Προς το περιεχόμενο

Ηχεία μέχρι 100ευρώ!!

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..ενδιαφερομαι να κανω μια μικρη αναβαθμισουλα στα ηχεια..(να παρω καινουργια δηλαδη επειδη αυτον τον καιρο εχω αρκετα χρηματα)..

προσφερω μεχρι 100 ευρω..τα θελω για το δωματιο μου..μου αρεσει η μουσικη πολυ, γι αυτο αλλωστε και κανω αυτη την αναβαθμιση..

τωρα ειμαι χρηστης των logitech x-230 32 watts RMS

το συστημα μου ειναι σχεδον καινουργιο..και ειναι ολα χρωμα μαυρο..καλη θα ηταν και μια αντιθεσουλα στα ηχεια..οχι οτι με χαλαει να 'ναι και μαυρα αλλα λεμε τωρα..:-D

επισης θα με ενδιεφερε να εχει και χειριστήριο με volume κ bass ..

αυτα..

ακουω τις γνωμες σας..:)

oριστε και το pc μου!

10029037eb.th.jpg

Δημοσ.

Oraia fenontai.Ego exo ta proigoumena sou ta opoia mou fenontai para poly kala kai prin ta paro imoun se dilhmma..Ayta pou pires tora i ayta pou eixes palia ? Telika pira ta 2.1 giati den exo kai poly xoro

Perimeno entyposeis kai sygkrisi me ta proigoumena :)

Oso gia to grafeio,oute otan kathomai na symazepso den einai etsi . . .

Δημοσ.

ξέρω πως παράγγειλες ήδη αλλά θα σου έλεγα να πάρεις τα Logitech z4, ναί μεν είναι λίγο παλιά αλλά κάνουν καλή δουλειά. Στο Πλαίσιο τα είχα βρεί 100 αφρό...

Δημοσ.

kostakiss τα ηχεία που παρήγγειλες είναι τα X230 σε 5.1 έκδοση.

Από ποιότητα ηχείων δηλαδή είσαι όπως ήσουν.

Απλά τώρα θα έχει 5.1 ήχο και λίγο παραπάνω ενταση μιας και αντί για 3

θα'χεις 6 ηχεία.

Δημοσ.

για τα Ζ4 δεν ειχα ακουσει πολυ καλα λογια..(κατι δεν συχρονιζονταν καλα με τα μπασα κ ειχαν παραμορφωσεις κ τετοια)

τεσπα..

τα νεα μου ηχεια ειναι παρα πολυ καλα και πολυ δυνατα..καμια σχεση με τα 2.1..

το μονο που με χαλασε ειναι το οτι τα καλωδια των φροντ ηχειων ειναι καπως κοντα και δεν φτανουν..κατα τα αλλα υπεροχος και δυνατος ηχος..δεν το μετανιωσα καθολου..!!

@νικο το προσεξα κι εγω..στη βαση των ηχειων(δορυφορων) γραφει χ-230 αλλα δεν παιζουν ολα το ιδιο δυνατα στην μουσικη(λογικο αλλωστε αφου προκειτε για 5.1)υπαρχει ρυθμιση γι αυτο μηπως?-να παιζουν ολα το ιδιο στη μουσικη,διοτι για μουσικη τα πηρα-

@subdee τα ζ4 στο e-shop κανουν -15 ευρω απ οτι στο πλαισιο :mrgreen:

σε γενικες γραμμες ΤΕΛΕΙΑ και για τα λευτα τους υπερ-αψογα!!οτι αλλο θελετε ρωτηστε με!

νομιζω δεν χρειαζομαι παρανω ενταση!!

οσον αφορα το γραφειο μου..ολα θελω να ειναι στην εντελεια γι αυτο..!:-D

γενικως ετσι ειναι ολο το δωματιο μου!:)

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες 5.1 για μουσική.

Εκτος και αν βλέπεις DVDs με συναυλίες και ακούς DVDaudio.

Είναι λογικό να μην παίζουν όλα τα ηχεία με την ίδια ένταση.

Έλεγξε το πρόγραμμα αναπαρωγωγής σου για αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...