Προς το περιεχόμενο

poia etairia statherhs thlefonias na epilexo

haris2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poio programma tha proteinate gia mia oikogeneia h opoia synolika katanalonei parapano apo 15 ores ton mhna se stathera kai 3 ores se kinhta?

ayto poy m endiaferei vasika einai kati fthno se kinhta

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
poio programma tha proteinate gia mia oikogeneia h opoia synolika katanalonei parapano apo 15 ores ton mhna se stathera kai 3 ores se kinhta?

ayto poy m endiaferei vasika einai kati fthno se kinhta

Έχω την εντύπωση ότι η telepassport είναι η εταιρεία η οποία προσφέρει χαμηλές χρεώσεις για κινητά. Οπότε αυτή νομίζω σε καλύπτει. Βέβαια, για να μην σε πάρω και στο λαιμό μου, κι επειδή δεν γνωρίζω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ας μας πεί και κάποιος πιο ψαγμένος, άν έχει βρεί και συγκριτικές τιμες μεταξύ των εταιρειών. Πάντως μακρυά απο tellas και πΟΤΕ στα προγράμματα σταθερής. Είναι φωτιά και λαύρα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενα πολύ καλό και χωρίς πάγιο πρόγραμμα είναι το CutBill2 της Lannet.

Εχεις ίδια χρέση σε υπεραστικά και αστικά δηλ. 0,023€ και ενιαία χρέωση προς οποιδήποτε Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με 0,150€

Είναι καλή προσφορά, χωρίς χρονική δέσμευση αλλά και χωρίς πάγιο.

Ετσι έχεις έκπτωση σε υπεραστικά και προς κινητά.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της Altec με τα €0,098 ανά κλήση (προς σταθερά αστικά και υπεραστικά) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα πρότεινα λοιπόν να αφήσεις τα κινητά στην άκρη προς το παρόν και να κοιτάξεις πόσες είναι οι κλήσεις που κάνετε προς σταθερά, ανεξαρτήτου αστικών/υπεραστικών.

Δηλαδή αν έχεις ένα λογαριασμό με 450 κλήσεις και χρεώσεις €150 (χωρίς τα κινητά ε) μας κάνει €0,33 ανά κλήση χονδρικά. Με το πρόγραμμα που αναφέρω πιό πάνω, θα είχες 450 x 0,098 = €44,1.

Αυτή η τρελή διαφορά (1/3 στο συγκεκριμένο παράδειγμα) πιστεύω πως θα σε καλύψει ακόμα και αν είναι ακριβότερες οι κλήσεις προς κινητά απ' την Altec :)

Βέβαια αν τα παιδιά δεν είναι μικρά και καταλαβαίνουν από 4ψήφια και αν δεν βαριέστε γενικά αυτή την διαδικασία (που κατά τη γνώμη μου αξίζει στον βωμό της οικονομίας) θα μπορείς να χρησιμοποιείς κι άλλο πάροχο για τα κινητά, απλά με την χρήση του 4ψήφιου μπροστά.

Ελπίζω να βοήθησα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...