KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Βασικα εκπεμπεται ως το μερος των υποατομικων σωματιδιων με αναποδο σπιν που υπαρχουν στην περιμετρο της κατα την απορροφησης του αντιθετου απο την μαυρη τρυπα
NINJA_MOUSE Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Το ανθρώπινο μάτι προκειμένου να δει θα πρέπει το αντικείμενο στο οποίο προσπαθεί να εστιάσει να εκπέμπει ή να αντανακλάται από επάνω του μια στοιχειώδη ποσότητα φωτός. Για να ξεφύγει ένα διαστημόπλοιο από την βαριτική έλξη της γης θα πρέπει να κινείτε με 11 χλμ ανά ώρα αν δεν απατώμαι! Στην περίπτωση της μαύρης τρυπάς δε, η μάζα είναι αρκετή ώστε η βαρύτητα που ασκεί να είναι τόσο δυνατή που ακόμα και το φως που κινείτε με 300000 χλμ/δευτερολεπτο , να μην μπορεί να ξεφύγει! Έτσι δεν αντανακλά καθόλου φως! Για αυτόν τον λόγο ονομάζεται μαύρη επειδή στο γυμνό μάτι είναι αόρατη!
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Από ένα όριο διαμέτρου και μετά γίνεται τόσο πυκνός ώστε αρχίζει και ρουφάει τα πάντα γύρω του, ακόμα και το φώς Βασικα δεν ρουφαει το φως με την εννοια,το φως των γυρω αστεριων σαν να λεμε τους τσιμπαει με το ζορι οτι φωτονια εκπεμπουν ακομα και αν δεν ειναι στην πορεια της,απλα καμπυλωνει τοσο πολυ τον χωρο χρονο ωστε ουτε το φως δεν μπορει να ξεφυγει απο την βαρυτικη δυναμη της.Οτι πεφτει μεσα δεν μπορει "να στελει φως για το τι συμβαινει" οποτε ειναι σαν να μην την βλεπουμε
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Οπότε αν πετύχεις καμία, ελπίζεις να είναι ανοιχτόχρωμη η γύρω άσφαλτος μήπως την δεις λόγω contrast και γλυτώσεις τα ζαντολάστιχα.
Nikb Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Για να ξεφύγει ένα διαστημόπλοιο από την βαριτική έλξη της γης θα πρέπει να κινείτε με 11 χλμ ανά ώρα αν δεν απατώμαι! Παίρνω το ποδήλατο μου και απογειώνομαι δηλαδή
NINJA_MOUSE Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 αχαχαχχ δεν είμαι σίγουρος οτι ειναι ακριβώς τόσο!
hugelacky Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Σωστοί οι Κaizer και Ninja! Πού ήσαστε καλέ τόσο καιρό που είναι ανοιχτό αυτό το topic? edit: lol, τώρα πρόσεξα το 11km/ώρα ;p
bandito Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Για να ξεφύγει ένα διαστημόπλοιο από την βαριτική έλξη της γης θα πρέπει να κινείτε με 11 χλμ ανά ώρα αν δεν απατώμαι! Μωρέ και με τα πόδια διαφεύγω (/sec είναι )
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Πού ήσαστε καλέ τόσο καιρό που είναι ανοιχτό αυτό το topic? Το θεμα τοχουμε εξαντλησει τοσο πολυ παλια εδω που πραγματικα βαριεμαι να ξαναρχισουμε τα ιδια
hugelacky Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Το θεμα τοχουμε εξαντλησει τοσο πολυ παλια εδω που πραγματικα βαριεμαι να ξαναρχισουμε τα ιδιαΥπάρχει ακόμα το topic εκείνο ή ήταν στο παλιό μπλα μπλα? Αν υπάρχει για δώσε κανα link αν δεν βαριέσαι
NINJA_MOUSE Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ μεχρι τα 63 εεε??? Χααχαχαχαχαχ!!! Εσείς το εξαντλήσατε εγώ έχω όρεξή!!!
Xvipes Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 hugelacky αλήθεια με τι ασχολήσε και ξέρεις τόσα επι του θέματος.(αν θες απαντάς)
hugelacky Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Φυσικό. Η σχολή βοήθησε σε ένα βαθμό, αλλά γενικότερα είχα σκάλωμα με τέτοια θέματα από μικρός, και διάβαζα μόνος μου. Τώρα τελευταία όμως το έχω αφήσει αρκετά.... :-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.