ενεργοποιησα μεσω internet χωρις κανενα προβλημα
panoulis23 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 kai egw re paidia ta exw perasei 8 fores kai tis 8 ta energopoihsa mesw internet
Captain_Morgan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 prepei na kaneis energopoiisi meso tilefonou. pleon mono tin proti fora ginete energopoiisi meso net.
twingo Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Σημερα ξαναδοκιμασα και τελικα ενεργοποιίθηκαν,τι να πει κανεις!παντως και εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα στο παρελθον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.