Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός υποτίτλων

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,εχω μια ταινια,σε avi,σε mpeg,οτι να'ναι δεν εχω προβλημα,κυριως σε avi υπαρχουν στο internet οποτε ας πουμε avi.Θελω να της προσθετω υποτιτλους,και τελος αφου ειναι ετοιμη η ταινια να την μετατρεψω σε dvd για να μπορω να την βλεπω και εκτος του υπολογιστη.Οποτε το τελικο αρχειο να χωραει σε dvd.Να την μετατρεψω ξερω.Με τους υποτιτλους εχω το προβλημα.Εβαλα υποτιτλους απλα το αρχειο που βγαινει ειναι πολυ μεγαλο υστερα απο την ενσωματωση των υποτιτλων με τον τροπο που μου ειπες.Αυτο!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον,εχω μια ταινια,σε avi,σε mpeg,οτι να'ναι δεν εχω προβλημα,κυριως σε avi υπαρχουν στο internet οποτε ας πουμε avi.Θελω να της προσθετω υποτιτλους,και τελος αφου ειναι ετοιμη η ταινια να την μετατρεψω σε dvd για να μπορω να την βλεπω και εκτος του υπολογιστη.Οποτε το τελικο αρχειο να χωραει σε dvd.Να την μετατρεψω ξερω.Με τους υποτιτλους εχω το προβλημα.Εβαλα υποτιτλους απλα το αρχειο που βγαινει ειναι πολυ μεγαλο υστερα απο την ενσωματωση των υποτιτλων με τον τροπο που μου ειπες.Αυτο!

prwta apola egw dn sou eipa tpt apo auata pou les ...

loipon pame vima vima ..

exeis mia tainia se .avi as poume

kai tou upotitlous tis sugxronismenous kai etoimous se .srt

[an 8es na tin deis sto pc sou me tous upotitlous tote to utorial teleiwnei edw apla katevazeis to media player classic kai patas open movie kai load subtitles...]

katevazeis to convertXtodvd apo edw http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

to trexeis

anoigeis to .avi kai tou vazeis kai tous upotitlous .srt

perimeneis na sto kanei convert

kai to grafeis

Pio aplos tropos apo auton dn uparxei !

to teliko arxeio 8a xwraei aneta se ena dvd .. pi8anws na einai kai arketa mikrotero ..

auta oti allo 8es pes .

Δημοσ.

Δες εδώ:

ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB

Δημοσ.
Οταν μετατρεπεις την ταινια με το covertxtodvd στην προεπισκοπιση τους υποτιτλους τους δειχνει?

Όχι, γιατί η προεπισκόπηση είναι πριν της διαδικασίας ένταξης των υποτίτλων στην ταινία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...