Προς το περιεχόμενο

Coolermaster CM Stacker STC-T01 eina kalo; to exei kanenas;

Kyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγόρασα πολύ πρόσφατα και νομίζω ότι είναι πολύ καλό και ευρύχωρο. Έχει πέσει αρκετή δουλειά στον σχεδιασμό του και είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί σε αυτό μεγάλη ποικιλία περιφερειακών, Water Cooling κτλ...

Στα ίδια χρήματα είναι το Armor, αλλά νομίζω ότι το Stacker είναι καλύτερο σαν εσωτερικός σχεδιασμός (προσοχή, όχι το 810). Προσωπικά αντιπαθώ τα πορτάκια, οπότε το Armor θα ήταν ότι πιο "κλειστό" θα αγόραζα αντί του Stacker.

Πολύ καλό δείχνει και το ENERMAX CS-718-BS που έχει πολύ καλή σχεδίαση σε ότι αφορά το air-flow και μάλλον ιδανική λύση αν δε σε ενδιαφέρει το Water cooling και τα παράθυρα κτλ...δες και ένα αναλυτικό review γι αυτό:

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/Enermax_CS-718/

Νομίζω ότι τα παραπάνω είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις κάτω από τα 200 ευρώ, ενώ για πραγματικά καλύτερο θα θεωρούσα μόνο το Silverstone TJ-07 που στη χώρα μας κοστίζει λίγο-πολύ ?350...

Δημοσ.

Thanx, telika to parigila. mou fenete kalitero apo to enermax. to exo dei kai sto http://www.tomshardware.com to opoio to exei gia kalo. de me endiaferei pros to paron to water cooling alla thelo na einai evrixoro kai ergonomiko. oi 11 theseis 5+1/4 einai oti prepei, exei kali sxediasi kai ginete kai btx. parapano lefta de thelo na doso me tipota gia kouti.

thanx again.

Δημοσ.

file to kouti einai para poli kalo to exo edo kai kati mines kai eimai poli euxaristimenos.. pisteuo pos axizei ta lefta tou.. kai auto pou exei megali simasia gia emena kai tha to deis kai esi.. einai athorivo den milame gia cpu fan vga kai psu mono gia tous dikous tou anemistires

Δημοσ.

Eγω το εχω εδω και 1.5 χρόνο... Πολύ ευρύχωρο, αλλά το να αλλάξεις ένα δίσκο ή ένα drive σου βγαίνει η παναγία.Καταρχάς για να βγαλεις τα μαυρα covers μπροστά θες ενα μαχαίρι να μπει ανάμεσα τους και να το ζορίσεις λιγο με προσοχή μή χαράξεις τίποτα ή μην σπάσει το δοντάκι του καλυμματος. Μετά εννοείται ότι χρειάζεσαι αυτά τα ειδικά πλαστικά στο πλάι των δίσκων & Optical drives ωστε να κουμπώσουν αυτά πανω στο case, βοηθάει στο να μην δημιουργείται θόρυβος αλλά δυσκολεύομαι να τα βγάλω. Καλά οι δισκοι δεν βγαινουν με καμια δυναμη. Τα δε optical το ένα βγαινει πανέυκολα το αλλο έχει κολλήσει εκει μέσα, αν μου χαλάσει απλά θα μείνει εκεί! :D Παλι καλά που ειναι Plextor...:D:D

Overall ειναι πολυ ανετο και ευρύχωρο, αλλά για μένα που περνάω φάσεις ξυλώματος δίσκων & drives συνεχώς (πειραματίζομαι με δοκιμές κλπ) δεν με βολεύει. Παντως ειναι τρελά βολικό για να αλλάζεις PCI καρτες κλπ! Μην κοιτάς που εγω ειμαι ανώμαλος και έχω 7 (!!!!!) δίσκους....ο νορμάλ άνθρωπος θα πετάξει 2 δίσκους μέσα και 2 drives και θα τα κρατήσει καιρό.:D

Δημοσ.

mmm ego tha exo 3 diskous (me prooptiki na ginoun 4 kapia stigmi) kai 3 optical drives alla idika tous diskous den exo skopo na tous vazovgazo (nea leksi :P ). tou exei valei kanenas extra anemistires; kserete tipota athorivous; kai ena sxetika asxeto (nea frasi :P): posa Watt trofodotiko protinete;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...