gvarel Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εχω το εξής πρόβλημα. Προσπαθω να εγκαταστήσω έναν καινουργιο δίσκο MAXTOR 250GB SATAII στον υπολογιστή μου με μητρική GIGABYTE GA-K8NF-9.Δοκίμασα χωρις να πατήσω F6 κάνει εγκαταστάση των XP και μόλις κάνει reboot για να συνεχίσει την εγκατάσταση σταματάει πιθανόν δεν βλέπει τον δίσκο μετά.Ακόμη και αν βάλω τους drivers της μητρικής παλιτο ίδιο.Το μύνημα που βγάζει όταν λεω οτι δεν συνεχίζει είναι δεν βρίσκει το αρχειο windows\system32\ntoskrnl.exe. Βοηθήστε με γιατί παιδεύομαι όλο το Σαβατοκύριακο.
gvarel Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δίσκο εννοείς.Οχι δεν έχω.Μόνο στο IDE2 εχω άνα DVDR master και ενα DVD slave.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Sata 1 ειναι η μητρική ? Βαλε ton jumper του δικσου σε sata 1 mode.
gvarel Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δηλαδη απο τα τεσσερα pin ποιο είναι για sata I.Εγώ μία δοκίμασα χωρίς jumper και μία όπως τον αγόρασα δηλαδή 1 2 pin απο την μεριά των καλωδίων και τώρα που τον βλέπω τον δίσκο γράφει ότι έτσι είναι sata I.
DIMERR Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 An den lithei to provlima kane aparaitita update to bios tis mitrikis sou!ki egw auto ekana gia na mou anagnwrizei tous 2 maxtor tis ipografis mou!
gvarel Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εκανα update και απο GA-K8NF-9 F3 το BIOS έγινε GA-K8NF-9 F11 οπότε και έκανα πάλι εγκατασταση τα ΧΡ αλλά πάλι τα ίδια μετά το reboot απο την εγκατάσταση σταματάει και βγάζει το ίδιο μύνημα.
palawiaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ενδεχομένως να έχεις το γνωστό πρόβλημα ασυμβατότητας nforce4 και maxtor sata II.Αν είναι αυτό χρειάζεται ο δίσκος σου αναβάθμιση Δες στην σελίδα της maxtor εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.